Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 335
  • 336
  •   1
Отговори
# 120
Ако са напуснали, значи няма как  да прочетат тази тема, че да се разпишат.

Кейси, откъде ти хрумват такива теми? Който иска ще напусне, откъде-накъде ще дава отчет тук! Че и "по същество". Дори за какво напускане става въпрос? Тук нито е хората са с подписан договор за работа, че да напускат, нито им им е родА. Просто хората си решават да спрат да влизат тук и толкова!

Е, как, има и хора, които публично оповестяват напускането си и аргументират причините, поради които спират да посещават форума. Доста такива е имало. Аз не виждам какво й е на темата. Нека да се отчитат хората в специална тема, а не да се прощават по други теми, където им падне.

Колкото до така дъвканата нова визия - аз наистина не виждам драмата. Чудо голямо. Нужни ми бяха около 10-тина минутки да се ориентирам кое къде е и толкова. Когато смениха визията на фейсбука, бяха същите драми и недоволства. Сега в момента сигурно дори никой не си спомня какъв е бил стария интерфейс и всеки свикна. Или все едно да се запънеш, че си искаш Windows XP и да е драма, че излизали Vista, 7, 8 и сие.

# 121
  • Варна/Лондон
Форумът в момента прилича на всички онези малки форумчета, с по няколко потребителя,  бедни откъм ресурси, такива, които за да се поддържа, трябва да платиш. Тук навремето ме привлече точно различният изглед, начина на намиране на темите, удобен, лесен. Сега този е като другите. Чета темата, пред отговора на всеки потребител пише заглавието на темата, ако случайно сме тъпи и не знам в коя тема е отговорил и къде се намираме. Даже в началото си помислих, че всички си взимате сбогом. Laughing
Лично аз от промените почти не влизам, следя 2-3 теми и толкова. Жалко, беше различен, наистина.

# 122
Минутка на откровение:

Мен лично много ме обърква новия "лик" на форума. Беше ми една от малкото възможности да комуникирам на български и с българи. Сега темите ми са накъсани и между постовете има канадски реклами. Направо ми е сюрреалистично. Объркват ми се представите и ми е някак "чуждо". Не ми се влиза тук....Ще направя усилие, но в момента ми е доста неприятно. Нямам желание да пиша. Не че на някого му пука, но аз да си кажа.....  Laughing

# 123
И за мен най-големия недостатък е, че не можеш да видиш на една страница всички форуми и подфоруми. Трабва да цъкаш някакви квадратчета, оттам някаква подредба на подфорумите като на ония интернет каталози на start.bg (не знам има ли ги още).  Форум все пак е място за мнения и теми, а не информация за граждани, предпочитания и интереси.

# 124
  • Варна
Има ли как текста да се центрира? Моят е вляво, а от дясно реклами. Confused

# 125
Не. Но аз съм залепил в горния край на монитора с тиксо един сив картон и за форума го спускам надолу. Тия движещите се реклами не ме кефят, другите иди дойди. Напоследък където и да кликна, все ме гледа Джоли, колко драстично била отслабнала. никой няма да си мръдне пръста, докато не умре от анорексия.

# 126
Движещите реклами се махат с настройките на браузъра Peace

# 127
  • bad@ss
Не. Но аз съм залепил в горния край на монитора с тиксо един сив картон и за форума го спускам надолу.
Joy Joy
Аз съм с adblocker и нищо не виждам Simple Smile

# 128
Без падащото меню, което беше отгоре нищо не мога да намеря.

Преди четях един подфорум, в който не пишех, и сега изобщо не разбирам как да го открия. Пък и не искам да се присъединявам към него, а само да си го чета.

Няма да напускам, но определено поради ограничения ми достъп няма да прекарвам толкова време тук. За което благодаря. Все пак има по-полезни неща да се правят Simple Smile

А за подфорума, който не успях да намеря, вече намерих такъв подобен в друг форум в интернет Simple Smile
newsm10 newsm10 newsm10

# 129
  • България-Швейцария
Или все едно да се запънеш, че си искаш Windows XP и да е драма, че излизали Vista, 7, 8 и сие.
Off - не ми е драма, нека си излизат, но държа и Windows XP да работи, нуждите на професията ми го изискват (почти непрекъсната работа в Command Prompt среда). Това товари доста хардуера на компютрите, особено преносимите, когато се работи на лаптоп задължително се лимитират два елемента на средата, ако искаш да си ползваш машината по-дълго, а не след като й изтече гаранционния срок да купуваш нова.
И сега внимание - когато си с 64- битова 7-ца или 8-ца, за Vista-та не съм сигурна, но май пак е същото тези елементи не могат да се лимитират, вентилаторът върти непрекъснато, товари се дъно, процесор, изобщо животът на компютъра се скъсява много. Ако машината се ползва само за фейсбук, форуми и игрички ОК, за сериозна работа обаче не става. Не съм си надвила толкова на харчовете, че да давам пари за нов лаптоп всяка година, да не говорим, че тези, които отговарят на изискванията ми струват една кола пари. То всъщност май това е и целта на занятието, да се ъпгрейдваш и ъпдейтваш непрекъснато, в момента на излизане от магазина компютърът вече да е остарял, защото е излязло нещо ново, въобще да се въртят и харчат там едни пари. По отношение на техниката, с която работя изобщо не съм привърженик на тая философия Simple Smile
Винаги трябва да има възможност за избор.

# 130
  • София
Нищо няма да пипам, нито ще правя кръпки с кода на Лабрадор, за да си облекчавам пребиваването в този форум. Нелепо е подобно положение - на собствениците не им дреме за нас, а ние зорлем да се опитваме да оставаме при такава неприветлива организация и интерфейс. Оставям нещата на доизживяване - или ще ми писне да се мъча и в един момент ще приключа, или ще преглътна хапа заради други фактори. Но хич не съм положително настроена, особено като знам, че "отгоре" си мислят, че ще свикна, а ако не свикна - да си ходя. Все още ме държат някакви стари връзки с хора и теми тук, но това може и да се промени.

# 131
  • Kопенхаген
joy_r, ауу... с каква гордост го казваш само, ама и ти тъчеш на двата стана нали?

Богинче, нима...? Излъскали вече поовехрялата слава от тук Там? Гледам принесла си се с целия си отбор Клакьорки  Grinning

Не мен короноваха за най- противна или както там беше на форума  Mr. Green

# 132
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Какъв точно ти е проблемът, Мадам? Аз и в други форуми пиша, и фейсбук ползвам (а той явно също е конкуренция с идентичния дизайн Laughing). Въобще нямам намерение да го играя на вярна/невярна, надраснала съм подобни страсти и терзания. Оставям на екипа клакьори на форума-майка да се излагат с подобни декларации, аз нищо не съм подписвала, нито тук, нито там.

# 133
  • Ямбол
Не знам чие гениално хрумване е решило да ме вкара в група "Бъдещи майки". Оценявам хумора  Mr. Green
Е, сигурно по същия начин се чудиш и за "Красива мама"?  Mr. Green Шегаджии.  smile3532

Темата щеше да е полезна на всички онези, които заплашват, че ще се изнесат, обаче не се изнасят и се натискат пак тук да хленчат по темите какво не били разбрали.

# 134
 JoyТемата от отчетна се превьрна в поредната тема за недоволство кьм новата визия на форума. Няма лошо, не се подигравам на хората, на които им е неприятен новия облик, нека не бьда погрешно разбран, но, по мое мнение, не са толкова трагични нещата. Ако наистина човек иска да намери нещо и му трябва, ще го намери. Разгледах форума - ми не е пьк чак такова мьчение да откриеш каквото ти трябва. Има опции за контрол, да си скриеш каквото те дразни и така нататьк. Ако човек има много по-важни неща, които го задьржат тук, едва ли едни промени по изгледа на някакьв сайт ще го прогонят. И с риск да се повторя, пак ще припомня за фейсбук. С такива неща се свиква и то се свиква много бьрзо. Спомням си, когато излезе визията тип timeline, имаше огромно недоволство. За около месец всички свикнаха и сега едва ли дори си спомнят каква е била старата визия.

Общи условия

Активация на акаунт