Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 685
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Привет. Сега няколко въпроса от мен, готова съм да изслушам ВСИЧКИ ВИ Simple Smile

Много ми е интересно какво ще ми разкажете, така че сте добре дошли със съветите си и споделянето на личен опит.

Какво ползвате, когато нанасяте скраб на лицето?
Питам, защото аз винаги съм ползвала една розова четка за лице от Джъмбо. СТрува 2 лв и я ползвам по една година. Обаче... последния път като купих - абсолютно същата четка, като я отворих у нас и почнах да я ползвам .... коренна промяна! Косъма мек, мек, направо не се усеща нищо...  Rolling Eyes А аз предпочитам по-твърд косъм, да се усеща масажа със скраба...

Второ
Скрабовете за тяло. С какво ги ползвате?
Ръкавици? Гъби?

Трето Simple Smile
Пак за аргана. Искам да си купя маска за коса с арган. И шампоан. И онази розовата серия, дето ми я показахте на снимка, от магазина в Халите, е единственото ми "решение|" засега. Но искам наистина да е маска, нещо подхранващо, хубаво. А не просто балсам. Какво ми препоръчвате? ПРеди 30 мин. бях в ДМ и гледах да видя там какви арганови продукти за коса има. Нищо нямаше. Нищо такова Naughty

Благодаря отсега на всички  Hug
И за лице, и за тяло скрабовете само с ръце нанасям, съветвам те да правиш същото, особено за тяло., защото частиците трябва да се масажират, а не просто да нанесеш и отмиеш с гъба примерно.

# 646
Доволна съм от този шампоан и от тази спирала:

# 647
Много добра почистваща пяна  Hug
http://www.enzo.bg/mizon/snail-pochistvassha-pjana/

# 648
Купих си заздравителя на Евелин 8 в 1, както и още един техен SOS. Днес започнах с 8 в 1, ще докладвам за резултат. Купих ги от магазин BeFit в София. Имат някои продукти, които не съм виждала в другите магазини, така че ако минавата от там, влезте да разгледате.

# 649
  • В полите на Витоша :)

С тази цена за 60 мл. мисля, че продуктът изобщо не попада в графата "евтин".

# 650
Купих си заздравителя на Евелин 8 в 1, както и още един техен SOS. Днес започнах с 8 в 1, ще докладвам за резултат. Купих ги от магазин BeFit в София. Имат някои продукти, които не съм виждала в другите магазини, така че ако минавата от там, влезте да разгледате.

Къде се намира този магазин и на каква цена е лака,ако не е тайна?

# 651

Цената е 4,50. Има го в Елитис и ДМ/Лили. За магазина в София не мога да кажа  Peace

# 652

Цената е 4,50. Има го в Елитис и ДМ/Лили. За магазина в София не мога да кажа  Peace

Благодаря,тази информациа ми е" прекалено" достатъчна.  bouquet

# 653
Препоръчайте ми, моля, добър дегримьор за водоустойчива спирала  Praynig Предполагам, че домашния от розова вода+ масло от жожоба ще свърши работа, но проблемът е , че не понасям миризмата на рози. Имате ли идеи с какво друго мога да смеся маслото от жожоба  newsm78

# 654
И аз си взех SOS на Евелин от Лили, в Елитис в Халите го нямаше, 8 в 1 също не видях.
Момичета, да ви питам за въпросният SoS, колко дни общо го ползвате? На етикета пише 10 дена, толкова или повече време се мажете, и има ли ефект?

# 655
Козметиката на RUBELLA - Дева е страхотна

# 656
Rubella и това Rubelia което си е сега по опаковките е де факто една и съща марка, нали?

# 657
Препоръчайте ми, моля, добър дегримьор за водоустойчива спирала  Praynig Предполагам, че домашния от розова вода+ масло от жожоба ще свърши работа, но проблемът е , че не понасям миризмата на рози. Имате ли идеи с какво друго мога да смеся маслото от жожоба  newsm78

Аз съм много доволна от този на Нивеа - около 7 лева е. В момента съм на почивка и си купих на essence, около 4 лева.
Като количество не са големи... Но пък евтини и вършат работа Simple Smile

# 658
Много приятно съм изненадана от балсамчето за устни на Нивеа - Vitamin Shake. Моето е с акай и дива ябълка. Има освен съответния аромат, и лек розовеещ цвят с изключително приятно и наистина много леко покритие. Самото стикче не е хомогенно, а цветовете в него са... как да го обясня... подобни на мраморните сенки?

Видях в нета че има още едно от тази серия, по-прасковено на цвят, с cranberry & raspberry. Ако го намеря ще си купя и него обезателно. Днес мацнах малко освен на устните и на скулите вместо руж, стоеше много добре Simple Smile

Ето ткаа изглежда това, което си взех

А другото изглежда така

Цената беше под 3 лв.

# 659
  • BG-DE
Rubella и това Rubelia което си е сега по опаковките е де факто една и съща марка, нали?

Май не е една и съща фирма, ето тук https://www.facebook.com/macadamia.bg/posts/656008314450201   се споменава за Рубелия Бюти АД, а това според мен е друга фирма различна от Рубела Бюти АД,(все пак при регистрацията на фирмите всяка буква е от значение) а и на сайта на Рубела http://www.rubella.bg/series/index/84  продукти Рубелия няма Peace

Общи условия

Активация на акаунт