Кратки въпроси – бързи отговори

• 374 163
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 200
  • София
Досега, за да запиша клип, публикуван във фейсбук, използвах VDP: Best Video Downloader. Но...
Можеш да инсталираш това разширение

То е необходимо, за  скрипта на  Savefromnet от ТАЗИ страница

След като кликнеш на бутона за инсталиране на скрипта, няма повече какво да правиш, освен да изчакаш известно време да завърши процеса и тогава  над всяко видео във Фейсбук, ще се появи БУТОН-стрелка за теглене.

Ако искаш може да избереш от дясното меню, да отвориш връзката(видеото) в отделен прозорец.

Бутон за теглене на видео, ще се появи и под всяко видео във Youtube
 ако клкнеш на стрелката в бялото поле, а не на тази
 от менюто можеш да избереш формата, който искаш да изтеглиш

.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 22:08 от Mari_Mar

# 4 201
  • Euskal Herria
Много, много ти благодаря!

# 4 202
  • Пловдив
Някой знае ли как да се спрат досадните реклами в моб.приложение на Мамата? С приложения от типа Ад блок не става.

Дали има доволни от фирма Пик компютър, Пловдив? Става дума за закупуване на компютър.

# 4 203
Използвам Brave browser и нямам проблеми с рекламите.

# 4 204
Някой знае ли как да се спрат досадните реклами в моб.приложение на Мамата?
BG-Mamma няма приложение.

# 4 205
  • Пловдив
Някой знае ли как да се спрат досадните реклами в моб.приложение на Мамата?
BG-Mamma няма приложение.
добре, де...имах предвид като отварям сайта през моб.телефон.

# 4 206
добре, де...имах предвид като отварям сайта през моб.телефон.
Аз използвам Firefox с инсталирана добавката uBlcok Origin.

# 4 207
Опера има вградена настройка за блокиране на реклами, ползвам мобилната версия през нея, няма нито една реклама!
Скрит текст:

# 4 208
  • София

Edge - също e добър в блокирането на реклами и не само в Бг-мамма, а и в YOUTUBE, Vbox7, Nova play, BTV... и това, че побира текста в страницата без да намалява шрифта в пълната версия на сайта, е голям плюс, защото аз не понасям мобилната версия на Маммата, защото постоянното трябва да се отваря всеки пост, за да го прочетеш.

# 4 209
  • Пловдив
Как да го направя?
Да инсталирам Едж и после пак да си дръпна иконката на Мамата, за да ми се отваря през него ли?

# 4 210
  • София
Как да го направя?
Да инсталирам Едж и после пак да си дръпна иконката на Мамата, за да ми се отваря през него ли?
Инсталираш браузъра, след това в търсачката МУ, пишеш bg-mamma и като ти даде резултатите, влизаш тук в сайта.
 после вече долу в браузъра има опции за запазване на отметки и запазваш страницата на БГ Мамма

МЕНЮТО, е в долната лента на браузъра(трите точки)

Можеш, да си смениш ТЪРСАЧКАТА

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 16:05 от Mari_Mar

# 4 211
  • При елфите ...
Пак да ви занимавам с менИ... Wink При приключване на работа с лаптопа (до сега) понякога съм го затваряла без да го изключвам... ако не съм си догледала до края филма например... В магазина обаче продавач-консултантът ми каза, че новият винаги трябва да го изключвам... Кое е правилното действие?!? Thinking

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 20:48 от Aredhel

# 4 212
  • Sofia
Аз никога не си гася лаптопа – старият ми издържа над 10 г. Simple Smile Но пък беше Sony Vaio, т.е. синоним на качество. Ще видим със сегашния как ще е.

# 4 213
Моят започна трака на третата година, затова гледам този да го изключвам вечерно време.

# 4 214
  • IC 1101,Abell 2029
Винаги го изключвам...не намирам и причина да не го правя.

Общи условия

Активация на акаунт