Е какво му е умното и оправното? Май по-скоро го играе далавераджийче и дава вид, че се оправя.
Знаеш ли какво значи "искам да прекарам живота си"? Да обичаш не е само да се забавлявате и да ви е хубавко. Ако ще прекарваш живота си, то ще бъде в условията на брак, предполагам. Е, бракът си е една прозаична фирма от двама, в която няма място за мусене и някой да се прави на примадона в депресия. Нито има място дори за намек за хазарт и наркотици.
Викаш- пушел трева и си бил съвсем адекватен. Не знам дали нямаш грешна представа за това какво е адекватен човек. Аз лично не бих поверила бебета и малки деца на такова създание. Може уж тревата да е безвредна, уж да е полезна дори, но ми е странно как ще се справяте. Или като си родите отрочета, ще намалите на през вечер. Щото явно всяка вечер е съвсееем умерена употреба. Ми поне да си я гледа сам тревата...
На 22 учила ли си нещо? Що не вземеш да запишеш нещо и да имаш достъп до мъже от друга прослойка? Щото този тук не само че е лузър, ами и е пролетарска отрепка, предполагам и двамата сте с гимназиално образование и общо взето живеете в свят, в който работата е само надолу.
На теб ти е криво, че няма забавления и простоси споделяш. Ако ггаджето ти пак проима пари, ще забравиш веднага този период. Нищо...малка си, имаш време за губене