Кратки въпроси – бързи отговори

• 372 990
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 595
Благодаря за отговора! Как да го направя?

# 5 596
  • Стара Загора
Здравейте, идеи защо излиза това съобщение?

# 5 597
Точно заради това, което пише.
Смени я и не я използвай на други сайтове или в апликации.

# 5 598
  • София
"Изтекла" е тази парола. Явно са хакнали сайта.
Смени я. И на други сайтове, където я ползваш.

# 5 599
  • Стара Загора
Благодаря ви! Заех се и се оказа, че на доста сайтове съм с нея, та сега пада голямо мислене на различни пароли.

# 5 600
Лятото получих такова съоцщение. Но то над 10 сайта съм с нея...не съм сменяла нищо. Карти нямам нийде запаметени, та какво ако влязат в акаунта?

# 5 601
...не съм сменяла нищо.
Правилно. Браузърът е решил да мисли вместо мен

Истината е, че реагира на прости комбинации от вида 123456нещо си. Или последователи символи от qwerty клавиатура.

На БДС не реагира по обясними причини Joy

# 5 602
  • Стара Загора
Паролата беше от непоследователни букви и цифри, така че едва ли реагира само на прости комбинации.

# 5 603
Реагира точно на това.
Проверявал съм.  Няма заявки към трети сървъри.

# 5 604
  • Sofia
От кой сайт сваляте MP3 музика безплатно?

# 5 605
От кой сайт сваляте MP3 музика безплатно?
https://mp3juices.vin/

# 5 606
  • в сърцата на децата <3
Препоръчайте ми видео конвертор (за предпочитане опция с лекарство от Замунда или Рутракер)? Трябва да си конвертирам webm файлове в нещо с малко по-малък размер, защото за момента 2 часа запис ми заемат близо 6BG и не са удобни за трансфери към мобилни устройства. Не ми трябва да разделя видео от аудио, не ми трябват субтитри, нищо повече от конверт в друг формат. Приемам и съвети за лесна за употреба програма (или плъгин за Хром/Вивалди), която да записва стрийм в реално време с добро качество (показаният в стрийма текст да е четим от готовото видео) и да има опция за избор на формат.

# 5 607
Препоръчайте ми видео конвертор (за предпочитане опция с лекарство от Замунда или Рутракер)? Трябва да си конвертирам webm файлове в нещо с малко по-малък размер, защото за момента 2 часа запис ми заемат близо 6BG и не са удобни за трансфери към мобилни устройства. Не ми трябва да разделя видео от аудио, не ми трябват субтитри, нищо повече от конверт в друг формат. Приемам и съвети за лесна за употреба програма (или плъгин за Хром/Вивалди), която да записва стрийм в реално време с добро качество (показаният в стрийма текст да е четим от готовото видео) и да има опция за избор на формат.
FormatFactory - безплатна

Стрийм от кой сайт? Директно стрийма ли да записва или екрана? В първия случай може с VLC, ако имаш директен линк към стрийма.

# 5 608
  • в сърцата на децата <3
Екрана записва, в случая е със звук от говорителите на лаптопа. Не мисля, че има друг начин. В случая пробвах един плъгин на хром, който върши работа, но много неприятно хваща и най-дребните шумове в стаята и отвън (например минаваща по улицата кола при затворени прозорци не я чувам, но на записа се чува ясно).

# 5 609
Екрана записва, в случая е със звук от говорителите на лаптопа. Не мисля, че има друг начин. В случая пробвах един плъгин на хром, който върши работа, но много неприятно хваща и най-дребните шумове в стаята и отвън (например минаваща по улицата кола при затворени прозорци не я чувам, но на записа се чува ясно).
Затова и файловете са толкова големи.
Попитах те за сайта, за да видя дали може директно от стрийма да се записва, а не екрана.

Общи условия

Активация на акаунт