Кратки въпроси – бързи отговори

• 376 436
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 635
  • София
Няма такъв филм с пикселите Simple Smile

Относно слушалките. Ако наистина постоянно ще говоря, бих си взела такива. Имам на Филипс подобни и няма такова удобство. Никога не ме е боляла главата от диадемата, нито ми ръбят на ушите. (Доста често ме боли глава, така че в случая съм добър лакмус за удобството им ). Има и наполовина като цена, пак са добри. Тези за просто примерни. Simple Smile

# 4 636
  • BG-DE
Пълен лаик съм, но не мога да си обясня как физически дефект на устройство би могъл да бъде отстранен с приложение. То може ли да "бръкне" физически в устройството?
И аз това се чудя и не мога да си обясня как има коментари, че вършат работа и имат висок рейтинг 🙂

# 4 637
Пълен лаик съм, но не мога да си обясня как физически дефект на устройство би могъл да бъде отстранен с приложение. То може ли да "бръкне" физически в устройството?
Изгорял пиксел не се оправя, но има случаи когато пикселът не е изгорял, а само увреден и не показва цветовете правилно, тогава вече може да се оправи с приложение.

# 4 638
Привет!
Ползвам на работа Outlook с 4 мейла на него. Имам следния проблем - от 4-5 дни не ми запаметява изпратените мейли в папка Изпратени на нито един профил. Според настройките имам отметка да се запаметяват, но това не де случва. Какво мога да направя? (По възможност да не включва махане и повторно инсталиране, но ако няма друг вариант - ще го направя)

# 4 639
Привет!
Ползвам на работа Outlook с 4 мейла на него. Имам следния проблем - от 4-5 дни не ми запаметява изпратените мейли в папка Изпратени на нито един профил. Според настройките имам отметка да се запаметяват, но това не де случва. Какво мога да направя? (По възможност да не включва махане и повторно инсталиране, но ако няма друг вариант - ще го направя)

Имаше Windows Update скорошен който прецака всичко. Съветваха хората да не го правят. Другия вариант е да ъпдейтнеш Outlook-a и да стискаш палци да стане. Иначе - преинсталация.

# 4 640
Благодаря.
За псуване са пак.
На всичко отгоре и ми изчезват имейли при сортиране по папки...
А най-тъпото е, че имаме и абонамент.

Ще проверя сега какво може да се направи.

# 4 641
  • София
Идеи /бюджетни/  за заместник на телевизора - с А1  пр-к съм...
- лаптопа ми - с HDMI
- стар 4:3   21 "  монитор с DVI, VGA ports/ - щайгата едва крета, т.е. - директно ще се търси
 Или нов/стар монитор 16:9 или 16:10  (...27") който ще е и за работа.

# 4 642
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, вкъщи имаме дистанционно от този вид https://www.cooolbox.bg/images/cb/help/cooolboxTV_RemoteControl_Manual.pdf и от известно време спря да му работи само бутонът за пускане и спиране и искам да го възстановим, но незнам как, дали някой е по наясно с тези неща и може да ми помогне?

# 4 643
  • София
Съвети от НЕТА
Цитат
За да почистите вътрешността на такава деликатна мръсотия, трябва да използвате сапун и вода - с помощта на разтвор, всички вътрешности се избърсват внимателно, след което те трябва да бъдат измити с обикновена вода при стайна температура, избърсвани с хартиени салфетки, оставени да изсъхнат. След окончателното изсушаване съберете структурата и я изпробвайте.
https://bg.techinfus.com/cifrovaya/televizor/remont-pulta-svoimi-rukami.html

ако не стане с почистване

Цитат
Разглобяваме устройството за дистанционно управление и изваждаме гумената част.На долната повърхност на неработещите бутони лепени кръгове или квадратчета фолио.

фолиокойто да има хартиено покритие отзад - необходимо е за висококачествено лепене, а подобна опаковка от цигарени опаковки е много подходяща за това;

В магазините можете да намерите специални комплекти, където има бутони с проводимо пръскане и много силно лепило за прикрепването им. Такъв комплект може да бъде полезен за ремонт, за да възстановите дистанционното управление.

https://bg.techinfus.com/cifrovaya/televizor/remont-pulta-svoimi-rukami.html

# 4 644
Здравейте, Търся български гласове и по-естествено звучащи английски, съвместими с Balabolka и Windows 7 (64)

# 4 645
Здравейте,
Можете ли да ми кажете бих ли могла сама да кача презентация, направена в Power Point като видео в YouTube?
Нещо такова, може да бъде без звук и обяснения https://www.youtube.com/watch?v=_jveUng1ShE
Благодаря!

# 4 646
  • софия
Никога не съм го правила, но PP позволява запазване на презентацият във видео формат:

Запазваш така и качваш.

# 4 647
Благодаря, ще пробвам така!

# 4 648
  • Варна
Здравейте, как мога да си инсталирам безплатно офис пакет на лаптоп с Windows 10?

# 4 649
  • Германия
Здравейте, как мога да си инсталирам безплатно офис пакет на лаптоп с Windows 10?
От замунда

Общи условия

Активация на акаунт