Отговори
# 210
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама Йо, нали знаеш за тая любовна история, че края не бил щастлив, такива бягам надалече вече аз  Naughty

# 211
  • София
Ама Йо, нали знаеш за тая любовна история, че края не бил щастлив, такива бягам надалече вече аз  Naughty

Ами разбрах ама какво да направяя, и аз не искам да умира  Cry Cry ама са ми големи сладурии немога да се сдържааа, гледам ги със същия трепет както гледах и Фемир Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но май не е чак толкова брутален както беше при нас ooooh!

# 212
  • София
Каква тема ми изскочи преди малко на екрана.  Joy hahaha Joy
Вземат си сбогом с форума  hahaha hahaha
Ама гюршюруз, защо го няма ми е дерт ся  hahaha hahaha hahaha hahaha
Или хосчакал  Mr. Green
Йо, как каква аз съм бе  hahaha hahaha hahaha hahaha
Mr. Green Mr. Green Mr. Green и аз тва си помислих Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох нещо ми е много смешно тая вечер Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз пък, като ми изскочи този надпис на екрана, си викам: "Бре, кой се сбогува с мен и то лично?!"  Mr. Green

# 213
  • У Диспансера ...♥♥♥
Бе и да не е брутален не мога гледам такива неща, а Фатиха и аз го гледам има вече превод  Peace
На мен те пък са ми големи сладурчета  Heart Eyes
Зизуно, какво отишла там да покаже, че е новак  hahaha hahaha hahaha

# 214
  • София
Или хосчакал  Mr. Green
Mr. Green Mr. Green Mr. Green и аз тва си помислих Joy Joy Joy Joy Joy Joy ох нещо ми е много смешно тая вечер Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Аз пък, като ми изскочи този надпис на екрана, си викам: "Бре, кой се сбогува с мен и то лично?!"  Mr. Green

Мишее Hug Hug Hug Hug Hug  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И Проф мернах Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
Йо  Hug

Охх зарязвам Меемет почнаха с лигавщините и ме дразнат вече ...напускам те,не те напускам  #2gunfire

Минавам малко на Малки тайни да погледам красота  Heart Eyes охх какви дечковци са с Кадир тука  Joy

# 216
  • София
Бе и да не е брутален не мога гледам такива неща, а Фатиха и аз го гледам има вече превод  Peace
На мен те пък са ми големи сладурчета  Heart Eyes
Зизуно, какво отишла там да покаже, че е новак  hahaha hahaha hahaha

Ами аз ще го гледам, немога, аз съм си мазохист малко Mr. Green Joy Joy Аууу да Кадир е много готин тука Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Къде е отишла Зизуна, че нъ разбрах newsm78

# 217
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тембърчо, там наистина е голямо детенце  hahaha hahaha hahaha

# 218
а ,на мен ми изскочи тема за някакъв къде се жалваше че приятелката му не го възбуждала вече  Crazy  Mr. Green ама я загубих в навалицата  Joy Joy Joy

# 219
Профи, жива да си, центрирах се посредата и сега е по-поносимо.
Засега, ще съм без гащи, че нервата яко ме тресе с тази визия и не ми е кеф за подписи.

# 220
  • София
Оооо систър Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ама не ми казахте кво стана с ония двамата  Sick Sick Sick Sick сещате се Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

# 221
Влъх иди в темата да админите и ти шси новак там е неутрална зона  Mr. Green

# 222
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Или хосчакал  Mr. Green
ГЬОРЮШЮРЮЗ #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 223
Йо,чушки с захар не бях яла  Mr. Green

# 224
  • София
а ,на мен ми изскочи тема за някакъв къде се жалваше че приятелката му не го възбуждала вече  Crazy  Mr. Green ама я загубих в навалицата  Joy Joy Joy

Абе кви са тия теми бее #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт