"Прилив и отлив" - "Medcezir" - ТЕМА 85

• 26 853
  • 746
  •   1
Отговори
# 720

smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

в анкетата аз гласувах ... с НЕ  smile3534 smile3534 smile3534

# 721

Hug Hug Hug Даниииии  Hug Hug Hug не съм чела още назад  newsm78 newsm78 освен началото .. как си?  Hug Hug

# 722

Ваканцията на Хазарка  Peace  

Това,което ме впечатли е кръстчето на врата й   Rolling Eyes  

Hug Hug Hug Hug Даниии, ама на мен ми се струва, че това не е християнски кръст, а само прилича.  newsm78 Всъщност не знам ...  newsm78

# 723
# 724
Ани,благодаря,добре сме!
Подкрепих те,аз също гласувах с "НЕ"  Heart Eyes

# 725
# 726

замислям се ,дали да не си го сложа на подписче,ама не ми се разделя със другите  Heart Eyes

# 727
и мини скандал  Mr. Green

# 728
писна ли ви  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 729
http://instagram.com/p/pd4heiBYJB/#

Белите панталонки са все едни до други  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu Crazy Crazy Crazy

http://instagram.com/p/pd4heiBYJB/#

Белите панталонки са все едни до други  fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu fiuuuuuu Crazy Crazy Crazy
Party Party Party Party Party Party Party Party Party
Ама много сладко са се издокарали двамата в тон  Flutter Flutter Flutter На това му се казва хубава двойка  Crazy Crazy Crazy Crazy

Онази от Родос точно това беше писала, че са били облечени в тон един с друг  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 730

А някаква информация за хората около него  Thinking Thinking Thinking
Ако не се ориентирате  Mr. Green Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Party Party Party Party Party

На кърмата са  Peace Peace Peace няма скрито покрито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Ани ще каже че си говорят един до друг-нищо повече  Joy Joy Joy Joy Joy
най-много Ча да й намаже гърба 
hahaha hahaha hahaha

аз не мога да ги видя .. а какво остава да разбера какво правят  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 731
изчезвам-може би за малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 732

Ако не се ориентирате  Mr. Green Mr. Green

На кърмата са  Peace Peace Peace няма скрито покрито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Ани ще каже че си говорят един до друг-нищо повече  Joy Joy Joy Joy Joy
най-много Ча да й намаже гърба  hahaha hahaha hahaha

Ники, сем.Брадатковци са с тях,  Mr. Green Mr. Green  за други още няма инфо, ама и на кой му пука  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Тя Ани и един върху друг, голи, да ги види, ще каже, че са се спънали на път към банята  Joy Joy Joy Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Ивеее, колко добре ме познаваш  Joy Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy

много народ на тази яхта яяяяяяяяя  newsm78 newsm78 newsm78 те сигурно в Мексико чак ще се усамотят! Под някоя палма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 733

Ако не се ориентирате  Mr. Green Mr. Green

На кърмата са  Peace Peace Peace няма скрито покрито  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама Ани ще каже че си говорят един до друг-нищо повече  Joy Joy Joy Joy Joy
най-много Ча да й намаже гърба  hahaha hahaha hahaha

Ники, сем.Брадатковци са с тях,  Mr. Green Mr. Green  за други още няма инфо, ама и на кой му пука  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Тя Ани и един върху друг, голи, да ги види, ще каже, че са се спънали на път към банята  Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тя чака Ча да й се обади лично и да й обясни как стоят нещата.  ooooh! ooooh! ooooh!
Точи с черната блуза ми прилича на брадаткото.  Thinking
Ааа,може и вече да са се чули,ама Ани мълчи като ятак  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Значи сем.Меринджейови са с тях  Laughing Laughing Laughing

Ами не можа да ми се обади, че нямах обхват .. сега го търся, обаче явно пътува за Анталия и не мога да се свържа.  hahaha hahaha hahaha hahaha Направо да дава пресконференция викам аз.  Joy Joy Joy

# 734
Пуфиии  Hug Hug Hug,дано всичко свърши вече  Praynig  Heart Eyes
Олеее,как завиждам на наЩе,искам и аз на яхта  Crossing Arms,сега ще са си заедно по цял ден,ще се гушкат и целуват,ще се разкарват и почиват ,а Даниелкка,да се мъчи тука  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms,направо им завиждам,дано някой ги нащрака  hahaha да гледаме  Mr. Green

И аз искам на яхта, даже искам на тази същата яхта  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт