Кой и какво може да ви подразни, когато сте на почивка?

• 63 410
  • 1 364
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Ямбол
Прочетох цялата тема. От последните страници не разбрах само едно нещо - след тази "чума", която върлува по Слънчев бряг, Несебър, Св. Влас, Албена, Приморско и т.н. как ли оцеляваме ние местните и децата на местните?  newsm78
То бива бива имунитет, ама явно сме нещо уникално просто!  Sunglasses

Сигурно не ви се налага често да се храните навън, особено в хотелски ресторанти, където останалото от закуската, го преработват за обяд и вечеря и обратно.

# 1 171
Представете си тази мода да се наложи и у нас:
http://www.novini.bg/news/227589.html

Уффф, тъкмо си пиех следобедното кафе Sick

Ама като съм любопитна....

# 1 172
  • Варна
Нормално е местните морски да се храним предимно у дома, така както вие у вас-та затова май по-рядко хващаме рядкото щастие.  Grinning Не бива да се отричат и високите температури + много хора на едно място.
А, детето отдавна е инструктирано като далдисва в морето, да не поглъща вода.
Преди няколко години-на Златни пясъци. При силен дъжд, районът около пощата се наводняваше с кафява вода. Sick Ясно каква. От една голяма тръба съм виждала да тече в такъв момент, кафявата вода. На улицата. А някои си миеха опесъчените крака на тази струя.

# 1 173
Тази година съм от тези с лютеницата. Отидох за четиризвездна почивка, озовах се в бунгало накрая на света. Както и да е, де, за друго идеше реч. Пих до насита морска вода, без да искам, така се случи тази година, децата също. Нищо ни няма. Ядохме където сварим- и в бунгалото, и в плажни заведения, не тип "капанчета" на въпросното място, където бях няма такива, и царевици и закуски от плажа купувах. Обаче ... обаче мястото е важно. На плажа и в околията бяхме Пенчо, Генчо, Атанас, Спас и семействата ни.

# 1 174
  • София
Каси, направо ме заинтригува кое е това място.  Grinning

# 1 175
Не е за тебе, Тонка, след Лука-та, там направо ще се посипеш с кетчуп и заводски хляб и ще побегнеш с триста.  Peace

# 1 176
  • София
И Лука-та няма да повторя, Каситке, не ми легна на сърце, въпреки идеалното разположение.  Wink

# 1 177
  • София
Ние пък ходим на АИ откакто ситната стана на година и половина - децата ми не са от най-големите чистофейници - яде се директно на плажа - от морето в снек бара, пият се сокове от пост микс, ходим на плаж, на който сутрин има една камара хора, вярно - два пъти вадих детски изпраждения от водата, големия постоянно се гмурка и пие вода от морето до насита /тази година от водата очите му се възпалиха, добре че имах капки/, изобщо - правим всичко, което не трябва да правим /единственото, което не давам е вода да пият там - нося си я от София/. До сега /да чукна на дърво/ летен вирус не ги е хванал - обикновено към 5-я, 6-я ден големия се разстройва, но не по 3-4-5 пъти на ден да ходи, ходи по 1 път, но е разстройство - спирам му соковете, млеката и т.н. и за 2 дена е пушка  Peace

ПП Едната година в хотела, в който бяхме, върлуваше летния вирус - почиващите масово повръщаха и дрискаха, нас ни пропусна, слава Богу

# 1 178
  • Пловдив
Още ли сте на клозетна тема? Simple Smile
Аз и дъщеря ми го изкарахме дрисливия вирус, като аз понеже съм много „умна“ и си мислех, че ще ми мине ей така, стигнах да системи за оводняване и хранене. Не задържах никаква храна и на 5-тия ден залитах от глад. Малката след мен го мина относително леко. И това приключение ни сполетя, без да сме помирисвали море още. Всъщност без да сме излизали от Пловдив и без да сме се хранили по заведения. Та и това го има.
Иначе на море и изобщо на почивка ме дразнят многото хора. Дори да не се блъскам в тях и да не ми ходят по хавлията пак ме дразнят. Ама си знам, че това си е мой бъг и не се жалвам (обикновено  Wink)

# 1 179
Тази година си спретнахме пътуване от най-южната точка на морето до Шабла и единодушно решихме - повече никога в българия на море  Sick
На юг - супер западнало положението, направо мизерия откъм база, няма да коментирам качеството на услугите
На север - една идея по-нови комплекси, но същия кич и простотия
Въобще Черноморието е отврат

# 1 180
Идеалната почивка за мен е повече съобразена с контингента и мястото на пребиваване. Държа най-много на чистотата и комфорта в стаите, тишината, възможността да спиш до късно...Допълнителен бонус ми е да има възможност за биохрана от местните хора...Пълно блаженство!...Не понасям тълпи от екзалтирани и крещящи селяндури, топуркащи по всяко време по коридорите и тряскащи врати, както и да се навираме един в друг с непознати летовници на плажа... Simple SmileИли накратко: да е максимално диво, безлюдно и скучно!!!...

# 1 181
  • Mediterraneo
Биохрана от местните хора... Ако знаеш само с колко нитрати блъскат продукцията си бабите...

# 1 182
Биохрана от местните хора... Ако знаеш само с колко нитрати блъскат продукцията си бабите...
Естествено. Бабите са отворени и отдавна знаят и за амониевата селитра и за препаратите против мана и червеи. 

А ако си мислите че това дето го продават в магазина с етикета био наистина е био...хм.

Но пак е по-добре от бабите-поне домата е откъснат от корена, не е зрял на лампа в склад..

# 1 183
И баба ми пръска доматите, които са единствено за домашна употреба, иначе нищо няма да стане от тях. Другата хитрост е, че варят сладката с подсладител, а не със захар, че е по-евтино. Затова не купувам сладка от бабички край пътя.

# 1 184
И баба ми пръска доматите, които са единствено за домашна употреба, иначе нищо няма да стане от тях.
Точно затова смятам че не може да има съвсем био продукция на нашия пазар.
Иначе си трябват огромни площи и висока цена...
Баба ми не ги тори доматите, но земята в Тракия е хубава и стават. А  ако си на някое по-кофти място и без тор не може..

Сладка-особено от смокини  сме си купували, но не са ми харесвали никога. Много сладки ги правят-не знаех, че слагат подсладител.

Общи условия

Активация на акаунт