Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 430
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 620
akaso ek7000 4k версията

# 4 621
  • Sofia
има ли такова чудо,дето да не струва един бъбрек, а да е с подобни параметри на GoPro?
ако има значение- ще се ползва  предимно за снимане на водни спортове

За мен, не. Взех преди време една от английския Amazon, уж много rate-вана – около £40 струваше. Е, няма такъв боклук. Не стига че клипчетата, които правеше, бяха ужасни, ами се счупи непоправимо още след първото море.
Вече съм твърдо на GoPro. Да, скъпички идват, но качеството е безупречно, а и са супер издръжливи.

# 4 622
да ,може би издръжливи за нормални ползватели
моите са говеда
оф, гледах го това  akaso , ако става въпрос за AKASO Brave 7 LE версията, ще си помисля
.....пак, и отново....

# 4 623
  • София
С алкохол 120- който ми е наличен - мога ли да копирам диск с образно изследване Ямр?

# 4 624
С алкохол 120- който ми е наличен - мога ли да копирам диск с образно изследване Ямр?
Просто копирай съдържанието от диска, както се копира кой да е файл.

# 4 625
  • Агент под прикритие
Това би трябвало да може да се копира на друга подложка (диск) с всяка такава програма. Тия дискове нямат някакви защити, каквато беше причината да се ползват навремето алкохола и CloneCD/CloneDVD. Поне аз не съм срещал дискове със защити от години...
От диска на харддиска на компютъра е ясно - Copy-Paste.

# 4 626
  • София-Младост
Тук преди време бях питала как да махна от езиците в Уиндоус 10 някакъв несъществуващ...и ми бяхте дали линк към упътване за премахването му.
От вчера имам освен БГР и ENG, още три варианта на кирилица-фонетика  и нещо друго, които са ми ужасно излишни, като превключвам става голяма боза, защото не гледам на какво пиша. Обаче в езикови предпочитания тези не излизат, нито мога да ги добавя и да ги премахна след това...имаше някакъв чалъм.
Ще съм благодарна отново на линк към инструкциите.

# 4 627
  • София
Тук преди време бях питала как да махна от езиците в Уиндоус 10 някакъв несъществуващ...и ми бяхте дали линк към упътване за премахването му.
От вчера имам освен БГР и ENG, още три варианта на кирилица-фонетика  и нещо друго, които са ми ужасно излишни, като превключвам става голяма боза, защото не гледам на какво пиша. Обаче в езикови предпочитания тези не излизат, нито мога да ги добавя и да ги премахна след това...имаше някакъв чалъм.
Ще съм благодарна отново на линк към инструкциите.
https://www.youtube.com/watch?v=7X2tcRjdnME

# 4 628
Благодаря за линка. На мен племенника ми инсталира - не знам защо,може би случайно - английски (Австралия)! - и всеки път като превключвам български/английски ме ядосва като го видя.

# 4 629
Обаче в езикови предпочитания тези не излизат, нито мога да ги добавя и да ги премахна след това...имаше някакъв чалъм.
Вероятно е от опцията за "Клавиатура", мярка се във видеото по-горе за езиковите настройки.

# 4 630
  • в сърцата на децата <3
Привет! Търся си слушалки за продължително ползване на компютър, като основно ми е МНОГО важно да са с добър микрофон. Ще се ползват по 8-10 часа дневно, основно за разговори. Към момента съм с тапички, но ме болят ушите от тях, ще съм благодарна да споделите хубави модели с диадема.

# 4 631
  • София
От диадемата ще те болят още повече. Потърси малки. Такива:
https://ardes.bg/product/meliconi-speak-flat-byal-40068-497395-110450 или
https://ardes.bg/product/canyon-cns-chs01bo-cheren-oranzhev-cns-chs01bo-103985

# 4 632
Ако водите дълги разговори, според мен, по-добре over the ear. Мен също  ме заболяват ушите от другите след 5-6 кол-а.

# 4 633
  • BG-DE
Има ли наистина ефективно приложение за оправяне на изгорели пиксели на дисплея или всичките са шменти капели 🙂

# 4 634
  • Велико Търново
Пълен лаик съм, но не мога да си обясня как физически дефект на устройство би могъл да бъде отстранен с приложение. То може ли да "бръкне" физически в устройството?

Общи условия

Активация на акаунт