Кратки въпроси – бързи отговори

• 375 674
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 525
Много благодаря Тиква, но това е възможност само за регулярни поръчки, които са въз основа на отделен договор и са за ресторанти и пр. Имат лимити, повтаряемост и пр.

Онлайн поръчки за избрани от клиента стоки няма.

Има само възможност да се купят три вида пакети, съдържанието накоито е предварително определено от магазина.

Бяха много учтиви и обясниха.

Значи онлайн възможност за пазаруване на стоки, каквито и когато изберете, няма.

Последна редакция: чт, 09 апр 2020, 11:26 от Deborana

# 3 526
  • Sofia
Те първо трябва да имат онлайн магазин, за да може да се пазарува дистанционно.

# 3 527
Сега и аз с въпрос. Както всичко си беше чудесно и чисто с вградената настройка против реклами в браузъра на Opera (за Android) от вчера в мобилната версия на форума ми плъзнаха купища реклами между постовете! Отдолу излиза един банер, който ми крие съдържанието на страницата. Какво да правя, мърдат, шават, мигат, влудиха ме за 2 дни?!
Противорекламната настройка си е включена, но те се появиха изведнъж въпреки нея!

# 3 528
Пробва ли да изключиш и включиш опцията за блокиране на реклами и само във форума ли не блокира рекламите?

# 3 529
Първо това направих! Да, само във форума. До сега една нямаше...

# 3 530
  • UK
На мен АдБлок ми се изключва на всеки няколко дни - изглежда включен, но рекламите си се появяват навсякъде. Включвам, рефрешвам, не знам точно какъв му е проблемът, в някакъв момент започва пак да работи, до след няколко дни и така е вече доста време. Обаче мисля че проблемът е в моя компютър.

# 3 531
  • BG-DE
Може и да не е и при мен е така 🤔

# 3 532
На лаптопа нямам проблем, за телефона е това. Opera e с вградена защита от реклами, включена е и от днес не ме защитава от реклами тук, във форума.
Menerva, къде е проблема при теб и с кой браузър?

# 3 533
  • BG-DE
И при мен е на телефона, също с опера  но и на хром е същото🤔

# 3 534
Дано се махне, че е страшна досада.
Благодаря, че сподели!

# 3 535
Инсталирах Opera и няма реклами във форума.

# 3 536
Инсталирах Opera и няма реклами във форума.
Ами... Нямаше, ама ето! И нищо не съм правила, просто се появиха изведнъж!

ПП. Открих проблема!
По неизвестен за мен начин, bg-mamma се беше озовал някак ей тук, в сайтовете, за които рекламното предпазване е изключено и това не съм го направила аз със сигурност, защото до преди два дни точно в тази тема пак обяснявах как нямам реклами именно, защото ползвам Opera. Та ето тук се беше скрил проблема.
Скрит текст:

И ей тук в това поле, предназначено за списък с изключени от предпазване от реклами сайтове, се мъдреше bg-mamma! Изтрих го и всичко си дойде на място!

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 01:02 от Анонимен

# 3 537
  • София
Тиква радвам се, че си успяла и сега пак можеш да се наслаждаваш на чистички страници. 
Аз ползвам само браузъри с Adblock, и сега ще споделя някои от тях, защото могат да облекчат сърфирането на някой, който още се мъчи да търси мненията на потребителите, между хилядите реклами - същото важи и за видеата в Тубето, в Бокса и ТВ сайтовете.

Вече има и Adblock for all browsers, който инсталирах преди два дни.

Добър е! спира рекламите и в Хром, но постоянно включва таблета и екрана светва - дразнещо е и ще го махам - и без това не ползвам Хром, а основно Yandex, на който може да се инсталират разширения от магазина на Chrome.

Чист уеб браузър-рекламен блок, изтегляне на видеоклипове, частно
PureBrowser

Brave Private Browser:
Бърз и безопасен уеб браузър
, докато не го спреш.

За АКТИВИРАНЕТО на Playback,
 в НАСТРОЙКИ
,
влизаш в  Настройки на сайта
и после в Медия

Включването и изключването на Адблока става, като кликнеш на ИКОНАТА (лъвска глава),
а за всеки сайт, може да се активират различни щитове.

XBrowser - Super fast and Powerful
 Има няколко Xbrowsers - давам към този, който аз ползвам

И още
VIA
Mint

# 3 538
Mari_Mar, както винаги си много полезна! Hug
Скоро гледах и четох за Brave и сега след твоята препоръка ще го инсталирам на лаптопа си, за да ползвам него. Но ще разгледам и другите, може пък някой от другите да ми е по-удобен. Благодаря ти много! 🌺

# 3 539
От седмица имам проблем с мобилната версия на абв пощата. Постоянно дава грешка, деинсталирах я, телефона рестартирах.. И пак грешка все едно няма Интернет, а съм с два и всичко друго ми работи на тел..

Общи условия

Активация на акаунт