Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 424
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 065
  • София
Мен ме дразни това, което си ме дразни и вкъщи-нахални и нагли хора. особено чужденците по черноморието ми бъркат много в здравето.
Друго...това лято ме издразни басът от плажното парти(бяхме на къмпинг в Гърция). По принцип спя като пън, не ме смущава музиката. Но тази ми кънтеше в белите дробове  ooooh! Звуча до към 2-3 през нощта.
Друго не помня някога да ме е дразнило на почивка, освен близките, с които съм  Laughing

# 1 066
  • София
Ох, да, ви кажа не знам, имам усещането че тая година на морето ние ще сме хората дразнители на околните, като се има предвид, че отиваме с двегодишен глезльо  Joy
Направо дайте съвети по-скоро как да НЕ пречим на другите, с нашите непрекъснати ревове и глезения за всичко....
 #Crazy

# 1 067
........................

Просто не почиваме в Бг, нито на така побългареното от години насам Халкидики, нито където знаем, че има голяма вероятност да срещнем тълпи/ компании други наши сънародници .  Peace

И в България има такива места. Това са снимки правени преди дни.
http://prikachi.com/images.php?images/656/7530656S.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/662/7530662M.jpg
Ние по принцип не ходим в големи хотели, а олинклузива не ни влече. Спим докато решим и програмата не ни е съобразена с тази на хотела, а с нас самите.

# 1 068
Знам го точно това място и знам още такива.
Имаме си ги. В пъти по-добри места, населени само от българи.
Извод:
В Гърция не българите са проблем. А гърците. Никва мисъл не тече там. Само рекламата им е силна, останалото е мизерия.

# 1 069
  • София
Извод:
В Гърция не българите са проблем. А гърците. Никва мисъл не тече там. Само рекламата им е силна, останалото е мизерия.
Изобщо не съм съгласна с това изказване!! Мизерия било....бре.. newsm78.   За по-малко пари ми се предлага прекрасна туристическа услуга. Никога до момента не съм била тровена с храна, а летувам там от 18 години,  чисто море и вируси няма, канализацията е така както трябва да бъде т.е. просто я има за разлика от тук. Българите са проблем, шумни, високогласни и  правещи се на тузари с анцузи на три черти и  правещи на висок глас коментари къде е по-евтино и как да се купи бира на количество от Лидл. Ами, просто не ходи когато не ти изнася. А, гърците....те просто правят един хубав туризъм. За турците е излишно да коментирам...те са направо чупка в кръста и те гледат само в очите с желание да  осигурят на клиента прекрасна почивка.    Peace

# 1 070
  • София
Извод:
Изобщо не съм съгласна с това изказване!! Мизерия било....бре.. newsm78.   За по-малко пари ми се предлага прекрасна туристическа услуга. Никога до момента не съм била тровена с храна, а летувам там от 18 години,  чисто море и вируси няма, канализацията е така както трябва да бъде т.е. просто я има за разлика от тук. Българите са проблем, шумни, високогласни и  правещи се на тузари с анцузи на три черти и  правещи на висок глас коментари къде е по-евтино и как да се купи бира на количество от Лидл. Ами, просто не ходи когато не ти изнася. А, гърците....те просто правят един хубав туризъм. За турците е излишно да коментирам...те са направо чупка в кръста и те гледат само в очите с желание да  осигурят на клиента прекрасна почивка.    Peace
Съгласен съм; въпреки че ходя на море предимно в България, то считам че проблема на гърците са .... много българи !

# 1 071
Явно аз съм била на неправилно място в Гърция - не само, че не е по-евтино, но и цените са 2-3 пъти по-високи от нашето море .

# 1 072
Извод:

Е аз от Гърция се връщам тези дни.
Гледаме различна Гърция явно.
Яко мизерия, яко. Гледат да спестят от всичко, има и вируси, и фасове по плажа.
В Бг такова чудо не сме виждали. Масово румънеши, тук-там макета и сърби и няколко изтрещели германки. Българите са се оттеглили явно, защото видяхме само едни. И с право-цигания яко е по гръцко.
А, и неиздаване на документи от всякакво естество, когато плащаш. В магазина-няма бележка. За чадър на плажа-няма бележка. За платен хотел-няма бележка. Да платиш с карта-гледат те сърдито.

# 1 073
Oказа се, че нищо не ме драни така, както усещането че всичко е развалено от човешката ръка. Имам чувството, че съм отишла не на море, а в някоя септична яма. Сутрин ме буди миризмата на пресни лайна от иначе луксозния апартамент и така в няколко съседни курорта - навсякъде вони на лайна - от Бургас до Св. Влас и Несебър. Място няма за разходка, защото всеки квадратен милиметър е застроен с различни по големина хотели и къщи за гости, от чиито прозорци висят табели "продава се" и "има свободни стаи". Ами ще има, защото все повече хора ще се гнусят да стъпят по Черноморието, наложи се да си довърша почивката на планина, защото на морето не може да се почива.
пп: освен това много ми се иска вече и в Бг да има компекси, където не се ходи с деца, защото като съм без моите, никак не ми е приятно да чувам чуждите. Искам и такива ресторанти да има.

Последна редакция: пн, 11 авг 2014, 19:58 от Янечек

# 1 074
  • София
Явно аз съм била на неправилно място в Гърция - не само, че не е по-евтино, но и цените са 2-3 пъти по-високи от нашето море .
В Гърция се ходи с много пари, ако искаш да ти е хубаво.  Peace Особено пък в активния сезон е сериозна сумата. Но и без това не бих отишла там юли и август да се пържа като скумрия.

# 1 075
Oказа се, че нищо не ме драни така, както усещането че всичко е развалено от човешката ръка. Имам чувството, че съм отишла не на море, а в някоя септична яма. Сутрин ме буди миризмата на пресни лайна от иначе луксозния апартамент и така в няколко съседни курорта - навсякъде вони на лайна - от Бургас до Св. Влас и Несебър. Място няма за разходка, защото всеки квадратен милиметър е застроен с различни по големина хотели и къщи за гости, от чиито прозорци висят табели "продава се" и "има свободни стаи". Ами ще има, защото все повече хора ще се гнусят да стъпят по Черноморието, наложи се да си довърша почивката на планина, защото на морето не може да се почива.

Аха. И аз така. Само разликата беше, че не бях в апартамент а стая и не беше особено луксозна..
Другото си е баш същото.

# 1 076
хахо, за 5 гръцки морета досега винаги и навсякъде са ни давали касов бон
даже и за едно кафе

за аромата по бълг черноморие
така беше в прехвалената Албена
такава гнус повсеместна

# 1 077
хахо, за 5 гръцки морета досега винаги и навсякъде са ни давали касов бон
даже и за едно кафе

за аромата по бълг черноморие
така беше в прехвалената Албена
такава гнус повсеместна

Гърци да дават винаги касов бон? Ааа-не.
В реномираните курорти -да, дават. Но в частните къщички по селата и в местните бакалии и таверни-не, не дават. Миналата година не ми дадоха фактура за квартирата. Като поисках хазайката взе да ръкомаха и кряка нещо на гръцки..и аз реших, че не си струва разправията..
Гръка скатава винаги, когато това е възможно-особено пък сега, когато са на зор...
Криенето на данъци не е само наш патент.

# 1 078
Като поисках хазайката взе да ръкомаха и кряка нещо на гръцки..и аз реших, че не си струва разправията..

защо и плати тогава ? тръгни си и те ако искат да извикат данъчните да те накарат да си платиш.
всъщност как може човек да е сигурен ,че поискана , но необоснована цена, може да е реална ?

# 1 079
Като поисках хазайката взе да ръкомаха и кряка нещо на гръцки..и аз реших, че не си струва разправията..

защо и плати тогава ? тръгни си и те ако искат да извикат данъчните да те накарат да си платиш.
всъщност как може човек да е сигурен ,че поискана , но необоснована цена, може да е реална ?

Цената и беше реална-т.е. пазарна.
Но аз си платих и фактура не взех. Нито желая да се разправям с кресливи хазайки, нито с гръцка администрация. Имам си достатъчно други ядове, за да си причинявам и това!

Общи условия

Активация на акаунт