Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 966
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
Аз препоръчах рициновото масло - за нокти и пак идвам да го препоръчам.  Simple Smile
Вчера бях много разсеяна и обърках шишенцата в тъмното.  ooooh! Намазах си ръцете и очите с рициново масло. На едната ръка имах срязано между палеца и показалеца, а очите ми бяха със суха, люпеща се и болезнена на допир кожа. На сутринта нямаше помен от драскотината, а кожата на очите ми беше здрава.

# 166
  • вече Пловдив
Не дразни ли очите рициновото масло? newsm78

# 167
Анита, привет!

Козметиката на Евтерпа видях в пощенския клон до Фантастико, тези които са в локалното покрай Цариградко.
Това е малко след кръстовището, което води до Окръжна, посока центъра, от страната на Окръжна.. Не знам дали добре обяснявам...

# 168
  • с трима мъже :)
Аз разбрах за кое ФФ говориш Simple Smile
Само дето наопаки го обясни Simple Smile

По Цариградско, в посока ОТ  центъра КЪМ Младост ....като подминеш спирката на Плиска и продължиш още малко напред и ФФ се пада от дясната страна. Затова трябва да се кара по локалното, защото то е там и само там можеш да спреш за магазина. Peace

# 169
Опс, да, малко наобратно съм го казала. Понеже аз ходих пеш.. Simple Smile

# 170
  • София
Анита, привет!

Козметиката на Евтерпа видях в пощенския клон до Фантастико, тези които са в локалното покрай Цариградко.
Това е малко след кръстовището, което води до Окръжна, посока центъра, от страната на Окръжна.. Не знам дали добре обяснявам...

Дами и аз днес видях продукти на Евтерпа в пощенски клон.  Shocked
Така че, пробвайте в най-близкия.

# 171
Козметика на Евтерпа има в всеки пощенски клон,аз съм си купувала често от там.

# 172
  • русе
от кои точно продукти сте доволни?

# 173
от кои точно продукти сте доволни?
Аз съм доволна от кремовете им за ръце,избираш си според нуждите на кожата. Simple Smile

# 174
  • София
На Евтерпа ли? Аз не съм ползвала, защото не съм ги срещала. Днес купих ш-н за изтощена коса с масло от жожоба 3 в 1. не го намирам в сайта им

# 175
Някой да е ползвал този крем на Евелин? http://apteka-optima.com/86/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE … 5%D0%BD-40+-spf8/
Подариха ми го, не знам дали да го отварям да го ползвам или и аз да го подарявам.. Само суперлативи на опаковката..

Наскоро си купих този:
https://www.google.bg/search?q=%D0%B5%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0 … =1366&bih=635
Много съм доволна откъм хидратация и матиране, но в състава присъстват парабени....Предполагам, че и в този, който имаш, ги има. Ако не те притесняват - ползвай го. Аз ще си измажа този, но едва ли ще повторя покупката. Просто тогава не обърнах внимание на състава - пропилпарабен, метилпарабен....! А възможно и още някоя вредна съставка да има... Sad

Последна редакция: чт, 26 юни 2014, 11:02 от Артемида

# 176
Момичета,пробвали ли сте тебеширите за коса? newsm78Доволни ли сте ,защото искам някаква промяна, която да не е перманентна.... Rolling Eyes

# 177
Момичета,пробвали ли сте тебеширите за коса? newsm78Доволни ли сте ,защото искам някаква промяна, която да не е перманентна.... Rolling Eyes
Аз да, но за мен не си струват, защото при мен след първото миене паднаха ( то май така трябва да стане, ама не съм сигурна ). Говорим за Лореалските, нали?

# 178
Аз да, но за мен не си струват, защото при мен след първото миене паднаха ( то май така трябва да стане, ама не съм сигурна ). Говорим за Лореалските, нали?
Ами да,за тези на Лореал....аз се поразрових и открих някакви "безмаркови",доста по-евтини от тези на Лореал,ама не ми се рискува..мерси за отзива Hug

# 179
Не дразни ли очите рициновото масло? newsm78
Моите не, а са чувствителни. И аз се учудвам, че не ме дразни рициновото масло. Мажа само клепачите и малко от кожата под очите като внимавам да не попадне вътре в самите очи.

Какво е това?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт