Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 318
  • 336
  •   1
Отговори
# 90
Ще помоля модератор да изтрие всички коментари, защото нито един не е по темата.
Станах с нагласата, да прочета кой ще ми липсва, а трябва да чета едни и същи познати изпразвания.
Благодаря предварително на милия модератор  Hug  bouquet Heart Eyes Blush

# 91
  • Kопенхаген
Кой напуска форума? Бихте ли заковали тази тема, за да може всеки един да се отчита персонално.
Благодаря!  Hug Heart Eyes  bouquet

И моля без спам. Бъдете кратки и по същество, защото явно е важно да го знаем.

Следва да се отчитаме в темата, кой кога напуска, дали до живот или за период поради изпадане във форумна апатия?

Hug Heart Eyes  bouquet

# 92
Добре, ако сега внезапно ми се прииска да разгледам подфорума за туризъм, понеже удва лято, как да го направя? Трябва да чакам някой да пише в тема там и тя да се отбележи в последните ли?

# 93
Да четеш преди да задаваш заядливи въпроси, а след това евентуално да се възмутиш, че получаваш заядливи отговори.

# 94
Добре, ако сега внезапно ми се прииска да разгледам подфорума за туризъм, понеже удва лято, как да го направя? Трябва да чакам някой да пише в тема там и тя да се отбележи в последните ли?

Да.

Не, естествено! Има решетка горе вляво на страницата, кликваш на нея и ти се отваря списък с всички форуми.

# 95
  • Kопенхаген
Аз мога да ти кажа за такива, които се опитаха да напуснат, не им се получи другаде, завърнаха се изгонени и сега го играят важни тук, защото явно минават за "верни на каузата" Laughing.

Джой, теб не те ли сполетя подобна съдба поради Модераторска Некадърност?

# 96

Да - честно казано и на мен не ми е приятно това, че са ни наблъскали по групи ,като сърнели...
Изразът е "наблъскани като сардели," не сърнели... hahaha smile3544
[/quote]

Аз го знам сърнели /вид гъби, които растат на купчинки по много/...
Сърнели, сардели все тая..схвана смисъла  Mr. Green Mr. Green

# 97
Какво сложно има във визията?
Много по-прегледно е дори, от предната начална страница и падащото меню. Peace

# 98
Ще помоля модератор да изтрие всички коментари, защото нито един не е по темата.
Станах с нагласата, да прочета кой ще ми липсва, а трябва да чета едни и същи познати изпразвания.
Благодаря предварително на милия модератор  Hug  bouquet Heart Eyes Blush

Направо заглавието на темата да изтрие милият модератор, защото с това само се заблуждаваме, че си тръгваш и напразно се радваме.

# 99
  • София

Аз го знам сърнели /вид гъби, които растат на купчинки по много/...
Сърнели, сардели все тая..схвана смисъла  Mr. Green Mr. Green
Глупости, на никакви купчини не растат, нещо си чула-недочула явно.
Сарделите са дребни рибки, предлагани натъпкани в консерви. Оттам е изразът. Wink

Янечек, готин аватар Sunglasses

# 100
Щом Янечек има аватар, а Кейси пуска нескопосани теми .... OMG на къде е тръгнал форума!  Cry

# 101
Освен да пусна анкета, колко от вас искат Кейси да си тръгне. Поне ще пишете по темата.

# 102
  • Kопенхаген
Напънала се Планината и родила Мишка.  Grinning

# 103
  • Куциндрел
Цял ден следя темата, за да видя кой ще си тръгва и накрая нищо. Всички остават. Crossing Arms

# 104
Ами не, ама просто се мрънка навсякъде , а е повече от очевидно, че няма да го променят  така са решили да бъде... просто на който не му изнася, да не влиза.... отнема до 1 час максимум да го разцъкаш  сайта и се научават нещата... Проблемът с бавното зареждане и мен ме дразни супер много, но мисля, че ще се оправи като приключат с промените - миналия път пак беше така.  newsm78

Andariel, просто се ядосвам, защото българинът никога не е искал да се научи на новото, да положи малко усилия- все на готово  Tired Tired
  Като прочета някъде "българинът еди какво си", и ми се повишава очното налягане. Ти каква си ма? Защо се изолираш? Майка ти, баба ти какви са?

Общи условия

Активация на акаунт