"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
И на мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А Яманко беше ужасно красив в тези сцени  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Дани  Hug Hug

# 331
wavey wavey wavey wavey wavey
Добре дошла!
Ама ти защо чака да мине последния епизод и чак тогава да се запишеш  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Я бързо скачай тук.  
Ами що... и аз не знам  Laughing защото гледам епизодите със закъснение, а вие като почнете да пишете (писала съм в Север-Юг) и изписвате една тема, докато се сетя да вляза  Joy Hug

Благодаря и на останалите за посрещането   bouquet Hug

# 332
# 333
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

Накрая и Киво ще доде  Mr. Green Mr. Green Той нали е с връзки покрай севгилито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 334
  • близо до брега на морето
оф.много ми е странна мамата-не си виждам кардото Sad Laughing Mr. Green Hug Hug Hug Hug

# 335
wavey wavey wavey wavey wavey
Добре дошла!
Ама ти защо чака да мине последния епизод и чак тогава да се запишеш  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Я бързо скачай тук.  
Ами що... и аз не знам  Laughing защото гледам епизодите със закъснение, а вие като почнете да пишете (писала съм в Север-Юг) и изписвате една тема, докато се сетя да вляза  Joy Hug

Благодаря и на останалите за посрещането   bouquet Hug
Сега по-яваш ще я караме  Peace

# 336
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

Накрая и Киво ще доде  Mr. Green Mr. Green Той нали е с връзки покрай севгилито  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Той няма да дойде, но ми се ще севгилито му да се маха  Joy Joy Joy

Аз и поръчах на Рени, ако ги види някъде да и каже  Joy Joy Joy

# 337
оф.много ми е странна мамата-не си виждам кардото Sad Laughing Mr. Green Hug Hug Hug Hug

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes как бе Мими? Аз ти го виждам  newsm78 newsm78 newsm78

# 338
Как не си го виждаш, бе Миме  newsm78 newsm78 newsm78 Аз ги виждам и тримата Чачковци.  Peace

# 339
Привет,Мери! bye

Най-голямото предимство на новата визия е ,че се виждат накрая на почти всяка стр хубави големи снимки на Яман и Мира.  Party Whistling Whistling
Другия братчед повече ми харесваше. Grinning Жалко,че набързо го изпрати Еджето. Crossing Arms  Joy Joy

# 340

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes как бе Мими? Аз ти го виждам  newsm78 newsm78 newsm78
бях на неква страница,че сега минах на тази дет всичко ми е ок Peace

# 341
Олееее, сега се сетих този братчеда на Дорук откъде ми е познат  Joy Joy Joy всички убити в КСШ идват при нас  Joy Joy Joy този е втория, да се готвят следващите  hahaha hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Баткото на Крачо
  Joy Joy Joy Joy

# 342
Така вали и трещи при нас-пууууууууу няма ли свършване Praynig

# 343
За този новия аз писах още в петък Peace

# 344
Привет,Мери! bye

Най-голямото предимство на новата визия е ,че се виждат накрая на почти всяка стр хубави големи снимки на Яман и Мира.  Party Whistling Whistling
Другия братчед повече ми харесваше. Grinning Жалко,че набързо го изпрати Еджето. Crossing Arms  Joy Joy

Вики,  Hug Hug Hug

Те тези снимки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  се виждат още от началото на годината, но сега се виждат от всички  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт