Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 164
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 565
  • София
От 2 - 3 дни на екрана непрекъснато ми излиза това

Нито Don`t Install, нито Х помагат. След известно време отново изскача.

Как да го спра?

# 5 566
Откачете принтера

# 5 567
Имам следното питане - на лаптопа ми излезе да си ъпдейтна Уиндоус 11 /аз съм с 10/. Длъжна ли съм да го правя, как изглежда като нови функции, някакви промени, които не ви харесват? Или пък е добре да го направя?
Някои по-стари програми или устройства не работят с 11, така че най-добре си проверете какво друго закачате към компютъра. Иначе единайсетката е по-добра технически, забива по-малко и създава по-малко главоболия ако се случи някой кофти ъпдейт=

От 2 - 3 дни на екрана непрекъснато ми излиза това
Скрит текст:
Нито Don`t Install, нито Х помагат. След известно време отново изскача. Как да го спра?
Ако вече имате инсталиран софтуер от този принтер, това съобщение вероятно е за ъпдейт, който може да спрете от настройките за принтера, някъде трябва да пише автоматични ъпдейти и махате отметката.

# 5 568
Не се ли плаща за нов софтуер,в случая с Уиндоус 11?

На мен ми казаха да не приемем разните му там "обновления",защото ненужно натоварват и забавят работата на лаптопа.

# 5 569
Аз съм с Уиндоус 10, в деня преди обновлението, лаптопа ми става безумно бавен и ме изнервя. Как мога да откажа обновлението?

# 5 570
Аз съм с Уиндоус 10, в деня преди обновлението, лаптопа ми става безумно бавен и ме изнервя. Как мога да откажа обновлението?
Забавя, защото сваля обновлението и явно компютърът е по-немощен. Може да отложиш ъпдейтите или да ги изключиш, така няма да сваля нищо или ще сваля само като поискаш.

# 5 571
Слагайте на старите кошници Linux Mint, че и на новите, и забравете за Windows. https://linuxmint.com/download_all.php Най-добре с графичната среда Xfce, защото е най-лека. Linux Mint е най-близката до Windows операционна система(като визия). Обикновените потребили по никакъв начин няма да усетят липсата на Windows.

# 5 572
И при мене от време Windows ми предлага да се ъпдейтва Windows 10 на 11. Но винаги отказвам. Не знам какво може да се случи, ако го ъпдейтвам с по-нова версия. Може цялата информация да ми се изтрие на лаптопа.

# 5 573
Бе, хора, вие пишещи машини ли ползвате! Как си представяш, че при ъпдейт ще ти се "изтрие цялата информация"??

# 5 574
  • в сърцата на децата <3
Бе, хора, вие пишещи машини ли ползвате! Как си представяш, че при ъпдейт ще ти се "изтрие цялата информация"??
Просто повечето хора не знаят как "работи компютъра" най-общо казано и това води до "щом работи - не го пипай". Не е лош принцип, не може всички да разбират от всичко.

# 5 575
А, евентуално предвижда ли се, че ъпдейтите са, за да работи по-добре?

# 5 576
При iPhone е същото. Sunglasses
btw: Ако едно нещо работи добре не му пускат повече от два ъпдейта на година. Grinning

# 5 577
  • в сърцата на децата <3
А, евентуално предвижда ли се, че ъпдейтите са, за да работи по-добре?
На теория. На практика оправят едно, а омазват 10.

# 5 578
Слагайте на старите кошници Linux Mint, че и на новите, и забравете за Windows. https://linuxmint.com/download_all.php Най-добре с графичната среда Xfce, защото е най-лека. Linux Mint е най-близката до Windows операционна система(като визия). Обикновените потребили по никакъв начин няма да усетят липсата на Windows.

може би  глупав въпрос,но... всичко ползвано от обикновения потребител,ще върви ли?-Teams, Classroom,Excell...

# 5 579
Teams и Google classroom работят без проблем. Последното е платен продукт и ако няма някакви специфични хм.. изгъзици, работи перфектно през браузър

Общи условия

Активация на акаунт