Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 372
  • 336
  •   1
Отговори
# 135
  • Kопенхаген
Какъв точно ти е проблемът, Мадам? Аз и в други форуми пиша, и фейсбук ползвам (а той явно също е конкуренция с идентичния дизайн Laughing). Въобще нямам намерение да го играя на вярна/невярна, надраснала съм подобни страсти и терзания. Оставям на екипа клакьори на форума-майка да се излагат с подобни декларации, аз нищо не съм подписвала, нито тук, нито там.

Пиши бе Душа, кой те спира? Само исках да те чукна, че не е редно да клюкарстваш тук кой бил с бан, ман, изгонен и т.н. Аз проблем нямам, но явно ти да, което личи и от изказванията ти. А клетвите за вярност други ги даваха  Grinning

# 136
  • Ямбол
Забрави и тя, как се заричаше, че повече няма да е Аватарка, ама ѝ мина. Даже май титлата ѝ беше такава.

# 137
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако човекът с (напълно заслужен) бан не врещеше по десет пъти на ден как е получил въпросния без причина, не клеветеше и изопачаваше фактите, нямаше да реагирам въобще. В настоящата ситуация е хубаво нещата да се изяснят от неутрален свидетел (освен мен има още много такива). И, между другото, клеветата и уронването на престижа на физическо лице с недоказани твърдения са подсъдни.

Лиляна, аз в аватарната тема, от която си тръгнах, не съм се появявала отново. Така че спести си храчката И клеветите. Това е последният пътк, в който се обръщам лично към теб, уточненията ти ще бъдат глас в пустиня.

# 138
  • Ямбол
...И, между другото, клеветата и уронването на престижа на физическо лице с недоказани твърдения са подсъдни.
....
Знам. И?
Имам заведено и спечелено дело по точно тази част от наказателния.

# 139
  • в сърцето на един мъж...
Не ви ли писна на вас двете? Смешни сте вече Tired Ако целта на Мадам и на особата с високи претенции да покажат, че са с протекции, цял форум го разбра. Не знаех, че имаме крепостни договори къде и как да пишем. На моменти имам чувството, че някои хора до мляко да застанат, ще го вкиснат... то бива да си толкова отвратителен по душа, ама чак толкова не бива ooooh!

# 140
Адски ми харесва, че шепата грубиянки, които влизаха тук само в дните, в които личният психиатър има свободен ден,  вече не се срещат никъде. На новата визия ли се дължи, на достъпните лекарства ли.. Дано е трайно!

П.П. Оффф, таймингът ми е супер! lol

Ауф виедерзеен.

Последна редакция: ср, 18 юни 2014, 12:32 от Ли Лу

# 141
  • Kопенхаген
Geia , кой, аз ли съм с Протекции тук? Грешиш, въобще не съм от Богопомазаните Чада на Форума  Grinning

# 142
  • Ямбол
Аз темата не я разбрах като да става дума за крепостни договори.
В няколкото теми, в които се обсъжда новата визия и се задават въпроси по нея, през пост, през два излизат някакви много ядосани и заплашват, че ще си тръгнат, заплашват, че тук щяло да опустее.
Е, ето тема, понеже тези нацупените много държат да уведомят за напускането си, могат да го направят тук. Ще ги изпратим подобаващо и ще пролеем сълзи ако трябва.

# 143
Е що се държиш като такава? За особата знаем вече, че я галят с перце. Ако ти пречим тия дето пишем на много места, да се махаме... Прекалявате вече просто, лично от теб не съм очаквала, честно Confused
Особо, ти никога не разбираш за какво става дума и все не си по темата Joy

# 144
Абе за мен е достатъчно, че Кейси няма да напусне. Mr. Green Mr. Green
Нали за това беше темата. Laughing

# 145
  • Kопенхаген
Geia , споменах ли те поименно някъде из публикациите си, че си ми толкова обидена. Честно, най- малко от теб очаквах подобна реакция  Shocked

happy mama, можеш да и устроиш достойно посрещане...

# 146
  • София
кой е особа

# 147
Мадам, какво ти пречи кой къде пише? Честно? И защо това е повод за злостни коментари?

# 148
Мили, собственици на сайта, защо, моля, не помислихте да направите чат-стаи, където влюбени една в друга потребителки да си говорят лично и неприлично насаме?

# 149
  • Kопенхаген
Geia , абсолютно никой и нищо не ми пречи, отново грешно предположение. Проследи ли разговорът- първоизточник на ,,драмата,,?
Лично на теб съм споделяла доводите си за напускането от Там. Така че насочи обвиненията си към други персони  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт