Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 860
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
Какво кокосово масло ползвате? Това на Икаров става ли?

Да, аз използвам това на Икаров.Като го държите в хладилник седи твърдо.Аз като си слагам на косата го вадя от хладилника предната вечер, за да може да е в течно състояние.

Аз го използвам на плажа за тен, след като имам някакъв вече, разбира се. Доста помага за потъмняването на кожата. Ще пробвам и на връхчетата на косата да си слагам по малко.

# 256
  • Пловдив
Какво кокосово масло ползвате? Това на Икаров става ли?

Да, аз използвам това на Икаров.Като го държите в хладилник седи твърдо.Аз като си слагам на косата го вадя от хладилника предната вечер, за да може да е в течно състояние.

Аз го използвам на плажа за тен, след като имам някакъв вече, разбира се. Доста помага за потъмняването на кожата. Ще пробвам и на връхчетата на косата да си слагам по малко.

Да, доколкото знам има естествен слънцезащитен фактор 2.И аз съм използвала за тен, но винаги отдолу се мажа с висок фактор и след 1 час понамазвам леко с маслото.Наистина става хубав тен.

# 257
Ако ще ползвате масла за почерняване и за плаж, то по-добре използвайте чисти такива. На Икаров са с химични примеси вътре, които могат да реагират със слънцето и да стане опасно за вас.
Иначе, чистото сусамово масло има СПФ6 и е едно от най-добрите за целта.

# 258
Къде може да се намери това заздравителче на Евелин? Че и моите нокти се нуждаят, а не съм го виждала никъде.

Аз си го намерих в ЦБА, имаше и от двата вида, но моя е този розовия с кератина.....ефекта е страхотен!!! Даже от Мавалата е мн по -добър....

# 259
  • София
Дами, като стана въпрос за Евелин. Някой ползвал ли е крема с коза мляко, пише че е п/в бръчки?
Около 5 лв е. С про-еластин, вит А, Е, Ф и пшеничен зародиш???

# 260
Аз съм ползвала дневния и нощен крем с козе мляко на Жая - много приятни...има ги в Лили и са също около 5-6 лв

# 261
  • Пловдив
От този нов крем за ръце съм доволна и за цената си от 3 лева е просто супер!

някой тука препоръча един 5 или 6 в 1 на Евелин с козе мляко - препоръчвам го
На Евлин препоръчвам и заздравителя 8 в 1
а наскоро се прибрах от море без изгаряния и със страхотен тен ползвайки сусамово студено пресовано масло на Балчо / май така се казваше
Е ако седя на плажа между 2 и 4 плескам и Бочко 50+ но рядко ми се случваше

# 262
  • София
И двата продукта ще ги купя. Само,ч е аз нямам бръки,но....превантивно ще ползвам крема.Simple Smile

# 263
За по-добър тен съм ползвала какаово масло, наистина имаше огромен ефект.

# 264
от кое какаово масло сте доволни?   Rolling Eyes

# 265
  • Варна
Аз съм си купувала натурално от аптеката ("Попова" за момичетата от Варна).

# 266
Моето беше от една сладкарска фабрика.

# 267
  • Варна
Здравеите , моля ви препоръчайте крем за крака който използвате и ви харесва
много ми е суха кожата (имам в предвид стъпала,пети )
в момента използвам Здраве ,но нещо не съм особенно доволна , ползвах и на Дева -не ми хареса
какво да си взема че да си видя краката мекички ?

# 268
  • Пловдив
в момента използвам Здраве ,но нещо не съм особенно доволна , ползвах и на Дева -не ми хареса
Препоръчвам ти да се поглезиш с един педикюр, а след това да си купиш най-обикновен вазелин, с който да се мажеш всяка вечер. Изпробвала съм какво ли не, това е най-доброто според мен! Simple Smile

# 269
  • Пловдив

Този вдясно използвам от 3 години. Цената му е 1лв.

Общи условия

Активация на акаунт