Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 826
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Благодаря
Деси ,казваш за 1 лев но върши работа , утре ще го потърся в Елитис !

# 271
  • Пловдив
Валети, върши работа, но в Елитис няма да го намериш продават го само във фирмените им магазини и онлайн БиоФреш: АДРЕСИ НА МАГАЗИНИТЕ : СОФИЯ бул. Витоша 4 (на ъгъла с Алабин), СОФИЯ Централни Хали, партер, щанд G56, ПЛОВДИВ ул. Княз Александър Батемберг 21, ВАРНА бул. Княз Борис I 34, БУРГАС ул. Алеко Богориди 25, ТЪРНОВО Г.С. Раковски 13 (Самоводска чаршия), СТ.ЗАГОРА ул. Цар Симеон Велики 106 /надявам се да не се сметне за реклама  Peace/

Надявам се и ти да останеш доволна от него, накисни и изпили добре стъпалата преди това. После ги намажи хубаво и си сложи памучни чорапки.

# 272
Здравеите , моля ви препоръчайте крем за крака който използвате и ви харесва
много ми е суха кожата (имам в предвид стъпала,пети )
в момента използвам Здраве ,но нещо не съм особенно доволна , ползвах и на Дева -не ми хареса
какво да си взема че да си видя краката мекички ?
Търси нещо с уреа. Биотрейд и Орифлейм имат кремове за крака с уреа - и за двата съм слушала, че вършат чудеса!

# 273

в момента използвам Здраве ,но нещо не съм особенно доволна , ползвах и на Дева -не ми хареса

Кремът на Биле е добър, просто кожата омеква много хубаво от него, отделно, че върши чудесна работа при напукани пети. Нямам проблем с напукани пети, но точно заради суха кожа го ползвам от време на време. Peace

# 274
  • варна
Против мускулни крампи през зимата си мажех ходилата с магнезиево олио.Е,никога не съм имала по мекички ходила!Но все пак зимата след намазване краката са обути с чорапи и ботуши.Не знам,ако сега се намажа дали ефекта ще е същия.

# 275
  • София

Аз ги мажа с крема за ръце.  Peace

Редактирам се за да ви попитам:

Regal
age control
intensive serum, around the eyes and lips, botox effect, hyaluron lift
на Роза Импекс, Пловдив
някой ползвал ли го е? Случайно го намирам в шкафчето.  Crazy

Последна редакция: нд, 06 юли 2014, 19:27 от MayyaI

# 276
Този диш-крем ми е идеален сега за лятото. Дълбоко хидратира и не ми е нужен лосион. Цената му беше към 4 лв.

# 277
  • София
Включвам се и аз да похваля този лосион за тяло,наистина е страхотен Peace

# 278
И аз си го взех. Кожата става мека, гладка, като бебешка. Забелязах обаче, че ако сложа по-голямо количество,остава малко мазно и лепкаво. Но съм страшно доволна и благодаря на момичето,което го препоръча. За стягане-рано е да кажа дали има резултат, но е страхотен продукт!

# 279
  • Стара Загора
Препоръчайте ми ексфолиант/скраб за тяло с по-едри частички. Използвам на Балеа, но частичките са доста ситни, а за тялото искам нещо по-грубо. Замислям се дали да не си направя домашен.

# 280
Препоръчайте ми ексфолиант/скраб за тяло с по-едри частички. Използвам на Балеа, но частичките са доста ситни, а за тялото искам нещо по-грубо. Замислям се дали да не си направя домашен.

На Рефан са малко по големи частичките и върши чудесна работа

# 281
  • Сливен
по препоръка от форума си направих ексфолиант за тяло равни части сода за хляб и сол,кожата става много гладка,пробвала съм с обикновена сол и със ситно смляна морска.

# 282
  • Стара Загора
А някакво масло не се ли добавя?

# 283
Аз използвам на  Freeman с естествена захар и нар.    струва около 7лв, има приятен плодов аромат, много ефективно почиства кожата, не я надира и  не изсушава кожата.

# 284
На Рефан за мен са най-добри в това отношение. Имат естествени захарни кристали, които са едри и не се разтапят веднага..
Избора от аромати е сравнително голям и можеш да намериш нещо по вкуса си.
Ако ти се чете ревю - тук съм писала!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт