Отговори
# 165
Оттеглих се но пак идвам да помуча.
Звезде, аз си махнах подписите, ни ФЕмир искам, ни слънчовците, ни нищо, бясна съм в момента и не искам никакви подписи. Crossing Arms
Какви са тези рангове-ветеран, почетен член, пристрастен, кой и как ги определя?

# 166
  • У Диспансера ...♥♥♥
Наде, явно от това кога си в форума и колко си писал, Проф е запозната с тия неща, ще каже като се появи  Thinking

# 167
Оттеглих се но пак идвам да помуча.
Звезде, аз си махнах подписите, ни ФЕмир искам, ни слънчовците, ни нищо, бясна съм в момента и не искам никакви подписи. Crossing Arms
Какви са тези рангове-ветеран, почетен член, пристрастен, кой и как ги определя?

мамата сама ни ги лепна етикетите ветеран и сие  Naughty

# 168
точно се бях наела при мама да и се оплача че някой ми скри гащите и кво да видя Лиляна пак се прави на интересна  и Профи е там

# 169
Ирка, то и аз се оправям с новата мама, но врата вляво взе да ми се схваща, сериозно.

За гащите - пробвахте ли с влизане и излизане от мамата?

Аз пък искам да си ми броят и старите мнения, ама кой ме пита  Mr. Green

# 170
  • У Диспансера ...♥♥♥
Фейсбука е подобен, но е центриран за разлика от тук, а от мобилната версия не дава да пишеш, само да четеш  ooooh!

# 171
Малии колко негативизъм има в темата днес с таз мама  Joy
Само на мен ли не ми пречи  newsm78

А тоза за змийте сега го разбрах Влъх  : Mr. Green верно ли така са казали  Joy
Ми не знам, аз там не влизам, то съвпадение е било, че си сложих змия на ава  Joy Joy Joy Joy Joy
Аа сега видях тя Белчето го беше написала че ни били изкарали змии  Joy дреме ми на китката аз и по китайския хороскоп съм змия  Joy Joy Joy

# 172
Да ви почерпя с .... едни палачинки

Скрит текст:

# 173
Наде, явно от това кога си в форума и колко си писал, Проф е запозната с тия неща, ще каже като се появи  Thinking
Ирче,мисля че не е от това кой от кога е във форума защото видях че имаше потребителка от 7 години и с ранг ентусиаст  Rolling Eyes незнам как ги определят и ми е все едно,важното е всички ние да си се забавляваме тук Peace

# 174
Ейййй само аз, Мичона,Зизуна,Влъхитата сме жеуезни бе  Joy Joy Joy
smile3521

# 175
ПРОФЧЕ  Heart Eyes Heart Eyes HugскъвъхтЪ през пИрдетУ  Grinning

# 176
Да ви почерпя с .... едни палачинки

Скрит текст:

eat eat eat eat eat eat eat eat

# 177
и на мен ми е ок новата визия-свиква се

# 178
ама то бая пирде ooooh! то напрау ролетна щора Mr. Green от тия външните Joy Joy

# 179

Общи условия

Активация на акаунт