"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 836
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
Привет, пренцеси@ Hug Hug Hug
Потресена съм от случилото се във Варна, по турската телевизия даваха репортаж, нямам думи... Павлета,  HugБризче,  Hug радвам сте, че сте добре Peace
Излъчиха репортаж и от последствията от торнадото в Тузла. Изкоренени дървета, обърнати коли, лодки... Около нашето заведение (познах го по плочките Joy) беше някакъв ужас  Shocked
Чачко и компания ги чакаме утре на вечеря, домакини ще са Къванч и сивгилито  му Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рениии,  сериозно ли  newsm09   Супер!  newsm44 newsm44 newsm44

Няма ли отчет за вечерята?  Flutter Flutter Flutter

# 736
Ей, че готин аби  Party Party Party

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/medcezirin-kenani-ali-aksoz … -beni-seviyor?p=1

Medcezir'in Kenan'ı Ali Aksöz: Gaylar beni seviyor!

newsm53 newsm53 newsm53

newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green  за заглавието

аби, не мога да не го повторя за финал на темата  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 737
Çağatay Ulusoy ‏@cagatayulusoyy 53s

Cagatay ulusoy

Thinking Thinking Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy
Това какво ще рече  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Гледа ни сеира  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сега го изтри  Joy Joy Joy Joy

може да е искал да напише нещо и да са го прекъснали ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green и се е отказал да пише  hahaha hahaha hahaha

# 738
Тенкс да абито!  bouquet

Това тр да е лятната програма на Чачко и Серенай? newsm78  Joy Joy

http://televizyongazetesi.com/serenay-sarikaya-ile-cagatay-uluso … 7319#.U6VCY_l_tJA

http://www.ratingkurdu.com/dizi-asiklari-romantik-tatilde/

Много романтичен левента Joy-кабината на яхтата в цветя?! Crazy Whistling Whistling
 Joy Joy Joy Joy Joy Сетих се за къщата със свещите .

Вай, вай, ваааааайййй....  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Цветя, изненади, пътувания....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Що ги няма преводачките ни  ooooh! ooooh!
След като се приберат от Мексико, май ще ходят в и Чешме  Party Party Party Party Party

Ей това ми хареса най-много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın dizi setinde başlayan aşkı tam gaz devam ediyor

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Нека си прекарат едно незабравимо лято  Crazy Crazy Crazy Crazy

smile3521 
Да,нека! newsm10 Любовта е хубаво нещо. Grinning Нека мислят за любов,романтика и секс ,а не за глупости...!  Naughty Whistling Whistling

Hug Hug Hug Peace Peace Peace точно казано!  Hug Hug Hug Никакви глупости повече.  Stop Stop Stop

# 739

баш ние когато се ядосвахме тук, те на маса  ooooh! ooooh! ooooh! мноог са гадни, ама много.  Joy Joy Joy

# 740

замислям се ,дали да не си го сложа на подписче,ама не ми се разделя със другите  Heart Eyes
А ей това е и моята вечна дилема  Whistling Whistling Whistling

# 741
Скрит текст:

Привет на всички  Hug Hug Hug

Новото ми клипче на Яман и Мира, дано ви хареса  Blush Blush Blush

Тази вечер имаме награди дано нашите да спечеляттт  Praynig Praynig Praynig

Много ми липсвате всички  newsm51 newsm51 newsm51 , но ми остана 1 седмица и вече ще си имам повече свободно време... че това дскл ми дойде в повече последните дни...

До после от мене момичета   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
newsm10 newsm10 newsm10
Наде  Hug Hug Hug хайде още малко остана.

Надеее   bouquet  bouquet  bouquet стискай зъби, не остана.  Hug Hug Hug

# 742
# 743
Пуфиии  Hug Hug Hug,дано всичко свърши вече  Praynig  Heart Eyes
Олеее,как завиждам на наЩе,искам и аз на яхта  Crossing Arms,сега ще са си заедно по цял ден,ще се гушкат и целуват,ще се разкарват и почиват ,а Даниелкка,да се мъчи тука  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,направо им завиждам,дано някой ги нащрака  hahaha да гледаме  Mr. Green

И аз искам на яхта, даже искам на тази същата яхта  Joy Joy Joy Joy
Вече е свободна.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green можеш да я наемеш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 744

Много силен момент, страхотна игра  на Чаатай Peace  

Всички забелязахме ,че Кенан не преживя по същия начин загубата на баща си,дори решихме,че Али не  изигра момента достатъчно добре. След като изгледах серията с превод, разбрах,че не е така - всъщност Кенан от самото  начало беше против отиването им там да спасяват Туран.Той не е простил на баща си и смята,че не заслужава тяхната загриженост. Затова беше по- обран откъм емоция в тази сцена  Peace
Права си  Peace А и те двамата братя са много различни като емоционалност и като принцити и като начин на възприемане на света.  Peace

Точно. Кенан и Яман са доста разлчини и Кенан има повече спомени от баща си и въпреки, че му е баща не страда толкова за него, колкото Яман.  Peace

# 745
Еххх, развалиха най-хубавата двойка в сериала  Cry един от двамата ще го умрат със сигурност  Laughing Cry
Абе това още не е сигурно. Аз пък мисля, че ще оцелеят и двамата  Peace

да, това са слухове. Ако подпише нов договор Мине, както пише в статията, може и да умре Ендер.  Mr. Green На есен ще разберем.  Joy Joy

# 746

А някаква информация за хората около него  Thinking Thinking Thinking
Ако не се ориентирате  Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party Party

На кърмата са  Peace Peace Peace няма скрито покрито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Ани ще каже че си говорят един до друг-нищо повече  Joy Joy Joy Joy Joy
най-много Ча да й намаже гърба  hahaha hahaha hahaha

Ники, сем.Брадатковци са с тях,  Mr. Green Mr. Green  за други още няма инфо, ама и на кой му пука  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Тя Ани и един върху друг, голи, да ги види, ще каже, че са се спънали на път към банята  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ивеее, колко добре ме познаваш  Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy

много народ на тази яхта яяяяяяяяя  newsm78 newsm78 newsm78 те сигурно в Мексико чак ще се усамотят! Под някоя палма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт