Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 812
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Заради високата цена според мен не съм си взимала от захарните ексфолианти на Рефан. В интернет видях, че в аптеки Фрамар цената им е 6.40лв. (за същия грамаж - 200мл.)- значи в някои други магазинчета ще е даже по-евтино. Във фирмените магазини вместо цените да са по-ниски, те са надути до небето...
И аз харесвам екссфолиантите на Рефан, но това, което ме отказа от тях е, че са доста неикономични.На Фрутини съм ползвала - въобще ни ми хареса.Решила съм да пробвам на Freeman.Ползвала съм една зелена маска за лице на марката и не е лоша.

# 556
  • Варна
Относно ексфолиантите-аз се чудих доста м/у Рефан (но наистина ми изглеждат малки и скъпи).Била марката-поне при нас ги имаше само в единия магазин(от проверени три).Има три вида/миризми,на мен кокосът най-ми допадна.Пише,че са с морска сол,явно е основна съставка.
В крайна сметка си взех ексфолиращата ръкавица от dm.Такава на Ebelin+ душ гел (нормален) и ми върши много добра работа Peace
P.S В нашите (Варненските) dm-и нямаше бели ръкавици,попадах все на сини.
Взех си от хвалената маска за коса с Арган и зехтин-наистина мирише мммм Heart EyesДейства  добре на поизсушената ми от плаж косичка.Усещам уханието и не само след баня,а по-дълго (не суперсилно де,но все пак се усеща).

# 557
  • 1st floor
Не ползвам ексфолианти, а една грапава синя ръкавица за два лева и душ гел! Blush Много съм доволна от нея, рядко имам врастнали косъмчета.

# 558
  • Седмото небе
 #Crazy Цели 9 лв за 240 гр.продукт от ескфолиантите искат тия обирджии Рефанците във фирмените си магазини-проверих в два ooooh! Потресена съм newsm78 как може такива разлики с Аптеки Фрамар например...Ама то тука при нас сигурно заради туристите,знам ли...А на Била е 500 гр.за 5 лв и помирисах само с магнолията дето беше останал,ами не беше никак лош и частичките изглеждат едри и твърдички.Определено ще го купувам като свърши моя!

# 559
По принцип винаги във фирмените магазини на Рефан и Голден Роуз е по-скъпо, в което не виждам логика, уж трябва да е по-евтино.

Четох,че има много доволни от маската за коса на Жая с какаово масло и ще я взимам. Само искам да питам в корените ли я слагате или по дължините както балсама? По принцип не ползвам маски, но съм чувала, че не е хубаво в корените понеже се омазнява косата, други пък казват, че затова е маска и в корените се слага. newsm78

# 560
По принцип винаги във фирмените магазини на Рефан и Голден Роуз е по-скъпо, в което не виждам логика, уж трябва да е по-евтино.

Четох,че има много доволни от маската за коса на Жая с какаово масло и ще я взимам. Само искам да питам в корените ли я слагате или по дължините както балсама? По принцип не ползвам маски, но съм чувала, че не е хубаво в корените понеже се омазнява косата, други пък казват, че затова е маска и в корените се слага. newsm78
Аз я слагам в корените и по цялата дължина - не омазнява допълнително при мен, а косата ми се омазнява много бързо попринцип.

# 561
Супер, а аромата задържа ли се след това?
да кажа по темата, че съм много доволна от измивен гел и крем за лице с кайсия от Орифлейм, приятно съм изненадана, като се има предвид, че не харесвам марката.

https://www.google.bg/search?q=oriflame+gel+apricot&newwindo … 30048%3B645%3B645

# 562
Като сме започнали с ексфолиантите.. По кватралните магазинчета най-често виждам този на Афродита, голямо количество, струва 3-4 лева. Какво мислете за него? Аз не съм го пробвала, но мисля да си го взема. Изглежда ми много добре.

# 563
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Ексфолиантите на Афродита ги има в първия пост, но лично аз не ги харесвам.
Ползвала съм този с какао и има прекалено едри частици, които обаче изобщо не ексфолират.Останалата консистенция е на паста...
Повече харесвам тези на Пламърс и Рефан като ефект  Peace

# 564
Като сме започнали с ексфолиантите.. По кватралните магазинчета най-често виждам този на Афродита, голямо количество, струва 3-4 лева. Какво мислете за него? Аз не съм го пробвала, но мисля да си го взема. Изглежда ми много добре.

На мен ми харесва ексфолира добре и оставя траен аромат. Peace

# 565
На Афродита имам ексофианта с шоколад и зелено кафе. Гъстичък е, а частиците са едрички, но май не са много ексфолиращи.. Мисля да го сменям

# 566
  • Варна
На Афродита имам ексофианта с шоколад и зелено кафе. Гъстичък е, а частиците са едрички, но май не са много ексфолиращи.. Мисля да го сменям
И аз съм на същото мнение, не се усеща кой знае какъв ефект от него, само дето мирише хубаво Laughing

# 567

Не е хубав - състава е ужасен - много парабени и парафин, а като ефект го няма никакъв - гъст и не ексфолира добре, както вече споделиха.

Супер, а аромата задържа ли се след това?
да кажа по темата, че съм много доволна от измивен гел и крем за лице с кайсия от Орифлейм, приятно съм изненадана, като се има предвид, че не харесвам марката.

Да, часове наред.

# 568
+1 Peace И на мен ми хареса, но малко бързо изсъхна.

Хубави са им спиралите, но наистина съхнат много бързо и се убедих че си заслужава да дам 8-10лв. за http://beautypro-at-home.blogspot.com/2012/05/maybelline.html от колкото за три от тези .Все пак другата забравям кога съм я почнала Simple Smile

# 569
И аз съм на същото мнение, не се усеща кой знае какъв ефект от него, само дето мирише хубаво Laughing

Абсолютно се покрива и моето мнение с предните....Въобще не съм доволна....от Афродита ексфолиант..

Общи условия

Активация на акаунт