Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 789
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Аз имах лилавата спирала на Голден роуз и изкара с месеци, не изсъхна, не знам вашите защо са така...

# 571
  • Пловдив
На Афродита имам ексофианта с шоколад и зелено кафе. Гъстичък е, а частиците са едрички, но май не са много ексфолиращи.. Мисля да го сменям
И аз съм на същото мнение, не се усеща кой знае какъв ефект от него, само дето мирише хубаво Laughing

Peace -1

повече ефект виждам от содата за хляб върху пилинг ръкавицата

# 572

Четох,че има много доволни от маската за коса на Жая с какаово масло и ще я взимам.
Аз я слагам в корените и по цялата дължина - не омазнява допълнително при мен, а косата ми се омазнява много бързо попринцип.

Аз с такъв въпрос, ако някой е ползвал маската на Жая с какаово масло и бадемовата на Евтерпа, може ли да каже коя е по-добра? Относително е това "по-добра", но просто да ги сравни по въздействие. Няколко пъти слагам бадемовата, четох за нея добри отзиви, но нещо на мен явно не ми се отразява кой знае колко добре. Косата ми си стои все суха.

# 573
  • на последния етаж
Да ми препоръчате шампоан за къдрава, по-скоро суха коса?

# 574

Четох,че има много доволни от маската за коса на Жая с какаово масло и ще я взимам.
Аз я слагам в корените и по цялата дължина - не омазнява допълнително при мен, а косата ми се омазнява много бързо попринцип.

Аз с такъв въпрос, ако някой е ползвал маската на Жая с какаово масло и бадемовата на Евтерпа, може ли да каже коя е по-добра? Относително е това "по-добра", но просто да ги сравни по въздействие. Няколко пъти слагам бадемовата, четох за нея добри отзиви, но нещо на мен явно не ми се отразява кой знае колко добре. Косата ми си стои все суха.
дори няма място за сравнение - на Евтерпа е боклук  Peace

# 575
Да похваля тази спирала, взех си от магазин Лекси, струва 4-5 лева.

Вече се е поизтъркала и не се вижда май много надписа.

Момичета препоръчайте ми някакъв крем, лосион или нещо което успокоява кожата. Мойта кожа е много чувствителна и съм доста бяла, а ползвам епилатор често. След него кожата ми цял ден е много червена, понякога дори и два дена стои така. Ползвала съм доста неща, но като че ли не съм забелязала никакво успокоение. Е не очаквам да се намажа с нещо и да се оправи положението, но все пак да има някакъв ефект. Много е гадно това особено лятото.

# 576
 и моята кожа е чувствителна и след епилатор като се сетя се мажа с крем здраве... Peace

# 577
След епилация пробвай да напръскаш обилно с термална вода - би трябвало да премахне проблема. При мен това работи

# 578
Да похваля тази спирала, взех си от магазин Лекси, струва 4-5 лева.

Вече се е поизтъркала и не се вижда май много надписа.

Момичета препоръчайте ми някакъв крем, лосион или нещо което успокоява кожата. Мойта кожа е много чувствителна и съм доста бяла, а ползвам епилатор често. След него кожата ми цял ден е много червена, понякога дори и два дена стои така. Ползвала съм доста неща, но като че ли не съм забелязала никакво успокоение. Е не очаквам да се намажа с нещо и да се оправи положението, но все пак да има някакъв ефект. Много е гадно това особено лятото.

След елилация ползвам лосион за след елилация,в момента на AVON,a преди него един на ELEA.

# 579

дори няма място за сравнение - на Евтерпа е боклук  Peace

Coral_2013, ти направо ме застреля! Grinning Купих я, защото беше похвалена няколко пъти, защото е бадемова и реших, че ще е добра, но не ми се получи очаквания ефект. Благодаря  bouquet, ще взема и другата, да видим! Хубаво че не са от скъпите, че и от тях, поне от ползваните, не бих казала, че съм много доволна. Бях решила да минавам на домашни - жълтъци, рициново масло, водка и от тоя сорт. Peace Не съм и запозната кой знае колко с маските за коса, не ми се е налагало до сега да ползвам. Като гледам, ще ги проуча! Laughing Peace

# 580
Силно ви препоръчвам тази спирала http://uk.rimmellondon.com/products/eyes/scandaleyes-rockin-curves . Миглите ми са къси и редки - ужасни са. Ползвала съм какви ли не спирали, но от тази съм много доволна. Не знам от четката ли е... За първи път миглите ми не са сплъстени, силно удължени и наситено черни. Simple Smile

# 581
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Кремчето на Бочко при кожни раздразнения  Peace

Да споделя пяната за бръснене на Балея... свежа и приятна за лятото:
http://beautifullsin.blogspot.com/2014/07/balea-summer-garden.html

# 582
  • Стара Загора
Да кажа, че не само при тази пяна за бръснене дозаторът изпуска още количество след натискането. Аз имам два гела за бръснене на Balea и при двата след натискането излиза малко допълнително от продукта.

# 583
  • русе
Силно ви препоръчвам тази спирала http://uk.rimmellondon.com/products/eyes/scandaleyes-rockin-curves . Миглите ми са къси и редки - ужасни са. Ползвала съм какви ли не спирали, но от тази съм много доволна. Не знам от четката ли е... За първи път миглите ми не са сплъстени, силно удължени и наситено черни. Simple Smile
с две ръце подкрепям спиралата.Страшно съм доволна от нея.Бях я купила на промоция за няма и 5лв. , но и на редовна цена пак бих си я взела.

# 584
  • Варна
+ 1 За спиралата .Тая сутрин и се насладих отново.Вълшебна е  Peace

Общи условия

Активация на акаунт