Отговори
# 90
  • в подножието на планината

Ужаст... ooooh!  ooooh! ooooh! не...как ще свиквам с тази нова визия - не знам... #2gunfire

И сега вече... Laughing  Здравейте! Hug

Благодарско за новата тема! newsm51 newsm51 newsm51

# 91
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 ВАЙ БЕЕЕЕЕЕ ДЕ СЪМ  newsm78 newsm78 newsm78

# 92
Малее яко тъпо парче съм  Joy забравана от класа...оставила съм си ароматизатора включен от сутринта и прането в стаята а то пък мирише на омекотител и са кат влезнах у нас и е така  Shocked кат ме тресна една миризма смесица от 2-та аромата малееей глава ме заболя  ooooh! са до нощите тряя проветрявам  Sick
Joy Joy Joy аз така в редките слу4аи кат си сложа в колата ароматизатор и после цялата смърдя на него ooooh!
Мани мани то прането ще се измирише навън сега ама от прекалено силната миризма почва да ме тряска глава  Sick аз така от един парфюм ми става лошо и не мога да го ползвам сега а много ми харесва  newsm78 като го купувах нищо викам тежичък е малко ама тамън вечерен парфюм супер ама като се напръсках  Shocked да видиш на бара един ден щех да пукна и бая миене падна на ръце и шия докато го махна повечето  Joy

# 93
  • някъде из Врачанско
Павлинче Hug Heart Eyes под заглавието има 3 бутона; ОТГОВОР : ВКЛЮЧИ ИЗВЕСТИЕ : ОЩЕ-кликни на още и там има опция за вдигане на текста  Peace
Лейди Ди  Hug благодаря, видях и пробвах, става, ама още съм Rolling Eyes ще се свиква

# 94
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Илденце Heart Eyes Hug Жани Heart Eyes Hug

# 95
# 96
  • София
Едвам открих темата!!!!!!!!

ruporuu

Аман  Crossing Arms

# 97
# 98
Зиз, Hug Heart Eyes Жани, Hug Heart Eyes Диде, Hug Heart Eyes

Тази вечер е нямало КС ?!... Rolling Eyes

# 99
Муцки,к'во т'ва чудо бре Crazy Crazy Crazy Crazy
така ли ще сме вече Tired Tired Tired искам си старата визия Praynig Praynig Praynig
също като присадена се чувствам Tired,не че няма да се свикне де ама що пък да е Crazy
Зизунко HugИлде HugПавлинче HugВерич HugМимозке HugРенку HugДиди Hug и на всички хухавелки сладки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 100
  • София
 newsm56 newsm56 newsm56

# 101
Зизче,   love001 мерси леля, че ми смали подписите но не става и не става, защо, къде бъркам!? newsm78
Нали с копи-пейст между скобите какъвто е бутона на втория ред втория отляво надясно? newsm78
Вече ми писва и, ще вземе да си махна подписите. Crossing Arms

# 102
Звезде Hug Жани Hug Павлин4е Hug Мише Hug

# 103
  • У Диспансера ...♥♥♥
 Ауууу Жани Heart Eyes Hug, ти се утрепа да влизаш, че чак и за визията мрънкаш  hahaha hahaha hahaha

# 104
Мими, Hug Heart Eyes Наде, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes

Оф, чак сега си видях подписа... ooooh!

Скрит текст:
Какво стана със Слънцата? Няма ли да има втори сезон? Sad

Общи условия

Активация на акаунт