Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 805
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • Deutschland
Пробвахте ли новия шампоан ,който рекламират... Rolling Eyes че му забравих името ,беше много странно (поне за мен) и малко френско  newsm78

Ако се сетиш за името, напиши го, моля

# 76
Ето тази марка, и на мен ми е интересно дали става
Скрит текст:

# 77
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
От няколко седмици ползвам балсама за коса на марката и не мога да кажа, че е нещо различно от останалите дрогерийни марки  Peace

# 78
Ето тази марка, и на мен ми е интересно дали става
Скрит текст:
да за ето този говоря Peace

# 79
Момичета, някой да е виждал из София аргановото олио за коса на Рубелия? Никъде не го намирам, да не би да са го спрели от производство?

# 80

Много съм доволна не оставя бели или жълти следи по-дрехите.Било някакъв нов продукт на Гарниер.Взех си го от Елитис беше на промоция.И аромата му е много свеж не мирише на сапун  Laughing

# 81
  • Deutschland
Мнение за тази нова серия? С роза и арганово олио е и се чудяяя, имат шампоани, лосиони за тяло, маски за коса и кремове за лице мисля.
Скрит текст:

# 82
Харесах си термозащитния спрей за коса на Syoss. Добър бюджетен избор ли е? Или за тези пари мога да си взема нещо по-добро? Само сешоар ползвам, но вече усещам пораженията и ми се иска да си купя нещо предпазващо  Hug

# 83
Харесах си термозащитния спрей за коса на Syoss. Добър бюджетен избор ли е? Или за тези пари мога да си взема нещо по-добро? Само сешоар ползвам, но вече усещам пораженията и ми се иска да си купя нещо предпазващо  Hug

Ползвала съм го и продължавам да го ползвам , много съм доволна.Заслужава си инвестицията  Wink

# 84
Много ти благодаря, не утежнява и заплита косата, нали?  Hug
Страхотно, ще си го взема тогава. Няма смисъл да търся други варианти Wink Още веднъж - благодаря ти!!!

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 16:53 от L0v3d

# 85
Много ти благодаря, не утежнява и заплита косата, нали?  Hug

Не заплита или утежнява косата даже я прави мекичка и гладка на допир.Даже не ти се наелектризира косата.

# 86
като алтернатива, термозащитният спрей на Avon е доста добър - лек, защитава и не заплита или омазнява косата. Доста икономичен също.

# 87

Момичета, днес си купих бадемовата маска за коса на Евтерпа, отворих я и отгоре беше поръсена с някакви разноцветни зрънца. Какво е това и какво да ги правя? newsm78    bouquet
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 19 юни 2014, 23:39 от labrex

# 88
  • Пловдив
Похвал за тези ленти, по нищо не отсъпват на двойно по-скъпите :

# 89
  • софия
Похвал за тези ленти, по нищо не отсъпват на двойно по-скъпите :
Скрит текст:
От както съм ги открила, други не търся. Ползвам ги поне от 3 години Peace

Общи условия

Активация на акаунт