Кратки въпроси – бързи отговори

• 373 140
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 580
Здравейте, как мога да премахна това квадратче с кръгче явяващо се шорткът към основния екран?
Намира се вдясно от Още.
Самсунг А 50 е телефона.

# 5 581
  • Велико Търново
На всички екрани ли е или само на този?
Ако е на всички - виж в Настройки -> Разширени настройки -> Топче асистент - деактивирай го.
С Редми съм, но може и в Самсунг да го има, не знам.

# 5 582
Менюто на Самсунга е тотално различно от редми.
На всички екрани е.
Няма такава опция дето казвате.

# 5 583
Това "топче-асистент" е навигационен док, нищо общо с тази функция. Нея я търси в настройки на начален екран, в някое от подменютата.

# 5 584
Препоръчайте ми портативна батерия, над 10 000 ;ah и да мъничка  и лекичка, бюджет 30-40 лв, вече 2 купувам, едната даже не можа да направи едно зареждане на телефона, другата зареди един път и капна на 25%, а уж и двете трябваше да са по 20 000.

# 5 585
Житейското правило е, че колкото е по-мъничка и лекичка батерията толкова ѝ е по-нисък капацитета, независимо какво пише на опаковката.
Отделно китайците (а вече и всички останали) за батериите пишат капацитет при 3.7 волта, а производителите на телефоните мисля че го пишат при 5 волта, на колкото е бавното зареждане. Та сметката се усложнява.

# 5 586
  • София
Препоръчайте ми портативна батерия, над 10 000 ;ah и да мъничка  и лекичка, бюджет 30-40 лв, вече 2 купувам, едната даже не можа да направи едно зареждане на телефона, другата зареди един път и капна на 25%, а уж и двете трябваше да са по 20 000.
Имам Pedmi, 20 000 mah, но си е доста тежка.

# 5 587
  • София
Имам нужда от нов рутер, защото от настоящия вече сигнала извън стаята, в която е е слаб и непрекъснато се губи връзката . Моля, да ми пропоръчате качествен такъв.

# 5 588
Може би само усилвател на сигнала ще ти е достатъчен, защото и с нов рутер може да имаш проблем със сигнала извън стаята.

# 5 589
Какво е строителството, тухла, панел, пълзящ кофраж? Аз съм с TP Link гигабитов рутер и забравих за проблемите.

# 5 590
  • София
Тухла.

Пробвала съм с усилвател, преди време, но не беше успешно. То и този рутер доскоро си работеше достатъчно добре, но явно вече не и затова искам да го сменя.

# 5 591
Тухла.

Пробвала съм с усилвател, преди време, но не беше успешно. То и този рутер доскоро си работеше достатъчно добре, но явно вече не и затова искам да го сменя.
Ако имате възможност вземете нещо с последен стандарт - AX или 6. И двете значат едно и също, просто опростяват найменованията.
Archer AX серият на TP-LINK е финансово не лоша - за 100тина лв и на промоция по-малко може да си вземете от тях. Ако искате по-евтино може Huawei или Xiaomi но личният ми опит с техни рутери е неприятен.

# 5 592
И аз имам голяма и тежка портативна батерия, издържа 5 зареждания  бързо зарежда, но ми се иска по-лека от нея.
Ще продължа явно експериментите с покупките на батерия.

# 5 593
Здравейте, нуждая се от помощ за игра Fifa 23. Изтеглихме през Origin , пускаме в ЕА и само се отваря фон на играта без никакви активности. Лаптопа като параметри е добър и отговаря на минимални изисквания за играта, рестарирахме и лаптоп, и рутер. Дайте идея къде бъркаме, защото детето иска да играе, а аз нищо не разбирам.

# 5 594
Здравейте, нуждая се от помощ за игра Fifa 23. Изтеглихме през Origin , пускаме в ЕА и само се отваря фон на играта без никакви активности. Лаптопа като параметри е добър и отговаря на минимални изисквания за играта, рестарирахме и лаптоп, и рутер. Дайте идея къде бъркаме, защото детето иска да играе, а аз нищо не разбирам.
Като начало обновяване на драйверите за видео картата.

Общи условия

Активация на акаунт