Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 350
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 185
И аз затова не купувам 'домашно'. Тори се, без да знаят колко точно тор трябва да се спложи и слагат подсладители, също и консерванти между другото.

# 1 186
Май нищо не е в състояние да ме подразни.Околните хора даже не ги забелязвам Crazy Последно ходихме на почивка в Бг преди 4г и честно казано останахме доста доволни,супер спокойно,даже малко прекалено.Хранехме се навън и не сме имали никакви проблеми с храната.Ама то май си е до човек има хора и в 5 звезден хотел на Малдивите да почиват и пак ще намерят косури NaughtyАз съм била бременна в хотел с хлебарки и легла без матраци и пак си изкарахме супер  Mr. Green

# 1 187
Аз съм била бременна в хотел с хлебарки и легла без матраци и пак си изкарахме супер  Mr. Green

Те и циганите си изкарват супер в катуните си.

# 1 188
Бях в така обсъжданата Албена с 2 деца - на 3 и 6 г.
Голямата повърна на 4-ия ден но... не беше вирус, а защото гълташе много вода от басейна.
Оправи се до вечерта.
Водата на плажа беше бистра (сутрин), имаше много обитатели - хванахме жив рапан, раци отшелници, миди. Рибки имаше, но бяха прекалено пъргави Simple Smile  Кафяви "неща" не видях да плуват. Пластмасови кофички - да...

По темата - какво ме подразни (без много да си го слагам, просто си мислех за темата)
- Прахчето против повръщане (явно все пак хит на пазара) беше тройно по-скъпо от нормалното. Но може би всички лекарства бяха така, не знам.
- Анимацията започваше в 15.30 с ентусиазирани викове по микрофона.
- Естествено многото дрънкулки и атракциони навсякъде, но то си е в реда на нещата, курорт е все пак.

# 1 189
Оборотните стоки са много по-скъпи на морето, кутийка презервативи - 5 лева, т'ва е положението. Ако не щеш, няма да е88ш.

# 1 190
Там, където летуваме по традиция, много на север по нашето Черноморие, под "биохрана" разбирам:...през ден, на път за плажа, минавам през двора на някоя баба, грабвам една кофа и я пълня с розови домати, краставици, червени чушки, патладжан, червен лук, магданоз и всичко, което очите ми видят ...от градината ѝ...лично производство...Жената ми ги изтегля, калкулира, плащам и заминавам на плаж, където е доволно безлюдно ...Монокини, нуди, както ти харесва...Привечер, отново минавам с колата покрай къщата на бабата и получавам в торбичка, изпечените от нея, чушки и патладжан, плюс останалите плодове/зеленчуци...Вземаме душ в комфортната и идеално чиста стая, след което се настаняваме на масата на голяма тераса с изглед към морето и си приготвям прясна салата и отделно печените зеленчуци /нося си само добър зехтин, най-често домашен от съседна Гърция, т.е. отново био/, които преглъщаме с ракийка, често отново закупена от местните, демек пак може да мине за био...От това по-био, не знам...И мноооого вкусно!!!...И всичко това, чувайки само бученето на морето /а не традиционните крясъци на невъзпитани селяндури и вечно врещящите им дечурлига/...което и много ме устройва с оглед на идеалната за мен/ за нас почивка...
...И като се сетя за местните бабички там, хич не ми се "връзват" с химически отровителки, за каквито и не ги подозирам изобщо... Joy

Последна редакция: сб, 16 авг 2014, 19:46 от Karinche

# 1 191
  • Пловдив
Вярвай си. Те бабичките не го правят от желание да те тровят, а от незнание.

# 1 192
Те, бабичките, нямат пари за хляб, милите, та камо ли да купуват силни отрови, с които да пръскат градината си, от която и се хранят...Както и да е, за мене това си е натурално и био,... пък за вас оставам продукцията на тези от лъскавите супермаркети...Там със сигурност всичко е био, еко, натурално и здравословно!!! Simple Smile

# 1 193
  • Пловдив
Направо се изумявам. ЗАЩО мислиш, че не може да се предозира естествен оборски тор?! Нитрати, али-бали. Освен това препаратите са евтини, ридомил струва 5-6-7лв.

С което не искам да кажа, че продукцията в супермаркетите е здравословна. Само, че и от бабите не е.

# 1 194
Защото имайки предвид жениците, вероятността клони към нула...За тях 5-6-7 лева са много пари...А и съдя по своите баба и дядо, щом те отглеждат еко продукция, при условие, че имат възможност да си позволят и химизация, но не го правят, защото така ще отровят и себе си, а нали това е смисъла да си отглеждаш собствена продукция...То химизирани боклуци колкото си искаш...А и вкусът на био-то е различен, поне ние не можем да го объркаме...

# 1 195
  • Пловдив
 ooooh! Tired Не ми се спори. Изобщо не съм съгласна, че всяка баба и дядо отглеждат еко продукция. Вкусът не значи, че нещо е био.

# 1 196
 Laughing Вие баба само за 10 дни на морето и по талавизията сте виждали.
Именно, защото бабата няма пари, купува препарат, с който пръска доматито и пипера, защото като не напръска посятото, зимата ще трябва да купува от магазина.
У наше село за домати ползват син камък, картофите се пръскат задължително против колорадски бръмбар, а маната по пипера борят с нещо ъъъ не зная какво, но беше някакви два-пет лева от агроаптеката.

# 1 197
Синият камък си е от сто години...и може спокойно да мине за еко отрова, така да се каже... Simple SmileНо от отрова до отрова има бая разлика, има си супер агресивни и вредни за здравето химии...Но и на мене не ми се спори...Нека всеки преценява сам за себе си кое му е еко и кое не му е...За мене това е!!!

# 1 198
  • тук-там
Оборотните стоки са много по-скъпи на морето, кутийка презервативи - 5 лева, т'ва е положението. Ако не щеш, няма да е88ш.

Ти като тръгна за морето, не предполагаше ли, ей тъй...че може и да ти се....пр....е?
Па да си ги земиш от ваше село. ooooh!

Като се замисля...щом все още и презервативи ползвате.... newsm78 Къде акъл да се сетиш... ooooh!

# 1 199
  • Пловдив
Като се замисля...щом все още и презервативи ползвате.... newsm78
?!?? Какво им има на презервативите?

Общи условия

Активация на акаунт