Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 384
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
Сбийте се! Искаме бой. newsm18

Аз не разбрах кой си тръгва, не четох цялата тема, но видях, че Кейси казва Сбогом... И вместо да се спори викам да опнем едни софри и да изпратим подобаващо отиващите си. Тук сме възпитани дами, мисля.

# 151
  • Ямбол
Мили, собственици на сайта, защо, моля, не помислихте да направите чат-стаи, където влюбени една в друга потребителки да си говорят лично и неприлично насаме?
То едно време имаше и такова чудо.

# 152
Сбийте се! Искаме бой. newsm18

Бой в кал би било много добре.

# 153
  • в сърцето на един мъж...
Мадам, не, не си споделяла причините. Проследих разговора внимателно. Просто ми направи впечатление, че пригласяш на съскане, което тече вече през няколко теми. Нямам такива впечатления лично от теб.

# 154
  • Kопенхаген
Geia , паметта ти изневерява, провери си лични  Grinning А е нормално да се защитавате по другарска линия.

# 155
  • където ми харесва
Мили, собственици на сайта, защо, моля, не помислихте да направите чат-стаи, където влюбени една в друга потребителки да си говорят лично и неприлично насаме?
Че защо? Я виж колко е весело. То са едни драми, едно чудо. Къде ще го гледаш на 3Д това?

# 156
определено форумът става все по-странен/меко казано/.

ще се опитам да го огранича до макисмум, защото не мога да се натоварвам да откривателствам къде, какво е местено, сложено, прегрупирано. и това при условие, че подобен форум трябва да създава предпоставки за лекота на общуването, а не да се превърне в мъчително издирване къде си позициониран по време и място.

# 157
  • в сърцето на един мъж...
Мне, не ми изневерява паметта. Провери да видиш какво точно си написала. Колкото до другарската линия - не знаех, че сте първи дружки с особата newsm78

# 158
Adellle, проблемът ми е, че не разбирам за какво де борят и за какво напускат!
Когато аз си събрах багажа преди време, беше по политически причини, не поради нехаресване на географията и климата.

# 159
  • София
Че защо? Я виж колко е весело. То са едни драми, едно чудо. Къде ще го гледаш на 3Д това?
Ми да!
Скоро си мислех, че ще е съвсем уместно да се пусне "сеирджийска тема", в която да се слагат линкове към разгарящи се скандали, така че никой нищо да не изпуска  Mr. Green Че какъв клюкарник е, ако собствените си скандали не следим.

# 160
Ами не, ама просто се мрънка навсякъде , а е повече от очевидно, че няма да го променят  така са решили да бъде... просто на който не му изнася, да не влиза.... отнема до 1 час максимум да го разцъкаш  сайта и се научават нещата... Проблемът с бавното зареждане и мен ме дразни супер много, но мисля, че ще се оправи като приключат с промените - миналия път пак беше така.  newsm78

Andariel, просто се ядосвам, защото българинът никога не е искал да се научи на новото, да положи малко усилия- все на готово  Tired Tired
  Като прочета някъде "българинът еди какво си", и ми се повишава очното налягане. Ти каква си ма? Защо се изолираш? Майка ти, баба ти какви са?

Така де. Peace

# 161

То и сега има ЛС. Ама без публика не е интересно.  Laughing

# 162
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не е интересно, да. Освен това в последно време се наблюдава особено неприятната тенденция да се толерират всякакви отвратителни изблици, само защото идват от лица, заявили 'вярност". А ние, "неверните", трябва да търпим и подвиваме опашка, защото сме си позволили нечуваната дързост да пишем в повече от един форум. Това лично за мен е много по-неприятно от неприятната нова визия.

(знам, че този пост няма да оцелее дълго, но като сме тръгнали да си казваме истини, нека го правим докрай)

# 163
  • Куциндрел
Нищо не разбирам, но сеира е голям. Crazy

# 164
А ние, "неверните", трябва да търпим и подвиваме опашка, защото сме си позволили нечуваната дързост да пишем в повече от един форум. Това лично за мен е много по-неприятно от неприятната нова визия.

Сериозно ли? Ако този форум има нещо хубаво, това е доброто модериране, в което обаче започвам и аз да се съмнявам вече, защото в клюкарника и СО са се намърдали някакви противни тролове, които са оставени да си пишат простотиите и да спамят.

Общи условия

Активация на акаунт