Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 410
  • 336
  •   1
Отговори
# 180
Вариант да си оправяте отношенията на лс има ли?
Излагате се публично и жалко и за двете ви.
Не разбрах кога, защо и как е започнал конфликта помежду ви, но съм наясно, че всяка обвинява другата и докато се държите като малки момиченца, мир няма да има.   Sad

# 181
И, между другото, клеветата и уронването на престижа на физическо лице с недоказани твърдения са подсъдни.

Така ли било?! В такъв случай би трябвало да осъдя една значителна част от форумчето.

Като прочета някъде "българинът еди какво си", и ми се повишава очното налягане. Ти каква си ма?

Лелче, билетчето не важеше ли за цял ден? Смрък, подсмрък.

Кой каза, че се съмнява в доброто модериране на модераторите?! Присъединявам се. Ако беше добро модерирането, нямаше да прочета подобни откровени... епитети, меко казано. Прави са някои хора, получили БАН да негодуват, защото е имало хора с бан, които са го получили и в същото време никога изпод клавиатурите им не са излизали подобни обидни обръщения, противоречащи си с правилата.

# 182
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Няма такъв вариант, Естел. Аз нямам какво да и казвам, че да я търся на ЛС. Освен това не знам дали виждаш, че в момента не става въпрос за това между мен и нея, а за лъжите и относно ситуация, която доста хора сме видели.

# 183
  • Куциндрел
Няма такъв вариант, Естел. Аз нямам какво да и казвам, че да я търся на ЛС. Освен това не знам дали виждаш, че в момента не става въпрос за това между мен и нея, а за лъжите и относно ситуация, която доста хора сме видели.
Не съм Естел...
Ама каква ситуация, какви лъжи в тема за сбогувания?

# 184
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тя за тази ситуация не е отворила въпрос само в темата за плажовете Laughing.

# 185

Другото място - задните части на някоя дама ли са?  Mr. Green

Не, задните части на географията  Mr. Green

# 186
Извинете, но Лиляна ли е особата и към нея ли се обръщате с "особо"? Доста готино звучи.

# 187
Тя е. Опитват се пак някаква мъст да леят срещу нея. Не се получи предния път, но важното е опитите да продължават.

Впрочем, ЕЛица, за кой модератор говориш - за Гея или за Маryse/Mirama?

# 188
  • в моя гьол
Даааа. Много интересна тема като за скучен дъждовен следобед.

# 189
Така си е, получава им се на старите кучета.  Grinning

# 190
Аз пък поздравявам авторката с това старо, но златно парче, че само спам по темата Simple Smile
Скрит текст:

# 191
Кое е, че бебето спи и не смея да пусна звука?

# 192
Сбооогом/3/, сбогом казааах!

# 193
Кой напуска форума? Бихте ли заковали тази тема, за да може всеки един да се отчита персонално.
Благодаря!  Hug Heart Eyes  bouquet

И моля без спам. Бъдете кратки и по същество, защото явно е важно да го знаем.

Аз ли нещо не разбирам, защо всички си мислят, че Кейси напуска форума , като не пише такова нещо, че и нападки..  newsm78 ooooh!

# 194
Кейси, твой ред е за музикален ответ!

Grinning

Общи условия

Активация на акаунт