Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 207
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 305
  • Italia
Търся препоръки за графичен таблет. Няма да рисувам по него, искам да си драскам, да си записвам и да има интеграция с Windows 10 (ако има и с андроид, ще бъде само в плюс). Много държа да може да работи самостоятелно, но и live preview - да се вижда в момента какво пиша на таблета на монитора на лаптопа. Вечно си записвам нещо през работния ден, но е на хвърчащи листове, които трудно намирам после и ме домързява да го препиша в OneNote. Друг път ми се налага да начертая някоя схема по време на мийтинг в тиймс-а, а с мишката е мъка. Принципно предпочитам да бъде с блутуут заради лимитирания брой юсб портове на лаптопа ми, но бих се съгласила и на кабелна връзка, за да си спестя още едно устройство за зареждане вечер.

# 4 306
XP-Pen Artist 12

edit: аа, сега виждам, че искаш да може да работи и без компютър. Но тогава не е графичен таблет. Ipad pro, Samsung Galaxy S - могат да се нагласят да работят и с Win. Windows изкараха Surface серия, но е повече 2в1. Wacom Pro в най-високия ценови клас също имат такова устройство.
Не ти помогнах много, знам Grinning
Бих препоръчала по-скоро това
https://remarkable.com/?gclid=Cj0KCQiA-OeBBhDiARIsADyBcE7Q7tmUYN … gR6gaAoWDEALw_wcB

# 4 307
Привет!
Microdoft Expression 4 не 6
се отваря.
Пуснах диагностика- няма проблем.
А детето трябва да довърши домашна работа.

Кащво мога да предппиема, за да реша проблема в ной- кратък срок?

# 4 308
  • Монтана
Здравейте, бихте ли ми дали мнение кой от двата лаптопа е с по-добри параметри? Ще се използва за интернет, филми, лек гейминг и някоя друга лека програма за университета.

1. https://laptop.bg/laptops-acer-Nitro_5_AN515_55-acer_nitro_5_an51555_NHQ7JEX00F

2. https://laptop.bg/laptops-acer-Nitro_5_AN515_44-acer_nitro_5_an51544_NHQ9HEX00B

# 4 309
  • София-Младост

Някакъв непознат език имам и ме дразни, как да го премахна.
В предпочитани езици не излиза да го имам.

# 4 310
Скрит текст:
В предпочитани кликни на Английски > Опции  и би трябвало да е под Клавиатури. Кликаш на съответната клавиатура и тогава "Премахване".

# 4 311
  • София
Ако го няма в списъка езици и не можеш да го изтриеш, първо трябва да го добавиш и като се появи, да го премахнеш
Тук ЛИНК ,  са описани и показани(с картинки) два начина, как се прави.

# 4 312
  • София
Windows 7 има ли възможност за шорткът от нъм-пада или друг бутон бутон, който не се използва за писане?
 Трябва ми за смяна на фонетика с английски, но с един клавиш

# 4 313
  • София
Windows 7 има ли възможност за шорткът от нъм-пада или друг бутон бутон, който не се използва за писане?
 Трябва ми за смяна на фонетика с английски, но с един клавиш
аз сменям с Ctrl + shift
с ляв палец, натискам двата бутона едновременно

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 13:35 от Mari_Mar

# 4 314
  • София
то и аз но... искам да разтоваря лявата ръка до макс.

Опитвам се да наглася тайминга, на 23,97 филм, с титри на 25,0 фпс.
Задавам с начало и край, но нищо не става.... версията е стара. Не мога да донастроя фпс-то, явно от там идва проблема.
С тази ред-рам • Subtitle Workshop 2.51

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 17:30 от Starrydream

# 4 315
  • Испания
Здравейте!

Къде в интернет мога да качвам видеа безплатно и, публикувайки линка, да се отваря директно видеото без име на сайт и потребител?

# 4 316
Здравейте!

Къде в интернет мога да качвам видеа безплатно и, публикувайки линка, да се отваря директно видеото без име на сайт и потребител?
Искаш да се вижда във форума по този начин, нали?! Само в YouTube, защото BG-Mamma не са внедрили друга възможност във форума.

Можеш да качваш "Скрити" клипове в YouTube, които са видими само за теб и за тези, които имат линк към видеото(във форума по този начин), тоест не могат да бъдат открити с търсачката или друг подобен начин.
Създай нов профил в YouTube(с нов имейл и парола), ако не искаш клиповете да се свързват с основния ти YouTube профил.
Напълно без профил няма как да стане, докато BG-Mamma не внедрят такава възможност, но едва ли, защото ще струва много кинти за облачно пространство.

# 4 317
  • Велико Търново
Само в YouTube, защото BG-Mamma не са внедрили друга възможност във форума.
И от Vbox7 също.

# 4 318
  • Испания

Искаш да се вижда във форума по този начин, нали?! Само в YouTube, защото BG-Mamma не са внедрили друга възможност във форума.

Не, не искам да се вижда така. Благодаря за отговора. Не ми върши работа тази опция.

# 4 319

Не, не искам да се вижда така. Благодаря за отговора. Не ми върши работа тази опция.
Пробвай тези.
https://imgur.com/
не отговаря на изискванията ти на 100%, но малко по-добре от youtube

Общи условия

Активация на акаунт