Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 958
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Открих чудесен балсам за суха коса. Не вярвах, че ще има такъв резултат, след като всеки ден я мокрех в хлориран басейн, в морето, всекидневно я миех с шампоан и суших със сешоар. А пък и слънцето я сушеше допълнително.  Rolling Eyes  Ето го:

# 196
спрей за коса с Арган на Rubella  Peace

# 197
Момичета, дайте предложение за бюджетен шампоан за суха или боядисвана коса, който да не ми докара пърхут и скалп на люспи!  ooooh!

# 198
  • Бургас

Момичета,пробвали ли сте тебеширите за коса? newsm78Доволни ли сте ,защото искам някаква промяна, която да не е перманентна.... Rolling Eyes
Какво е това?  Simple Smile

Аз съм ползвала сухи пастели от книжарницата за тази цел

# 199
  • Somewhere far away
аз ползвах едни от он лайн магазин, не бяха скъпи, обаче са ужасни! Направих си червените кичури, Е НЕ ... Никога веече няма да си сложа такава  гнусотия и  ужаснотия на главата!  

1-во - косата ми стана ужасно суха там
2-ро- навсякъде имаше червени петна, където и да минех!
3-то - направиха ми скалпа червен и едвам го  измих!  #2gunfire #Cussing out

Просто няма такава отвратителна и несполучлива покупка. Право на боклука заминаха, без изобщо и да пробвам останалите цветове!

Предпочитам да си карам на боя - 10000 пъти по-добре е!  Crossing Arms

# 200
  • Хасково
Косата ми е боядисвана и доста суха, а скалпа ми е много чувствителен, затова от около една година ползвам детски шампоани. Доскоро ползвах Джонсънс, но от както прочетох за сулфатите, ползвам този на Шаума http://shop24.bg/8122-thickbox/detski-shampoan-i-balsam-schauma-250ml.jpg Много съм доволна!

# 201
  • Варна
В момента ползвам този ш-н Шаума, доволна съм

Взех си и тази маска за коса на Лавена за суха и боядисвана коса, също съм доволна, не я ползвам за първи път.
Скрит текст:

# 202
  • София
аз ползвах едни от он лайн магазин, не бяха скъпи, обаче са ужасни! Направих си червените кичури, Е НЕ ... Никога веече няма да си сложа такава  гнусотия и  ужаснотия на главата! 

1-во - косата ми стана ужасно суха там
2-ро- навсякъде имаше червени петна, където и да минех!
3-то - направиха ми скалпа червен и едвам го  измих!  #2gunfire #Cussing out

Просто няма такава отвратителна и несполучлива покупка. Право на боклука заминаха, без изобщо и да пробвам останалите цветове!

Предпочитам да си карам на боя - 10000 пъти по-добре е!  Crossing Arms

Благодаря, че сподели. Тъкмо се канех да търся пастели или тебешири.
В петък видях момиче с кестенява коса в горната част, а в долната част- синьо-лилава. Доста екстравагантна комбинация. Хареса ми, но си помислих, че не навсякъде е подходящо да се отиде така, после се сетих, че може да е пастел.

В момента ползвам този ш-н Шаума, доволна съм

А може ли да го сравниш с този: http://bg.strawberrynet.com/haircare/l-oreal/professionnel-exper … se/117990/#DETAIL ,
ако си го ползвала?
   bouquet

# 203
Товa с тебеширите е относително. Нормално е, ако купиш някой никому неизвестна марка за някакви смешни пари (предположение) да има такива последици.
За моята коса пробвах с Лореалските - цената им е над 30 лева, но за мен са изключително добри. От ревютата на блогъри, които съм чела, досега като чели няма разочаровани от тях.
Освен това има и друго нещо - тебеширите могат да се сложат и от фриьзор - аз така направих и останах много доволна. Пробвах и сама, получи ми се, без никакви последици върху косата или скалпа.
При последното ми ходене до Америка видях как се правят чудеса с тези тебешири ( там бяха на професионална марка, не помня име ). Доста момичета ги ползват и при омбре прическите, които сега са на мода/
За пример, пускам ти снимка колко добър може да е ефекта от тебешири стига те да са професионални или направени от професионалист ( в случая, на снимката е Ke$ha )

Последна редакция: пн, 30 юни 2014, 18:16 от Coral_2013

# 204
  • Somewhere far away
За лаореалските знам че са добри. И от сайта излизат по -евтино - 25 лв.
За снимките - въпрос на вкус, може да са професионални, но  на мен не ми харесва , прекалено шарено е. А аз целя един цвят за кичури, не ми харесва, когато има прекалено много цветове.

# 205

За снимките - въпрос на вкус, може да са професионални, но  на мен не ми харесва , прекалено шарено е. А аз целя един цвят за кичури, не ми харесва, когато има прекалено много цветове.

О, аз ги давам като пример за покритие, начин на изглеждане, наситеност на цвета, наслагване ио т.н, в никакъв случай като хубава прическа или нещо. И на мен толкова натруфено с много цветове не ми харесва

# 206
Момичета някой ползвала ли е тая спирала
знам,че са за чувствителни очи и за хора носещи контактни лещи.Не е скъпа 7 лв от ДМ.Купих я пък да видим ква ще е ... newsm78

# 207
Момичета някой ползвала ли е тая спирала
знам,че са за чувствителни очи и за хора носещи контактни лещи.Не е скъпа 7 лв от ДМ.Купих я пък да видим ква ще е ... newsm78
Аз я купих но не останах доволна, смъди ми на очите.

# 208
preci извинявай,както ти е на очите ,че не разбрах  newsm78

# 209
  • 1st floor
Още един глас за кафявия шампоан на Шаума! Peace Ползвах и тези на ММ, единият беше син - за мъже, другият за пърхут. И двата много ми харесаха. LaughingТолкова, че ММ си ги прибра в шкафа, за да не му ги пипам! Mr. Green Аз нямам пърхут, но според него помагал, ако някой има такива проблеми.  Другият хубав, който съм му взимала под носа, е този на ДМ на Балеа - син с едно  зелено листо. Като цяло май си падам по неговите шампоани, не по моите! Joy

Общи условия

Активация на акаунт