Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 686
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
scarlet86, аз имам и двете балсамчета. Това с беритата много повече ми харесва от това с ябълка и акай - ароматът на балсамчето с ябълка не ми харесва особено, очаквах по-готин аромат. Иначе и двете стоят хубаво на устните - малко като гланц.
Балсамите за устни в ДМ до днес са на промоция 2.49лв. В някои магазинчета могат също да се намерят на подобна цена.

# 661
  • Стара Загора
Относно продуктите Rubelia - нямам продукт от тази серия, но на опаковките пише, че производителят е същият - Рубелла Бюти АД. Даже в интернет можете да намерите снимки от блогове например, на които се виждат опаковките и производителя  Peace Може просто така да са нарекли серията си, знам ли. Иначе сайта може да не го обновяват много често.

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 01:05 от ❇Sisi_91❇

# 662
  • София
Препоръчайте ми, моля, добър дегримьор за водоустойчива спирала  Praynig Предполагам, че домашния от розова вода+ масло от жожоба ще свърши работа, но проблемът е , че не понасям миризмата на рози. Имате ли идеи с какво друго мога да смеся маслото от жожоба  newsm78
Аз си я махам с Кра-Кра: хидратиращо мляко. Също и с Clinians, struccante occhi e labbra. Peace

# 663
Rubella и това Rubelia което си е сега по опаковките е де факто една и съща марка, нали?

Май не е една и съща фирма, ето тук https://www.facebook.com/macadamia.bg/posts/656008314450201   се споменава за Рубелия Бюти АД, а това според мен е друга фирма различна от Рубела Бюти АД,(все пак при регистрацията на фирмите всяка буква е от значение) а и на сайта на Рубела http://www.rubella.bg/series/index/84  продукти Рубелия няма Peace

Благодаря за линковете. Опаковките си приличат действително на Рубелия и марката Макадамия, предполагам оттам произтича проблема. Иначе и други марки правят продукти с тази съставка, както и се продава като храна по разни био магазинчета. На Рубелия съм виждала и една серия с какао мисля също Thinking
Намерих един блог (даже мисля че е на съфорумка), на който има снимки, където действително се вижда че е произведено от Рубела Бюти: https://acupofteiated.wordpress.com/2013/11/20/rubelia-macadamia … -cream/#more-2543

# 664
  • Сoфия
Имам спрей за топлинна защита на Рубелия и ако не се лъжа, отзад на опаковката пише Рубела. Просто Рубелия е серия на Рубела   bouquet

# 665
И аз имам топлинния спрей,нали за този говорите
много съм доволна за 3 път си го взимам  Peace

# 666
  • Deutschland
Открих моят шампоан..засега Wink Хиляди благодарности на препоръчалите го. Върви в комплект с душ гел, на цена 5,50. Душ гела е невероятен, пенест, ухаещ..., а за шампоана нямам думи. Прави ми косата тежка, лъскава и има много траен аромат. Косата ми ухае страхотно. Благодаря отново!

Скрит текст:

# 667
  • София
dpvА къде се продават?

# 668
Rubella и това Rubelia което си е сега по опаковките е де факто една и съща марка, нали?
Рубелиа е серия продукти на Рубелла Бюти гр.Рудозем
Имам шампоана и маската
Скрит текст:

И да похваля този балсам на Нивеа,  много съм доволна. До днес включително е на промоция в ДМ, към 2.50лв е.
Скрит текст:

# 669
  • Deutschland

Навсякъде мисля. Това е масова марка. Виж в ДМ,ако имаш наблизо Peace

Допълвам се.. Леми, откъде, тоест от кой град купи лип бътъра на Нивеа за 2,50? Аз купих с карамел на цена 4,50

# 670
dpv, от София, в ДМ срещу Халите. Видя ми се много изгодно, а и се сетих, че някой го беше похвалил някъде. Имаше и вариант с макадамия и ванилия на същата цена.
Ти от ДМ ли го взе на 4.50?

# 671
  • Deutschland
От една аптека  Sad! Исках да пробвам с ванилия, но ми се видяха множко парите за няколко грама продукт. Все пак, изключително доволна съм от карамела.

# 672
  • Варна
И аз имам балсама с макадамия и ванилия, ухае невероятно, но не е нещо уау Peace Моят го взех от ДМ, също за 2.50лв, промоцията беше до днес.

# 673
  • Стара Загора
До сега балсамчето  с карамел го нямаше в България. Аз го исках, но видях, че тук има само 3 вида, и в сайта на Нивеа България ги има само 3-те, без карамела. Аз от промоцията в ДМ си взех с ванилия, а от преди това имам с малина. Готини са, не са нещо особено, миришат хубаво, като количество са доста повече, отколкото балсамчетата на стик. Използвам ги само вкъщи, защото  е малко неудобно това бъркане с пръсти в кутийката.
В ДМ до днес бяха на промоция 2.49лв. Ако искате да си вземете на хубава цена не купувайте от ДМ, когато няма промоция. В магазинчетата, които не са от големите вериги, ги продават на добри цени. В ДМ много продукти са с по-висока цена, отколкото в останалите магазини (преди не беше така  Rolling Eyes )

Последна редакция: ср, 06 авг 2014, 18:37 от ❇Sisi_91❇

# 674
  • В един копнеж!
Взех си ги тъй като нямаше от моите, които досега използвах. Доволна съм! Дори почистват като, че ли по-добре.
http://icandy.com.br/media/catalog/product/cache/1/image/6b82898 … avos_purederm.jpg

Общи условия

Активация на акаунт