Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 440
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 080
хахо, за 5 гръцки морета досега винаги и навсякъде са ни давали касов бон
даже и за едно кафе

А аз ти говоря не само за морета, а за извън морета. Сужебни пътувания и ходене по работа. Влизах за сандвич-не дават. На картата се мръщят, но е служебен разход и като скръцнеш, спират да мрънкат. Но като турист-олеле майко-не можело с карта, ти да видиш. Кеш. И без свидетелство, че си платил. Ходя по 30 пъти в годината до там, знам какво говоря.
Въобще, по мързел, скатавка и мърлявост гурците равни нямат. В някой лъскав курорт изолирано-бива.
Относно многото пари-еднакво много взимат в малкото по-нормални места и селата тип тасос, където е мизерно и скатават. За нищо. Ние имаме доста по-добри места за половин пари.

# 1 081
.......
пп: освен това много ми се иска вече и в Бг да има компекси, където не се ходи с деца, защото като съм без моите, никак не ми е приятно да чувам чуждите. Искам и такива ресторанти да има.

На Златните има такъв хотел - "Метропол", поне миналата година беше за лица над 16 години.

# 1 082
 Дразнят ме истеричните деца по плажа, обикновено те не са българчета. Държат ги в най-големите жеги по обед на плажа, когато трябва да се хранят и спят...Днес отново, едно поляче се дра поне 30 минути, изнерви всичко живо на плажа, накрая баща му го ошамари и се прибраха. И кому беше нужно ooooh! Българчетата и да правят щуротии са по скоро заради игра, на такива инатести и истерични поне аз не съм попадала. Вчера една сладурка, българче, дойде с пълна лопатка с пясък и демонстративно ме посипа с нея. Майката се притесни и я караше да се извини, а то си играеше детето. След това цял следобед идваше да каже "Како, няй". Mr. Green
 Дразнят ме неотговарящите грамажи в менюто. Ден година храни в доста заведения. Вече няма да експериментирам.

# 1 083
  • София

за аромата по бълг черноморие
така беше в прехвалената Албена
такава гнус повсеместна

Кога точно е било това, в смисъл коя година на Албена?

# 1 084
  • София
Ооооо, преди дни се върнахме от Албена, и повече не искам да чувам нито за нея, нито за нашето Черноморие. Писна ми от чревни вируси, писна ми от нахални румънци, писна ми от принципа "ден година храни"  Stop

# 1 085
  • София
Ооооо, преди дни се върнахме от Албена, и повече не искам да чувам нито за нея, нито за нашето Черноморие. Писна ми от чревни вируси, писна ми от нахални румънци, писна ми от принципа "ден година храни"  Stop
По принцип има отделна тема за Албена, но ако не те притеснява, би ли разказала малко по-подробно тук? Питам, защото ходя в Албена от 5 години, и винаги е било супер, а тази сме от 29. август. Все пак имаше сериозни наводнения тази година в Албена, и бих искал да разбера какиво се е променило... казваш, че вони? В този зелен курорт и един от не много с изградена канализация, и който не е презастроен...

# 1 086
  • Ямбол
Ми като се врете в тарапаната така ще е. Не си спомням от кога не сме хващали вирус на морето. Не ходим обаче на ОИ и не в лудниците и не август.

# 1 087
  • София
По принцип има отделна тема за Албена, но ако не те притеснява, би ли разказала малко по-подробно тук? Питам, защото ходя в Албена от 5 години, и винаги е било супер, а тази сме от 29. август. Все пак имаше сериозни наводнения тази година в Албена, и бих искал да разбера какиво се е променило... казваш, че вони? В този зелен курорт и един от не много с изградена канализация, и който не е презастроен...

Подчертаното къде съм го казала?

А иначе Албена ми беше последен опит за нашето Черноморие. Приключих с него. Отн. чревните вируси - не са само в Албена, разбира се. Съседи се върнаха скоро от Равда - и четиримата ги е хванало. Приятели края на юни бяха на не помня кой къмпинг - едното детенце го е хванало. Далече съм от мисълта, че само при нас ги има, но толкова масово...

# 1 088
  • София
Ми като се врете в тарапаната така ще е. Не си спомням от кога не сме хващали вирус на морето. Не ходим обаче на ОИ и не в лудниците и не август.
Лиляна, стига вече набеждавахте ОИ за неволите си. От 6 години ходим на ОИ, че и по два пъти лятото, в лудницата и никой от семейството ни не е лепвал нито вирус, нито нищо.  Peace
От друга страна познавам деца, които, отивайки на море, всеки път се разболяват. Надали лудницата и ОИ са им виновни.

# 1 089
  • София

Подчертаното къде съм го казала?

А иначе Албена ми беше последен опит за нашето Черноморие. Приключих с него. Отн. чревните вируси - не са само в Албена, разбира се. Съседи се върнаха скоро от Равда - и четиримата ги е хванало. Приятели края на юни бяха на не помня кой къмпинг - едното детенце го е хванало. Далече съм от мисълта, че само при нас ги има, но толкова масово...
Да, извинявам се, друга девойка го беше казала.
В кой хотел сте били в Албена....
Според мен ОИ няма нищо общо с чревните вируси....

# 1 090
  • София
Разбира се, че не е ОИ виновен. На ОИ сме били и в Гърция, и в Турция - няма и намек за вируси. Освен това, другите сем., за които пиша, че са се разболели, не бяха на ОИ.

ronaldd, в Сенди бяхме.

# 1 091
По цялото ни Черноморие в момента има вирус, малкото ми дете от 5 дни е с разстройство, преди нея и ние бяхме, но по бързо го преодоляхме. Децата на приятелите ни също са болни. Мръсно е морето, за пръв път идваме август, няма да повтаряме тази грешка повече. Има адски много хора, преливат кошовете за боклук, абе сякаш съм в Тайланд, ама само минусите му се дублират... А ужасното виене на бездарни моми, имитиращи Цеца, от всяка кръчма направо ми бърка в мозъка. Още няколко дни сме на юг, после отиваме на Златни пясъци, надявам се там да е по добре, ако ли не ще се насочим към Гърция, поне морето няма да е кафяво.
А дразнят ме също високите цени на атракциите за деца- 10 минути 4 лв, за да скача на мръсен замък и 5 лв за две минути на батут. И едни мургави младежи дебнат с часовници, да не би случайно да скача някой с минута повече.

# 1 092
  • София
Скрит текст:
По цялото ни Черноморие в момента има вирус, малкото ми дете от 5 дни е с разстройство, преди нея и ние бяхме, но по бързо го преодоляхме. Децата на приятелите ни също са болни. Мръсно е морето, за пръв път идваме август, няма да повтаряме тази грешка повече. Има адски много хора, преливат кошовете за боклук, абе сякаш съм в Тайланд, ама само минусите му се дублират... А ужасното виене на бездарни моми, имитиращи Цеца, от всяка кръчма направо ми бърка в мозъка. Още няколко дни сме на юг, после отиваме на Златни пясъци, надявам се там да е по добре, ако ли не ще се насочим към Гърция, поне морето няма да е кафяво.
А дразнят ме също високите цени на атракциите за деца- 10 минути 4 лв, за да скача на мръсен замък и 5 лв за две минути на батут. И едни мургави младежи дебнат с часовници, да не би случайно да скача някой с минута повече.
Да, за такива неща говорех, като написах "ден година храни".

# 1 093
  • Ямбол
Лиляна, стига вече набеждавахте ОИ за неволите си. От 6 години ходим на ОИ, че и по два пъти лятото, в лудницата и никой от семейството ни не е лепвал нито вирус, нито нищо.  Peace
От друга страна познавам деца, които, отивайки на море, всеки път се разболяват. Надали лудницата и ОИ са им виновни.
Не съм казала, че ОИ е виновен за вируса, но е място, където вероятността да го пипнеш при така създала се епидемия е по-голяма, отколкото ако не се храниш с още 500 човека на едно и също място.

# 1 094
И според мен вероятността от зарази при ОИ е по-голяма - тавите с ядене са изложени на видно място, всеки може да киха и кашля над тях, лъжицата, с която си сипваш се пипа от 100 човека....... Отделно от това шише, от което е пито директно се пълни с вода от диспенсъра, като олигавеното му гърло се допира до кранчето. Не оплювам ОИ, и аз съм ходила до преди 2 години, възможно е пак да отида някой път.

Общи условия

Активация на акаунт