Кратки въпроси – бързи отговори

• 374 744
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 415
С potplayer филми с 1080р насичат, дори и да няма стартирани други програми. 720 вървят 2 повечето случаи гладко.

Други варианти за плеър (може би с по голям буфер)?
Пробвай с VLC или Media Player Classic - Home Cinema(натискаш на  Assets и теглиш съответната версия).
Сменяй кошницата, ако пак насича дори и с тези плеъри.

# 5 416
Аз съм доволна от GOM player, с VLC не винаги мога да стартирам субтитри. Особено корейските сериали са проблем с VLC. А се оказаха много гледани от децата ми.

Ти не беше ли с win 7…

# 5 417
  • София
Аз съм доволна от GOM player, с VLC не винаги мога да стартирам субтитри. Особено корейските сериали са проблем с VLC. А се оказаха много гледани от децата ми.

Ти не беше ли с win 7…
с 7ца.
не стана и с VLC или Media Player Classic - Home Cinema - добре че ТВ-то плейва добре през флашка.
Ще пробвам с пот и гом плеър.

# 5 418
SMPlayer.
Гума и пота са bloatware форкове
Какво опитваш да пускаш, че насича? HD върви гладко на железа от 2010

# 5 419
искам да купя qi adapter за самсунг серия А
всякакъв вид  qi charger ли ще мога да ползвам, или трябва да си съответстват по някакви показатели?
изобщо-съществуват ли такива комплекти?

# 5 420
Май не е от плеъра а от компа, вероятно нисък клас за всичко с което е натоварен за момента Thinking

# 5 421
Май не е от плеъра а от компа, вероятно нисък клас за всичко с което е натоварен за момента Thinking
Player-ите идват с кодеци, които са реално по-същественото. Изтеглете някой актуален codec pack(google или zamunda) и след инсталацията, който и player да сте сложили ще ползва тях. Компютъра ми е актуален, но имаше проблем с 4k формати докато не му сложих друг кодек. За съжаление не помня какво точно инсталирах за да препоръчам.

# 5 422
Аз съм против всякакви кодеци и глупотевини, не са ми били нужни, но като стана дума за тях, да спомена един "К-lite codec pack", питащият ако иска да пробва.

# 5 423
Без кодеци нищо не можеш да пуснеш, просто някои player-и си ги носят в пакет.

Хубаво е да се провери дали видеото не е с H.265 кодиране. Новите процесори имат вградено хардуерно ускорение за този формат и не им е проблем, но по-старите трябва да ползват софтуерно емулиране и ще насича каквото и да правите. Тогава трябва да се търси версия в H.264 или да се преформатира. Или да се смени компютъра с нов...

# 5 424
  • Street of Dreams
Търся изпробван начин да инсталирам chrome на android TV.

# 5 425
Здравейте. Моля за помощ. Използвам като браузер Opera. Запаметих по грешка парола, с която влизам в сайта на НОИ. Как мога да премахна запаметяването. Изтривах в браузера, но тази парола си стои като запаметена. Благодаря.

# 5 426
На телефон ако е, ето от тук се трият

# 5 427
На телефон ако е, ето от тук се трият

Не е на телефона. На служебния компютър ми е.

# 5 428
На компютър - Меню - Настройки - Разширени - Поверителност и сигурност - скролваш надолу до Автоматично попълване - Пароли
Скрит текст:

# 5 429
На компютър - Меню - Настройки - Разширени - Поверителност и сигурност - скролваш надолу до Автоматично попълване - Пароли
Скрит текст:
Жива и здрава да си Азалия. Много ти Благодаря. Всичко е ок.
Много се радвам, че има хора като теб, които помагат.

Общи условия

Активация на акаунт