Кратки въпроси – бързи отговори

• 378 654
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 3 180
Мили хора, с какво се различават двете програми за конвертирането на файлове ABBYY® FineReader и Foxit Reader? Благодаря ви предварително.

# 3 181
  • Агент под прикритие
Първата е OCR софтуер, тоест софтуер за оптично разпознаване на сканиран текст. Втората е четец за PDF файлове.

# 3 182
Първата е OCR софтуер, тоест софтуер за оптично разпознаване на сканиран текст. Втората е четец за PDF файлове.
Много благодаря! Но ако по-просто как може да се обясни. Първата програма конвертира, а втората?

# 3 183
  • Агент под прикритие
Първата програма прави сканирания текст в такъв, удобен за логаритмуване. Втората е само четец.
Ти какво точно се пробваш да правиш?

# 3 184
Първата програма прави сканирания текст в такъв, удобен за логаритмуване. Втората е само четец.
Ти какво точно се пробваш да правиш?
Искам програмата да конвертира снимките с текста, PDF файлове в Word формат. Но какво значи четец? То всяка програма чете PDF файлове...Коя програма е по-добра за конверирането и последващи преводи? Защо последната се води за по-добра? В какво й е по-доброто?

# 3 185
  • Euskal Herria
Това става с ABBYY® FineReader. Обаче след конвертирането трябва да се провери текста за грешки.

# 3 186
  • Агент под прикритие
Foxit-а мисля имаше опции за конвертиране, но не може да се мери с FineReader-а като алгоритми за сканиране и разпознаване. След като мине процедурата по разпознаване, имаш много опции за запис в различни формати след това.

# 3 187
Благодаря ви много. Значи да инсталирам първата, въпреки, че втората е безплатна.

# 3 188
  • Euskal Herria
С Аби конвертираш в уорд сканирани страници. Понякога има сканирани книги - по две страници на лист. Програмата си ги разделя и преобразува. Обаче след това задължително трябва да се провери файла, защото не всичко се разпознава на 100%. Може "е" примерно да е разчетено като "с" и др. Или самият текст да не е добре подреден, да има доста интервали. И едва тогава да се запише в нов или същия формат.

# 3 189
  • BG-DE
Извинявам се за глупавия въпрос но никога не съм ползвала хендсфрий моно слушалка и ме интересува освен за разговори става ли за музика, гледане на филми (за звука, разбира се) или е само за разговори 🙄

# 3 190
  • Агент под прикритие
Щом е хендсфрии, моно или стерео, трябва да става и за разговори.

# 3 191
  • BG-DE
Мен ме интересува освен за разговори дали става за друго като звука от филми, тв и т.н.🤔

# 3 192
  • Агент под прикритие
Би трябвало да работи и за това. Колонката на телефона ти и без това е моно, гледай на това като на външна моно колонка.

# 3 193
  • BG-DE
Благодаря 😊

# 3 194
  • София
За музика е гадно. Много гадно.
Иначе става

Общи условия

Активация на акаунт