Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 523
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 195
  • BG-DE
Какво значи "много гадно"🙄?

# 3 196
  • София
Не мога да слушам музика само с едното ухо. Пробвала съм. Не ми е комфортно на душата, така да кажа.

# 3 197
  • BG-DE
А-а, ясно 🙂

# 3 198
  • Варна
Здравейте!
С моята търсачка стана нещо newsm78
Като търся нещо в google  за една секунда ми излизат резултатите ,но веднага изчезват и се появяват някакви йероглифи newsm78
Какво става и как да го оправя,с Windows 10 съм.

# 3 199
  • София-Младост
Velina p
В пост 2918 ми е въпроса за моя проблем, виж дали е същото и след това отговорите, не мога да дам линк през телефона.
Помня, че го оправих сама.

# 3 200
  • Варна
Velina p
В пост 2918 ми е въпроса за моя проблем, виж дали е същото и след това отговорите, не мога да дам линк през телефона.
Помня, че го оправих сама.
Благодаря  Hug,стана.
Пфф,направо се измъчих ooooh!

# 3 201
В приложението за фейсбук не ми излиза полето за коментари. Натискам "коментирай" и нищо не се показва. Иначе да направя публикация мога, също така през браузър виждам полето за коментари. Да деинсталирам приложението и да го инсталирам наново ли?

# 3 202
  • София-Младост
Може да са изключени коментарите... Или не е единичен случай?

# 3 203
Не, навсякъде беше при влизане във фб през приложението, а не през браузър. Рестартирах телефона и се оправи.

# 3 204
Някой може ли да ми подскаже как да пиша в таблица, сложена в документ уорд като скрийншот, сканирана вероятно........, че нещо не ми се получава.

# 3 205
едва ли е лесно да пишеш в снимка.

# 3 206
  • Агент под прикритие
Няма начин. Това е картинка. Или с графичен редактор (което ти гарантирам, че ще ти образува нерви), или намираш самата таблица в удобен за логаритмуване вид, или си я правиш наново.

# 3 207
Няма начин. Това е картинка. Или с графичен редактор (което ти гарантирам, че ще ти образува нерви), или намираш самата таблица в удобен за логаритмуване вид, или си я правиш наново.

Да, така си и мислех, но все пак пробвах с редактора и точно, само нервеници си докарах.Simple Smile А за по-сигурно реших да питам.
Благодаря, момичета! Flowers Hibiscus

# 3 208
Някой може ли да ми подскаже как да пиша в таблица, сложена в документ уорд като скрийншот, сканирана вероятно........, че нещо не ми се получава.

Лесно- изтегляш картинката, слагаш я в един Пейнт, от там добавяш текст където ти трябва и я връщаш в уърд документа.

Последна редакция: пн, 02 дек 2019, 13:42 от Vervam

# 3 209

Лесно- изтегляш картинката, слагаш я в един Пейнт, от там добавяш текст където ти трябва и я връщаш в уърд документа.

Лелее, Vervam, как си написала само "лесно"! За това изобщо не съм се сещала, сега ще пробвам, много ти благодаря. Flowers Hibiscus  А да видим......

Общи условия

Активация на акаунт