Кратки въпроси – бързи отговори

• 372 933
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 4 485
Mari_Mar, такова си съкровище! Благодаря ❤️🌺

# 4 486
Много благодаря,сега ще го пробвам!
Какви други плюсове има,освен фоновото слушане на музика?С какво е по-добро от Хром?

# 4 487
  • София
Много благодаря,сега ще го пробвам!
Какви други плюсове има,освен фоновото слушане на музика?
С какво е по-добро от Хром?

Ами с това, че няма реклами в bg-mamma, Yotube, Nova play и т.н.

Други ден ще трябва да запиша един семина в zoom.
Файлът ще се конвертира ли, ако лаптопа "заспи". Че обикновено това отнема време, а ми се иска да го оставя да си се съхранява без мое присъствие.
Махни за всеки случай ЗАСПИВАНЕТО, а и гасненето на екрана.

# 4 488
Благодаря много за отговора за местоположението!
А някой знае ли как мога да слушам фоново YouTube на Самсунг телефон?
Изтеглете си VancedKit за youtube.

# 4 489
В профила си можеш ли да влезеш?
Аз ползвам оригинала https://vancedapp.com/ Без root може да се влезе в профила, но само с инсталиран microG, с root - без microG. Хубавото е, че всичко става автоматично в Vanced Manager.

# 4 490
Някой може ли да сподели какво се случва с Гугъл днес,изкача някакво съобщение и се блокира работата на телефона

# 4 491
Нормално си работи Google

# 4 492
  • София
И аз имам проблем от сутринта с приложението на телефона. Но влизам през друг браузър сега

# 4 493
В профила си можеш ли да влезеш?
Аз ползвам оригинала https://vancedapp.com/ Без root може да се влезе в профила, но само с инсталиран microG, с root - без microG. Хубавото е, че всичко става автоматично в Vanced Manager.
Може да се влезе и не изисква root.

# 4 494
  • Агент под прикритие
Вчера си сложих Ванса на телефона (Poco F1). Работи, но за да стане инсталацията, изисква на всички шошомски (Xiaomi) телефони първо да се спре MIUI Optimizations в Developer options. След инсталацията може да се пуснат пак, но ще трябва да се спират всеки път, когато има ъпдейт за Ванс или някое от приложенията.

Работи много добре и много радва как тубата я показва на екрана в PiP режим.

# 4 495
  • София
В Инстаграм трябва ли да си рег-н за да разглеждаш профили?

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 14:55 от Starrydream

# 4 496
  • София-Младост
В Инстаграм трябва ли да си тег-н? за да разглеждаш профили?
Ако са отворени можеш. Иначе не, дори и да си регистриран.

# 4 497
Някой може ли да сподели какво се случва с Гугъл днес,изкача някакво съобщение и се блокира работата на телефона
Обадих се,оказа се,че някакви актуализации на Гугъл водят до това състояние,аз буквално не можех да си ползваме телефона нормално,деинсталирате актуализациите на Гугъл ,той взе че се деинсталира целия,но поне спряха да изскачат съобщенията на всяка секунда.

# 4 498
  • София
Откъде мога да купя 1бр СД или 10ка най евтино че не ми се отварят 50 , а имах отврени...

# 4 499
Обадих се,оказа се,че някакви актуализации на Гугъл водят до това състояние,аз буквално не можех да си ползваме телефона нормално,деинсталирате актуализациите на Гугъл ,той взе че се деинсталира целия,но поне спряха да изскачат съобщенията на всяка секунда.
интересно,на 1 от всичките телефони вкъщи се случи същото днес
мислех,че е защото е по-стар
и аз направих същото-деинсталирах го

Общи условия

Активация на акаунт