Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 889
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Онлайн може да се поръча, има го на няколко сайта, предлагат масло и сапун за подхранване на косата. И аз му се вгледах, не е лошо да се пробва. Преди време един шампоан с жен шен ми спаси косата от капането, страшно бързо и страшно добре ми подейства. Peace

# 241
  • при моите деца .....
Момичета, аз отдавна апелирам към това, но засега съм като глас в пустиня...
Моля, нека който подготвя всяка една нова тема, да я обновява с всички нови препоръчани продукти в предишната тема. Знам, че е трудоемко...

Peace

# 242
  • София
Онлайн може да се поръча, има го на няколко сайта, предлагат масло и сапун за подхранване на косата. И аз му се вгледах, не е лошо да се пробва. Преди време един шампоан с жен шен ми спаси косата от капането, страшно бързо и страшно добре ми подейства. Peace

Шампоана с жен-шен съм го ползвала преди години- страхотен е!   newsm10

# 243
  • русе
Какви термозащитни продукти за коса използвате?И използвате ли изобщо.От слънцето косата ми доста изсветлява,абе направо си изгаря,пигментацията ми отива на м....та си.Кажете ми какво да си взема,че др. седмица отивам на море,а там тотално ще се съсипе.Комбинацията морска вода и слънце,ще я довърши.

# 244
  • Пловдив
Какви термозащитни продукти за коса използвате?И използвате ли изобщо.От слънцето косата ми доста изсветлява,абе направо си изгаря,пигментацията ми отива на м....та си.Кажете ми какво да си взема,че др. седмица отивам на море,а там тотално ще се съсипе.Комбинацията морска вода и слънце,ще я довърши.

Аз си мажех косата с кокосово масло - натурално - преди плаж си мажа косата само по дължините.След това я смотвам на рошаво кокче, седя така на плажа и като се върна я мия с подхранващ шампоан и балсам.За периода на морето косата ми ставаше разкошна.Сега не го правя, защото съм с червена коса, а от тези масла червеното отива на кино.

# 245
Oт по-евтините препоръчвам Саяс и Ейвън - те вършат добра работа. От по-скъпите - Уриаж имат слънцезащитно сухо олио, което е за тяло, лице и коса - то осигурява тотална защита и е много добро.

# 246
На каква цена са тези трици от Христина и продават ли се извън София?

Аз ги взех за 4 лв. от фирмения им магазин до НДК.А иначе може да се намеряти в малките квартални магазинчета за козметика.Гледам на сайта им пише, че имат магазини и в Бургас, Варна и Стара Загора.

# 247
  • Стара Загора
Във фирмените магазини и сайтове продават триците много скъпо. Аз последно си ги купих за 2.30лв.

# 248
  • sofia
Къде в София мога да открия този Тричуп?

# 249
  • София
Не използвам никакви термозащитни продукти за коса.

а почитателките на боите за коса на Гарние: имат намаление до 9 юли в ДМ

# 250
Къде в София мога да открия този Тричуп?

по аптеките
преди 2-3 години във форума беше нашумяло много маслото им за коса, което се измива само с този шампоан или поне не успях с друго, а изхабих 2-3 бутилки масло

# 251
  • София
Тричуп го виждах в един магазин в София, на Екзарх Йосиф, близо до Женския пазар.

# 252
  • русе
Ваня 7,Coral, благодаря ви момичета!Ще пробвам и кокосовото масло и на саяс термозащитния спрей.

# 253
Какво кокосово масло ползвате? Това на Икаров става ли?

# 254
  • Пловдив
Какво кокосово масло ползвате? Това на Икаров става ли?

Да, аз използвам това на Икаров.Като го държите в хладилник седи твърдо.Аз като си слагам на косата го вадя от хладилника предната вечер, за да може да е в течно състояние.

Общи условия

Активация на акаунт