Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 409
  • 336
  •   1
Отговори
# 165

Аз. Дотук бях. ЧаЛо.

# 166

Нищо не разбирам, но сеира е голям. Crazy

Ми тя самата тема е явно за сеир, иначе за какво?

Но това не е толкова лошо. Този форум наистина е ужасно подреден, шаренията е супер досадна, рекламите ти излизат през ушите, до смислена тема докато си добереш ти минава желанието  и забравяш въпроса, който си искал да зададеш, но пък на Мястото, което не бива да се назовава, няма достатъчно простотии.

Тъй че, няма да се сбогуваме скоро.

защото в клюкарника и СО са се намърдали някакви противни тролове, които са оставени да си пишат простотиите и да спамят.

Трафик им трябва на хората. На нас пък ни трябва екшън, така че кво...

# 167
  • Kопенхаген

Аз не разбрах кой си тръгва, не четох цялата тема, но видях, че Кейси казва Сбогом... И вместо да се спори викам да опнем едни софри и да изпратим подобаващо отиващите си. Тук сме възпитани дами, мисля.

Винаги съм смятала пускането на теми за себе си, за крайно посредствено, ако и да е за Сбогом  Grinning

# 168
  Искаше да каже "Вървете на майната си", жената...

# 169
  • София
Не може ли поне длъжностните лица от другото място да се държат на положение, без да обясняват във всяка подобна тема коя била такава, онакава? Tired

# 170
Най-после някой по темата!

Toва ти е за втори път, но както и първия, няма да ми липсваш  Hug

Ще ми липсваш  Hug

# 171
  • Kопенхаген
Не може ли поне Длъжностните Лица от Другото Място да се държат на положение, без да обясняват във всяка подобна тема коя била такава, онакава? Tired

smile3521  202uu

# 172
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Елица, аз те помня като активна на другото място newsm78

# 173
  • в сърцето на един мъж...
Определени хора не могат да си избягат от вкисването Mr. Green Като не ти харесва, не чети Peace

# 174
  • София
Елица, аз те помня като активна на другото място newsm78
И това какво общо има? Никога не ми е пречело да казвам кога нещо не ми харесва.
Още съм си активна.

# 175

Лелче, билетчето не важеше ли за цял ден? Смрък, подсмрък.

# 176
Лиляна и Джой, няма ли да спрете най-после? Уважавам ви и двете, много сте ми симпатични, но се държите като пикли в първи клас дето си дърпат плитките и никоя не ще да отстъпи първа.
Умни сте, интересни потребители сте, какво толкова делите? Напоследък се драчите във всяка тема в която се засечете.
Престанете!

П.П. Без извинение и към двете ми е поста!

# 177

Аз не разбрах кой си тръгва, не четох цялата тема, но видях, че Кейси казва Сбогом... И вместо да се спори викам да опнем едни софри и да изпратим подобаващо отиващите си. Тук сме възпитани дами, мисля.

Винаги съм смятала пускането на теми за себе си, за крайно посредствено, ако и да е за Сбогом  Grinning

Възпитание. К'во беше това?  newsm78
Не може ли поне Длъжностните Лица от Другото Място да се държат на положение, без да обясняват във всяка подобна тема коя била такава, онакава? Tired

Другото място - задните части на някоя дама ли са?  Mr. Green

# 178

Ще ми липсваш  Hug

Ти какво си ? Председател на Комитета по посрещанията и изпращанията ? Че чак пък и обяснения и отчет иска кой къде, кога и дали ще ходи ?  #Crazy

# 179
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Естел, бих ти предложила да изкажеш възмущението си, след като си изтърпяла месец, в който особата се е закачила за теб и те ръфа където и както свари, след като в този месец си премълчала 80% от изблиците и, но тя не се е отказала, и след като си видяла, че няма да се откаже. Понеже съм те виждала във форумен конфликт, съм убедена, че не би се държала кой знае колко по-спокойно.

Без извинения Peace.

Общи условия

Активация на акаунт