МАШИНА ЗА ХЛЯБ-55-та тема

• 42 976
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
А да попитам...другите машини имат ли го това време на затопляне, което е между 10 и 30 мин. за лидълската пекарна? С Аляската нямаше такова нещо...веднага започваше да меси тестото без никакво време за затопляне. И така се шашнах като не тръгна веднага Силвър Креста...викам " бре , дефектна машина съм улучила, ще я връщам"...добре, че прочетох инструкцията, та разбрах  Laughing Обаче и тя около 20 мин. не потегли...голямо затопляне, голямо чудо
ти си прочела ,а аз кат се
А да попитам...другите машини имат ли го това време на затопляне, което е между 10 и 30 мин. за лидълската пекарна? С Аляската нямаше такова нещо...веднага започваше да меси тестото без никакво време за затопляне. И така се шашнах като не тръгна веднага Силвър Креста...викам " бре , дефектна машина съм улучила, ще я връщам"...добре, че прочетох инструкцията, та разбрах  Laughing Обаче и тя около 20 мин. не потегли...голямо затопляне, голямо чудо
ти добре си прочела ,ама аз не,та кат се засилих и я  върнах:))дадоха ми друга,сега обаче нещо съм разочарована- не ми се препича отгоре хляба и ми се върти из главата дали да не я върна изобщо и да си купя друга,ама пък отде да знам коя ще го пече хубаво.

# 436
neli672 , сега я пуснах на втора програма, с най-силно запечена коричка и ще докладвам за резултата след 3 часа Simple Smile Иначе и при мен на средна коричка, 1-ва програма,  не се получи това, на което съм свикнала с Аляската...както вече казах, ще се опознаем и с тази, па ще си свикнем една с друга  Laughing

# 437
neli672 , сега я пуснах на втора програма, с най-силно запечена коричка и ще докладвам за резултата след 3 часа Simple Smile
аз сега пека на втора .но отгоре  пак блед и пуснах за 10 мин пак печене на 12 сега отивам да го вадя:)

# 438
а на коя степен за изпичане го пусна? да не си го оставила на най- светлата?

# 439
  • морето и сините вълни :)
И аз пуснах сега на 2 ра.Да видим какво ще излезе.Дано не постигна резултат тухла 4-ка

# 440
Иначе и при мен на средна коричка, 1-ва програма
ако искате да няма допълнителни въпроси може да казвате не номера на програмата , а за какъв хляб е и времетраенето и. не всички машини са с еднаква номерация и съдържание на програмата   bouquet

# 441
 newsm78.оффф не е за снимки,едва го извадих от формата ,нормално опечен пухкав вкусен  но залепнали бъркалките а и долната коричка май залепнала,разчупи се,иначе перфектен на вкус само отгоре в средата е бял...сложих го на 2 прогр за пухкав хляб и на най--тъмна кора ,другите хлебопекарни нелидълските препичат ли го добре отгоре,похвалете ми някоя ама така до 130 лв,защото повече не ми се дава,тази сякаш ме разочарова и се замислям да не я ли върна

# 442
Понеже се заговорихме с момичето за лидълската хлебопекарна, затова писах, че става въпрос за 1-ва програма Simple Smile Но предполагам, че при повечето машини това е програмата за стандартен бял хляб...поне и при Аляската  беше така, 2-ра пак беше за френски (по-пухкавия) Simple Smile При лидълската са по същия начин... Simple Smile Но ще уточнявам вече, няма проблем Simple Smile

# 443
newsm78.оффф не е за снимки,едва го извадих от формата ,нормално опечен пухкав вкусен  но залепнали бъркалките а и долната коричка май залепнала,разчупи се,иначе перфектен на вкус само отгоре в средата е бял...сложих го на 2 прогр за пухкав хляб и на най--тъмна кора ,другите хлебопекарни нелидълските препичат ли го добре отгоре,похвалете ми някоя ама така до 130 лв,защото повече не ми се дава,тази сякаш ме разочарова и се замислям да не я ли върна

Аляската го изпичаше перфектно...цената и беше 90 лв от Метро, преди 3-4 години ако се не лъжа. Не вярвам сега да са по-скъпи Simple Smile Аз в краен случай, ще я пратя на ремонт моята и пак с нея  Laughing

# 444
На трета /тъмно/  хич не е тъмна. Вчера сложих и фолио на прозорчето и стана малко по- опечено. Незадоволително за моя вкус /а аз не си падам по прегоряло/ Искам златиста хрупкава коричка и не много тънка отстрани.
 На другите марки /тази е Силвър Крест/ как е разположен нагревателя ?
Четох някъде ,че  било добре да е с два нагревателя. Те как са разположени !?

# 445
Понеже се заговорихме с момичето за лидълската хлебопекарна
темата не е само за лидълските машини. и не четете само вие тук.   bouquet

# 446
Бонго ,твоята каква марка е ?

# 447
  • София
Бонго ,твоята каква марка е ?

Бонго спешинъл - двуръчна самомесеща.  newsm47

# 448
Северин с 2 бъркалки

# 449
Понеже се заговорихме с момичето за лидълската хлебопекарна
темата не е само за лидълските машини. и не четете само вие тук.   bouquet
вече трета тема сменям и отвсякъде ми намекват безцеремонно да замлъкна,ясно ако искам да питам нещо трябва на лично,нали уж туке темата за хлебопекарни,не можем ли да разменим мнения

Общи условия

Активация на акаунт