Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 698
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 185
5 мм да кажем не е проблем... от къде се вижда това съотношение?!?
Съотношението дължина/ширина. А3 е 1.41, стандартна цифрова камера е 4/3 т.е трябва леко да скъсите късата част, преди да разпънете печата

# 4 186
  • SF
Има ли вариант да се гледа ефирна телевизия със Sony Bravia?

# 4 187
Да, с антена. Хващат се 5 или 6 програми. Включва се в куплунга за кабела на кабелната телевизия. Аз ползвам такава антена на място, на което няма кабелна. https://www.technopolis.bg/bg/TV-aksesoari-drugi/ANTENA-PHLIPS-S … V5120-12/p/313619

# 4 188
  • ВАРНА
Да - но само ако има и вързана ефирна антена към него.

Каналите са -  БНТ 1 - 2 - 3 - 4  -  Нова тв. и БИ ТИ ВИ за цялата страна.
 За София  +  България он еър тв.  и Дъ войс тв. - музикалната....но нея вече може и да са я свалили ефирно.

# 4 189
Няма България он еър и The Voice. Три БНТ-та, бтв и нова. Няма вързана никаква друга антена, освен показаната по-горе.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 21:01 от Анонимен

# 4 190
  • Euskal Herria
Питах в темата за фейсбук, и тук задавам въпроса си. Ако модератор прецени, че не е за тук, моля да изтрие:
Досега, за да запиша клип, публикуван във фейсбук, използвах VDP: Best Video Downloader. Но от няколко дни е деактивирано - излиза ми съобщение, че съдържа злонамерен софтуер. Какво друго разширение мога да ползвам, което да е съвместимо с уиндоус 10? Разглеждах различни в нета, но не знам кое да избера.

# 4 191
  • При елфите ...
Да попитам още нещо... как да ползвам правилно новия си лаптоп предвид да не съкратя преждевременно живота на батерията му... Включен в ел. мрежата с кабела или да зареждам батерията на 100 % и да го ползвам без кабел?!!?

# 4 192
  • Mediterraneo
По последния въпрос и аз ще се радвам да чуя мнения. Моят е постоянно включен в мрежата. Старият ми достолепен лаптоп е на 12 години някъде, единственото, което не му работи, е батерията. 2-3 години издържа, после постепенно се разреди до степен пълна нула.

# 4 193
Постоянно в мрежата. На батерия само когато се налага

# 4 194
Мнения всякакви ще чуете... На мен за толкова години работа с лаптоп, ми се е налагало да го ползвам на батерия не повече от половин час. Не живея в джунглата все пак. Първата година батерията стоеше в шкафа, после като почнаха да спират тока за някакви профилактики по кое ли не време и на няколко пъти загубих това, което пиша в този момент, си сложих батерията, и си стои в него, и на зарядно когато работи.

# 4 195
  • При елфите ...
Много благодаря за полезните отговори...

# 4 196
  • Mediterraneo
Постоянно в мрежата. На батерия само когато се налага

Докато е в мрежата вадиш ли батерията? Аз за 20 години работа с лаптопи никога не съм я вадила. На служебните не им припадам много, но новия искам да си го гледам много, че много пари му налях.

# 4 197
  • София
Не си държа лаптопа непрекъснато на зарядното. В крайна сметка нали затова е лаптоп - да е максимално свободен от всякакви кабеляци и да си го слагаш и разнасяш където си искаш. Четох преди време една много добра статия за поддръжката на батерията. Основното в нея беше да не се разрежда под 20-на процента. Имат определен брой цикли на презаряд, но се брояли при пълно разреждане. Моето лаптопче е вече на около 5 г. Ползва се само на батерия и го зареждам като падне. Изкарва около 2 часа и половина съвсем спокойно.  В крайна сметка батерията е консуматив. Да изкара 6-7 години и самият лаптоп ще е остарял като техника.

# 4 198
  • IC 1101,Abell 2029
И игри никога не играйте на батерия,защото ще се скапе много бързо.

# 4 199
  • Пловдив
Не става при всички игри...някои дърпат прекалено бързо батерията.

Общи условия

Активация на акаунт