Кратки въпроси – бързи отговори

• 374 007
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 430
Спешно ми трябва screenshot на windows 10. Натискате картинката на Windows (долен ляв ъгъл на клавиатурата), после избирате “system” и правите screenshot на двете “device specification” и “windows specification”.
Моля, някоя добра душа да го направи за мен. Много ми трябва. Ще съм много благодарна.

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 10:13 от 𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈

# 5 431
  • София
Спешно ми трябва screenshot на windows 10. Натискате картинката на Windows (долен ляв ъгъл на клавиатурата), после избирате “system” и правите screenshot на двете “device specification” и “windows specification”.
Моля, някоя добра душа да го направи за мен. Много ми трябва. Ще съм много благодарна.
Ние от разстояние няма как да направим снимка на състоянието на вашето устройство. Ако изпълним това което искате ще видите спецификите на нашите устройства, които може да са много различни от вашето.

# 5 432
Спешно ми трябва screenshot на windows 10.

На каква версия? Joy
Я по-добре споделете каква е задачката.

# 5 433
В интернет е пълно със screenshot-и на всякакви неща, потърси си там. 5 минути работа с Гугъл може да спести часове главоблъсканици. Че и спешно било... Joy

# 5 434
  • Агент под прикритие
Коя точно версия на 10? Има интегрирано приложение (Snip&Sketch), което се извиква с комбинацията Win+Shift+S, като има опция в новото приложение Settings това същото приложение да се назначи директно на PrintScr бутона на клавиатурата (нещо като Use the Print Screen button to open screen clipping в търсачката на Settings)

Приложението поддържа шот на правоъгълна селекция с мишката, целия екран, цял прозорец или свободна селекция, пак с мишката.

# 5 435
Как да направя защитена папка за лаптопа си? С Win 10 съм.

# 5 436
Какво значи защитена? Ако е това което си мисля, не става. Може виртуален диск обаче.
Но самата идея за защитена папка е лишена от логика.

# 5 437
Как да направя защитена папка за лаптопа си? С Win 10 съм.
Сваляш 7-Zip, компресираш папката и в процеса на компресиране избираш да сложиш и парола.

# 5 438
  • София
Имам проблем с домашния интернет.
Съвет от оператор - изкарайте захр. кабел и лан кабела, включете.
Оправя се за 5 минути, 10 най-много.
3 седмици е така! Идва техник. Уж забил моят порт в таблото, оправил го... (От 7 човека, само моят забил?)
Обаче проблемът продължава.
Рутерът дава индикация да работи безпроблемно. Кабелът не дава проблем.
Възможно ли е уж работещ рутер да прави такива мизерии?
От една година ме изнудват да преподпиша договора, защото не ги устройва ниската цена, която плащам.... И на всяко мое обаждане чувам Ако преподпишете договара, ще ви сменим оборудването.
Ра се чудя в моя рутер ли е проблемът....

# 5 439
Как да махна контакти от месинджър, които даже не са ми вече като приятели във фейсбук? Преди имаше като опция знак ℹ️ до името и от там можеше да се трият

# 5 440
Имам проблем с домашния интернет.
Съвет от оператор - изкарайте захр. кабел и лан кабела, включете.
Оправя се за 5 минути, 10 най-много.
3 седмици е така! Идва техник. Уж забил моят порт в таблото, оправил го... (От 7 човека, само моят забил?)
Обаче проблемът продължава.
Рутерът дава индикация да работи безпроблемно. Кабелът не дава проблем.
Възможно ли е уж работещ рутер да прави такива мизерии?
От една година ме изнудват да преподпиша договора, защото не ги устройва ниската цена, която плащам.... И на всяко мое обаждане чувам Ако преподпишете договара, ще ви сменим оборудването.
Ра се чудя в моя рутер ли е проблемът....
Винаги може да си вземете собствен рутер и да замените този на оператора, който обикновенно е евтин боклук така или иначе. За под 100лв може да си намерите нещо добро, което да ползвате с години без значение (най-вероятно) от оператора. Аз лично договор след подобно извиване на ръце отказвам. Какъв е все пак реалният проблем с интернета и какво представлява рутера?

# 5 441
  • София
Да, да, изобщо няма да се занимавам с тези нещастници. Просто да ми изтече договора и ще си подпиша с друг.
Обаче рутера си работеше отлично преди да ги "навра дето слънце не огрява" , два пъти...
Светят си всички правилни лампички. И понеже само аз не съм преподписала с тях, само аз имам проблем...
Рутерът е ТП линк. Старичък е, затова питам - възможно ли е да е от рутера, при положение, че всичко си му работи.
Проблемът е описан. Странна работа.

# 5 442
Не сте казали какъв е проблема.
Всички устройства ли се държат еднакво?
Ако сложите кабел в рутера към компютър има ли някаква разлика?
И т.н.

# 5 443
  • София
Ами, описано е, повече от това няма. Искам да знам ако  на рутера му светят правилните лампички, след рестарт има интернет за 5-10 мин и пак изчезва, възможно ли е да не работи все пак?
Всички устр се държат така. Нямам друг кабел за тест от рутера към комп. От лан кабела има интернет към лаптопа.

# 5 444
И нашият рутер изглеждаше наред за мен, но синът ми твърдеше, че не е наред. Дойде човек на оператора, закачи техен рутер и каза, че проблемът е в нашия. Купихме, смениха го, от тогава няма проблеми. 35-40 лв е един приличен рутер...
Нашият е този
https://www.office1.bg/tp-link-bezzhichen-ruter-tl-wr940n-wi-fi-450-mbps-cheren

Общи условия

Активация на акаунт