Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 215
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 320
  • Испания

не отговаря на изискванията ти на 100%, но малко по-добре от youtube

Благодаря.

# 4 321
  • Пловдив
Някой да е чувал кога ще се появят видеокарти на пазара?

# 4 322
# 4 323
  • Пловдив
ъхъ... Grinning
Трябва ни видеокарта на комп, ма не...няма внос, заради тъпите криптовалути.

# 4 324
ъхъ... Grinning
Трябва ни видеокарта на комп, ма не...няма внос, заради тъпите криптовалути.
Никой реално не знае. В момента може да вземете нещо втора ръка и евтино (пак ще му е завишена цената де) и да чаката де се  нормализира пазара, след месец-два или 2022.

# 4 325
Трябва ни видеокарта на комп
А какво Ви трябва?
Пробвах, среден клас, доставка до 4-7 дена...

# 4 326
  • Пловдив
Амиии...
Radeon RX 5600 XT 6GB или най-близката до нея .

# 4 327
  • софия
Опитвам да запиша видео от екрана на компютъра. Ползвам Screeny. Видеото си се записва, но без звук. Какъв може е проблемът?

# 4 328
  • София
Опитвам да запиша видео от екрана на компютъра. Ползвам Screeny. Видеото си се записва, но без звук. Какъв може е проблемът?
Погледни тази страница, като пропуснеш началото за теглене на Restoro
 Не можете да записвате звук на компютър? Ето 5 решения за отстраняването му

# 4 329
  • София
Аз ползвам за същото DU Recorder. Иска разрешение за достъп до микрофон и камера.  Супер елементарна програмка. Добре е да се увеличи и звука на самия микрофон през настройките му в компютъра - десен бутон на иконата за звука на taskbar-a - recording deviсes - кликваш на микрофона (ако въобще го има в списъка) - properties - levels - даваш на 100%.

# 4 330
Някой друг да има проблеми с Microsoft Teams?

Онлайн обучението ни беше през тази платформа-с акаунт към МОН. До вчера всичко беше ок.
Вчера сутринта обаче, на таблета на детето, изписа, че акаунтът му в гугъл - друг, не този с който е регистриран към МОН, ще бъде изтрит след 29 дена, тъй като възрастта не е достатъчна, за да имал свой собствен акаунт/канал-нещо такова. Проверих този акаунт - той е с моята рожденна дата, така че години и възраст има бол, даже повече. Simple Smile

Човърках, рових снощи - не мога да се оправя.

Явно МОН като администратор на другия акаунт, е ограничил и този гугъл акаунт.

И за да вляза или възстановя този акаунт, който е спрян и ще бъде изтрит, ми иска да потвърдя, че е мой. И иска банкова карта, данните й, или снимка на личната карта.
Това ми го иска гугъл, не е фалшив адрес, проверих.

Таблет, лаптоп и телефон са синхронизирани.

За момента влязох за лаптопа и таблета през трети гугъл акаунт, и работят.

Обаче този втория гугъл акаунт, спрения - как да го оправя? Към него е и акаунта на детето в тубата, а то държи да го запази..

# 4 331
  • Пловдив
На мм беше станало нещо подобно, но не в Тиймс. Явно някой хакна акаунта му, понеже го "изприта" и от тубата и от Гугъл...писа, бриса не се оправи. Влиза сега през мой втори акаунт.

# 4 332
  • София
Как мога да публикувам обява във Фейсбук в лева или евро? В долари ми го пуска и е голям спам става...

# 4 333
"И за да вляза или възстановя този акаунт, който е спрян и ще бъде изтрит, ми иска да потвърдя, че е мой. И иска банкова карта, данните й, или снимка на личната карта.
Това ми го иска гугъл, не е фалшив адрес, проверих."

Тета, това е много странно. Понякога искат друг имейл и изпращат код, който да потвърдиш и да влезеш в собствения си акаунт, но др неща са много странни.
Питай администратора на училището, може да помогне с инфо.

# 4 334
  • софия
Как мога да публикувам обява във Фейсбук в лева или евро? В долари ми го пуска и е голям спам става...
Не съм 100% сигурна, но мисля, че това зависи от администратора на страницата и потребителите не могат да променят, освен ако изрично не е позволено от същия. В самата обява може да се посочи изрично в каква валута е цената.

Общи условия

Активация на акаунт