Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 795
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте , да се запиша и тук Simple Smile Някой може ли да ми препоръча спрей за крака , който да има охлаждащо действие и да мирише приятно Simple Smile
На Avon спрейовете са идеални, в момента ползвам този на снимката - приятен аромат и много освежаващи и охлаждащо действие. Минус намирам само в това, че съдържа алкохол, но то повечето такива продукти го съдържат. Харесвам също и този с аромат на лавандула от серията

# 301
То аз скоро гледах точно този на avon те сега са и с много голяма отстъпка , но преди ползвах доста неща на avon ,но малко съм разочарована от качеството и ги спрях , та някой ако има и друго мнение ама да не е от тези каталожните  newsm78

# 302
  • София
Аз като този от 16 етаж да питам пак: кое масло - какаово или кокосово за плаж? От къде?

Какаово масло може да закупиш от сладкарски цех, био магазин както и в някои аптеки се среща. Кокосово използвам на Икаров. Което и масло да избереш няма да сгрешиш, по принцип кокосовото се намира по-лесно.
Hug

MayyaI, смятам да си мажа тялото и не искам нищо по него да расте по-бързо Grinning
Извинявай!  Praynig Аз си мислех за коса. Joy
И аз не искам по тялото нещо да ми расте.  Laughing

# 303
  • Варна
Да похваля шампоана на Милва с коприва, ухае страхотно и измива до скърцане Peace ще пробвам и другите видове Crazy

# 304
  • при моите деца .....
Хоп и аз да се включа :p

Някой може ли да каже къде в София /по възможност в центъра или Младост/ продават Галерия Омн Кристал парфюм? Виждала стм други галерии, но тази точно не :/
Галерия има реплика на Омния Кристалин?

# 305
Момичета от Русе - някой купувал ли си е хвалените в темата шампоан и маска на Ариес Козметикс с арганово масло и маслина и ако да, откъде?
Проверих тук-таме и навсякъде ударих на камък. Пуснах днес един мейл до фирмата, със запитване къде в Русе мога да намеря продуктите им, но честно казано, не очаквам да ми отговорят  Tired Ако ще трябва да преживея същите мъки, както докато се сдобия със серума на Пирин Дрийм, мисля, че ще се откажа от издирването  ooooh!

# 306

А онлайн не става ли?

# 307

В краен случай така ще стане. Колко е доставката от този сайт? Аз ли нещо недоглеждам - никъде не видях...

Киса, пробвала ли си маслото с макадамия и карите на Алверде?

Скрит текст:

Много леко, а в същото време супер хидратиращо. Не лепне, не оставя мазен филм - перфектно е  Heart Eyes Не знам доколко се вмества в евтините покупки - 6 и нещо - 7 лв. за 250 мл. Аз го взех с намаление от 20%.

# 308
Търся лосион или мляко за тяло, което да попива бързо и да е леко. Досега ползвах едно на Лидл Cien, хубаво е, но ми се иска нещо друго да пробвам.
Погледни в темата за лосионите за тяло!
Иначе аз харесвам това и това - и двете попиват много бързо и са леки - аз не понасям тежки лосиони и тези са ми идеални.

# 309
Момичета от Русе - някой купувал ли си е хвалените в темата шампоан и маска на Ариес Козметикс с арганово масло и маслина и ако да, откъде?
Проверих тук-таме и навсякъде ударих на камък. Пуснах днес един мейл до фирмата, със запитване къде в Русе мога да намеря продуктите им, но честно казано, не очаквам да ми отговорят  Tired Ако ще трябва да преживея същите мъки, както докато се сдобия със серума на Пирин Дрийм, мисля, че ще се откажа от издирването  ooooh!
Провери до Billa на, ул. Неофит Бозвели 18 мисля че там видях.

# 310
Да похваля шампоана на Милва с коприва, ухае страхотно и измива до скърцане Peace ще пробвам и другите видове Crazy
Пробвай този със хума, моята коса е с мазни корени, измива отлично. Най-доволна съм обаче от Милва с катран, ама миризмата е много кофти.

# 311
Галерия Омн Кристал парфюм? Виждала стм други галерии, но тази точно не :/

извинявай, къде пише на Галерия -та какъв е?  Blush аз душих един тестер , на когото пишеше №24, много ми хареса, но не разбрах как се казва и сега му издирвам името Sad

# 312
# 313
аха, значи пак ще ходя , за да гледам върху кутията.... Crazy

# 314
Понеже обсъждате ексфолианти...Аз до сега не съм ползвала,но ми се появиха много врастнали косъмчета и мисля да опитам с домашно направен.Но не знам преди или след епилиране се прави и става ли за подмишниците?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт