Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
И от мен глас за скрабовете на Рефан, откакто ги открих не съм взимала други.

# 286
  • Сливен
А някакво масло не се ли добавя?
аз не слагам.

# 287
  • Варна
Скрит текст:
Днес ми беше първия плаж стоях от 13 до 15 ч. Мазах се е този /20 фактор/ И  нямам грам зачервено. Очаквах да изгоря ,но съм с тен . Peace
Скрит текст:
Това ползвам за след плаж,ухае невероятно,леко охлажда и добре хидратира.
Скрит текст:
За лице това кремче,но 20 фактор .

# 288
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз също съм с  Бочко за след плажа  Mr. Green
От мен един хайлайт на Есенс, който ми хареса:

http://beautifullsin.blogspot.com/2014/07/essence-sun-club-all-i … one-bronzing.html

# 289
  • софия
Аз като този от 16 етаж да питам пак: кое масло - какаово или кокосово за плаж? От къде?

# 290
  • Пловдив
Аз като този от 16 етаж да питам пак: кое масло - какаово или кокосово за плаж? От къде?

Какаово масло може да закупиш от сладкарски цех, био магазин както и в някои аптеки се среща. Кокосово използвам на Икаров. Което и масло да избереш няма да сгрешиш, по принцип кокосовото се намира по-лесно.

# 291
  • София

Какаово масло може да закупиш от сладкарски цех, био магазин както и в някои аптеки се среща. Кокосово използвам на Икаров. Което и масло да избереш няма да сгрешиш, по принцип кокосовото се намира по-лесно.
Имаше една тема "за по-бърз растеж на косата.Там се споменаваше, че ако си мажеш косата с утайка от кафе, расте по-бързо.
Деси , имаш ли такива наблюдения за какаовото масло?   bouquet

# 292
  • софия

Hug

MayyaI, смятам да си мажа тялото и не искам нищо по него да расте по-бързо Grinning

# 293

Много съм доволна и омекотява загрубялата кожа по-петите и цената е много добра около 2,50 си го взех от Елитис

# 294
  • Варна
Търся лосион или мляко за тяло, което да попива бързо и да е леко. Досега ползвах едно на Лидл Cien, хубаво е, но ми се иска нещо друго да пробвам.

# 295
Това тоалетно мляко ми хареса. Купих си няколко вида от него, но показвам този. Мъничко е, идеално за пътуване и струва по-малко от 2 лева.

Последна редакция: вт, 08 юли 2014, 11:44 от Enigma_691

# 296
И аз съм много доволна от тоалетните млека на Гаранс. Почти всичко, което съм ползвала ми харесва.
Най-вече розата. Доста пъти вече я използвам и много ми допада. И аромата е страхотен.

# 297
На Garnier серията Fructis има ли шампоан за тънка коса? И ако може някой да обясни какъв е ефекта с този синия,ако го е ползвал.

# 298
  • София
Хоп и аз да се включа :p

Някой може ли да каже къде в София /по възможност в центъра или Младост/ продават Галерия Омн Кристал парфюм? Виждала стм други галерии, но тази точно не :/

# 299
Здравейте , да се запиша и тук Simple Smile Някой може ли да ми препоръча спрей за крака , който да има охлаждащо действие и да мирише приятно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт