Евтините неща, от които сме доволни - 25

• 78 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате основа за лак, която предпазва ноктите от пожълтяване? В момента използва на Перфект (пише активен заздравител и е лилав), но мисля да го сменя.

# 466
  • Варна
Може ли да ми препоръчате основа за лак, която предпазва ноктите от пожълтяване? В момента използва на Перфект (пише активен заздравител и е лилав), но мисля да го сменя.

По препоръка от тази тема, купих този калциев гел на Перфект. Ползвам го хем като база, хем вместо лак - ноктите стават приятно лъскави, като полирани. Но аз с цветни лакове рядко се лакирам.
Скрит текст:

От Елитис си купих този лосион за тяло на промоция, 450 мл за 2,98 лв. Хубав е, попива лесно, има лек, деликатен аромат на скъп парфюм.  Laughing
Скрит текст:

# 467

По препоръка от тази тема, купих този калциев гел на Перфект. Ползвам го хем като база, хем вместо лак - ноктите стават приятно лъскави, като полирани. Но аз с цветни лакове рядко се лакирам.
Скрит текст:

От Елитис си купих този лосион за тяло на промоция, 450 мл за 2,98 лв. Хубав е, попива лесно, има лек, деликатен аромат на скъп парфюм.  Laughing
Скрит текст:
Aз ползвам на същата фирма,но на него пише 5 в 1,с зелен прозрачен цвят

# 468
  • Стара Загора
Те ноктите точно от цветните лакове пожълтяват. Забелязали ли сте с тези продукти дали пожълтяват след употребата на цветен лак?

# 469
Благодаря, дами  Hug. По темата, сдобих се с кокосовото масло на Икаров. Вчера си измих косата и се наплясках с него и с олиото на Л'Ореал. Днес косата ми е уникална.

За кое олио на Лореал става въпрос?

# 470
# 471
  • Перник
Те ноктите точно от цветните лакове пожълтяват. Забелязали ли сте с тези продукти дали пожълтяват след употребата на цветен лак?
От години ползвам 3/5в1 на Перфект под цветни лакове. След като ги сваля ноктите ми не са жълти.Освен това с основа лакът е по-траен.

# 472
Аз от години не съм виждала лак да ми оцвети ноктите. Ползвам основно червени, розови и лилави нюанси, но никога не са ми пожълтявали ноктите. Може би има значение фактът, че отдолу слагам заздравители, вместо обикновени бази. Rolling Eyes

# 473
  • Somewhere beyond the moon and stars
Да похваля крема за лице Дева Hydro:

http://www.rubella.bg/series/index/60/?page=1

Купувам си вече втора опаковка, а при мен това е рядко явление.  Laughing
Аз съм със смесена, даже мазна кожа, и този крем много бързо попива и не ми омазнява допълнително кожата. За мен определено е плюс, че е много лек. И ухае приятно.

# 474
# 475
  • София
Мац, ама ти сигурна ли си, че след слънце има ефект? Peace
Че имаше питане в др. тема, newsm78

# 476

Да, от него и аз съм много доволна. Както и от обикновеното, което не е за боядисана коса. Другите подобни олиа, на Шварцкопф и т.н. за нищо не стават според мен. Това наистина омекотява и заглажда косата без да я омазнява.

# 477
Момичета, от кой крем за около очите сте доволни, който да попива добре  т.е да не остава мазен филм след него, а само да хидратира? Имам на Пирин дрийм, но ми идва мазен, не ми попива добре.

# 478
Мац, ама ти сигурна ли си, че след слънце има ефект? Peace
Че имаше питане в др. тема, newsm78
Какъв ефект се очаква да има? Успокоява кожата и я хидратира - това е при мен.

# 479
  • София
И от мен един глас за млякото за след слънце на Бочко. Heart Eyes Много добър крем, влюбена съм в аромата му. Ползвам го от ранна пролет до късна есен, докато го има в магазинната мрежа. Страхотен хидратиращ крем за тяло за никакви пари.

И межру другото страхотно ми успокоява кожата след епилация. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт