Кратки въпроси – бързи отговори

• 372 917
  • 6 192
  •   1
Отговори
# 5 610
  • София
Някой знае ли как се гледа youtube на телевизор без реклами? Имам android TV box и Samsung TV
 с Tizen  Имам chromecast, но той не спира рекламите. Питах и гугъл, но май няма лесно решение като за браузер. Знам че има premium, но засега мисля да го заобиколя.

# 5 611
  • София
Някой знае ли как се гледа youtube на телевизор без реклами? Имам android TV box и Samsung TV
 с Tizen  Имам chromecast, но той не спира рекламите. Питах и гугъл, но май няма лесно решение като за браузер. Знам че има premium, но засега мисля да го заобиколя.
Платената верси е без реклами.

# 5 612
  • Агент под прикритие
До момента не е излезнало читаво средство за блокиране на рекламите в YouTube нито за Android, нито за Tizen. За Tizen дори би било особено трудно, защото възможностите, които имат приложенията, дадени им от операционната система, за значително по-малко, отколкото при Android примерно.
Освен това, в предвид предното и че рекламния блок върви в същия поток, по който върви и основното видео, нещата при тези две системи биха станали много трудно, отколкото примерно гледане на YouTube през браузър (без значение мобилен или настолен).

# 5 613
  • София
Благодаря ви за отговорите.
Phoenix Wright, аз нямам браузер нито на ТВ нито на бокса. Тръгнах да свалям от плейстора, но не намирам там Хром Thinking
Идеята ми да гледам youtube в браузер с адблокър,а не през приложението. Но нещо не се оправям с браузер за ТВ. Аз ли съм станала скрита блондинка или има някакъв проблем с браузерите за android TV?

# 5 614
  • Street of Dreams
В момента нямам българска телевизия, nova live ми забива. Единствено в YT мога да гледам цяла емисия  новини, на сайтовете ги намирам накъсани. Някой знае ли по-лек сайт, който да мога да каствам на телевизора?

# 5 615
  • София
OnDiNe_ ,
  Опитай SEIRSANDUK

Ако имаш ADBLOCK, трябва да го спреш.

# 5 616
  • Street of Dreams
OnDiNe_ ,
  Опитай SEIRSANDUK

Жива и здрава да си! ❤️😁Стана веднага, даже и името е готино.

# 5 617
OnDiNe_ ,
  Опитай SEIRSANDUK

Скрит текст:
[/url]
Може и без да го спира. С uBlock Origin(има и само uBlock, но е имитация на uBlock Oirgin) няма проблеми. Това е сайта на оригиналната добавка https://github.com/gorhill/uBlock#ublock-origin

Редакция: Уточнение относно uBlock.

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 10:18 от ЧревоУгодник

# 5 618
  • София
ЧревоУгодник за uBlock-а

OnDiNe_ ,

Има бутон за плеър със записи, но ако той не зареди, използвай този ЛИНКА, който е в лявата страна над плеъра.

# 5 619
  • Агент под прикритие
Phoenix Wright, аз нямам браузер нито на ТВ нито на бокса. Тръгнах да свалям от плейстора, но не намирам там Хром Thinking
Идеята ми да гледам youtube в браузер с адблокър,а не през приложението. Но нещо не се оправям с браузер за ТВ. Аз ли съм станала скрита блондинка или има някакъв проблем с браузерите за android TV?
Браузърите за Android им трябват добавки (подобно на тези за PC), за да блокират рекламите. Добавки, подобни на uBlock Origin, но тъй като повечето браузъри за Android TV не поддържат добавки, а и няма версии за TV на популярните браузъри като Chrome и Firefox (поне не и версии с поддръжка на добавките)...

# 5 620
  • София
Браузърите за Android им трябват добавки (подобно на тези за PC), за да блокират рекламите. Добавки, подобни на uBlock Origin, но тъй като повечето браузъри за Android TV не поддържат добавки, а и няма версии за TV на популярните браузъри като Chrome и Firefox (поне не и версии с поддръжка на добавките)...
Предполагах, че някои добри хора са направили добавките и за андроид Smile
Разцъках някои браузъри за ТВ бокса, но нещо ми се струват съмнителни. А и след като нямат добавки, изобщо не ми трябват. Ще мисля за премиум. Скоро Нетфликс ме ядосаха, че излъчват само 5 от 7 сезона на един сериал и трябваше да прибегна до старите начини за гледане на филми.

# 5 621
  • Street of Dreams
ЧревоУгодник за uBlock-а

OnDiNe_ ,

Има бутон за плеър със записи, но ако той не зареди, използвай този ЛИНКА, който е в лявата страна над плеъра.

Четеш мисли - тъкмо такава опция търсех. Но не ми се получава - това е през твоя линк

Пробвано на няколко канала. Намира ми се само мобилен телефон.

# 5 622
  • София
OnDiNe_ ,
 Обърни на ДЕСКТОП изглед и ще стане.

# 5 623
  • Fairbanks, Alaska
Освен Seirsanduk.us, може да ползва и Bg-gledai.com. Аз дори го предпочитам, тъй като дава възможност да гледаш предавания до 12 часа назад. Seirsanduk понякога я дава тази опция, понякога не.

# 5 624
Моля за помощ.
Искам да ползвам на лаптоп десктоп версията на тиймс. Обаче като се стартира ми задава автоматично мейлът, с който е регистрацията на уиндоуса, а аз искам с друг мейл (училищен). Кликвам на use another user и въвеждам този, който искам да ползвам, но ми излиза, че не мога, а трябва този, който ми е за регистрацията на уиндоуса. Може ли да се направи нещо?

Общи условия

Активация на акаунт