"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 853
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Хубава вечер момичета  Heart Eyes Hug

# 526
Здравейте момичета. Този път няма да пиша нито за Ча, нито за Меджезир. Искам да ви помоля, който има желание и възможност да изпрати смс на номер 17 777 с текст DMS VARNA ,за да помогнем. Благодаря ви  Cry

# 527
http://nblo.gs/XPLWP

Мощно торнадо удари Истанбул. Нанесени са щети около източното крайбрежие на мегаполиса. Торнадото се е завихрило над Мраморно море, след което се е отправило към съседния на Истанбул окръг Коджаели.

Лека вечер,Дани! Hug
Ники ,стара снимка. Laughing
Хриси  Hug    Peace

# 528
Здравейте момичета. Този път няма да пиша нито за Ча, нито за Меджезир. Искам да ви помоля, който има желание и възможност да изпрати смс на номер 17 777 с текст DMS VARNA ,за да помогнем. Благодаря ви  Cry
Аз вече изпратих  Peace Peace Peace
Дани,лека !

Мощно торнадо удари Истанбул. Нанесени са щети около източното крайбрежие на мегаполиса. Торнадото се е завихрило над Мраморно море, след което се е отправило към съседния на Истанбул окръг Коджаели.

Лека вечер,Дани! Hug
Хриси  Hug    Peace
Божеее,ама какво става  Praynig Praynig Praynig
Май много й станахме на майката Земя,що ли  Shocked Shocked Shocked

# 529

Лека вечер,Дани! Hug
Хриси  Hug    Peace
точно в тузла  е било торнадото сега го казаха по новините Sad

# 530
  • Яко в Матрицата...
Привет, пренцеси@ Hug Hug Hug
Потресена съм от случилото се във Варна, по турската телевизия даваха репортаж, нямам думи... Павлета,  HugБризче,  Hug радвам сте, че сте добре Peace
Излъчиха репортаж и от последствията от торнадото в Тузла. Изкоренени дървета, обърнати коли, лодки... Около нашето заведение (познах го по плочките Joy) беше някакъв ужас  Shocked
Чачко и компания ги чакаме утре на вечеря, домакини ще са Къванч и сивгилито  му Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 531
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Добре са се нагласили да пеперудите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 532

Лека вечер,Дани! Hug
Хриси  Hug    Peace
Офффф навсякъде бедствия  ooooh! ooooh! ooooh! Природата се бунтува.  ooooh!

# 533
newsm10 newsm10

# 534
  • близо до брега на морето
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesНаистина торнадото било в Тузла-но все пак съм българка и нашата трагедия ме вълнува повече PeaceСъжалявам всички,но това което става при нас и на километри от дома ми ме трогва и още и още.При всяко даване на живо ми се пълнят очите-да се стегнем и да си помогнем сами,защото няма кой  в случая Peace Praynig Praynig Praynig Hug Hug HugБог да пази нас ,близките ни и България Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 535
Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling EyesНаистина торнадото било в Тузла-но все пак съм българка и нашата трагедия ме вълнува повече PeaceСъжалявам всички,но това което става при нас и на километри от дома ми ме трогва и още и още.При всяко даване на живо ми се пълнят очите-да се стегнем и да си помогнем сами,защото няма кой  в случая Peace Praynig Praynig Praynig Hug Hug HugБог да пази нас ,близките ни и България Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug
Мимче  Hug Hug Hug 

# 536
Рени,как си злато-почиваш ли активно Laughing Hug Hug Hug Hug

# 537
Ники Hug Hug Hug

# 538
  • Яко в Матрицата...
Рени,как си злато-почиваш ли активно Laughing Hug Hug Hug Hug
Мими,  Hug Hug Hug добре съм, почивам си. Но се притесних от кадрите, имам приятели в Аспарухово баш, добре са, но много изплашени. Всеки път след такава трагедия се молим да не се повтаря, но уви, държавата ли е виновна, ние ли... Много лошо, много. Бог дa ни пази Praynig Peace Praynig Hug

# 539
Хубава вечер момичета  Heart Eyes Hug

Хубава и на теб, Дани  Hug Hug Hug

smile3516 smile3516 smile3516

Здравейте момичета. Този път няма да пиша нито за Ча, нито за Меджезир. Искам да ви помоля, който има желание и възможност да изпрати смс на номер 17 777 с текст DMS VARNA ,за да помогнем. Благодаря ви  Cry

newsm10

Общи условия

Активация на акаунт