Сбогом! Довиждане! Чао! Адиос! Гудбай! До свидания!

• 19 357
  • 336
  •   1
Отговори
# 285
  • До хладилника, който обичам
Ох, нямаше ме известно време и какви драматични развои са настъпили! Дали мога да се престоря на троен таен агент?

# 286
Ох, нямаше ме известно време и какви драматични развои са настъпили! Дали мога да се престоря на троен таен агент?

Sneaky  Пробвай се!

# 287
  • София
Отсега усещам, че лайкването със сърчицата ще е новата надпревара за имидж. Приятелството и симпатиите ще се засвидетелстват със сърчица. Ах, въх, ако не ми лайквате, ще се гръмна от мъка! smile3544

# 288
Отсега усещам, че лайкването със сърчицата ще е новата надпревара за имидж. Приятелството и симпатиите ще се засвидетелстват със сърчица. Ах, въх, ако не ми лайквате, ще се гръмна от мъка! smile3544

не се вижда кой ти лайква и по-добре. според мен не е интригуваща опцията.  Simple Smile

# 289
  • София
Ми, да си поискамее таЙзи нова функционалност! В замяна да ни върнат стария изглед.

# 290

Е, как! По лайкванията ще го познаете, както се казва. Което пък автоматично води до отпадане на всякакъв вид годишни номинации, които и без това се разсъхнаха в последните години.

# 291
  • Ямбол
Е да ама харесванията(стига с тия лайкове) не се трупат някъде в профила на потребителя, а си остават там на мнението му. Абсолютно безсмислено е това предвид по колко хиляди мнения се изписват на ден и колко бързо едно мнение остава назад в темата.

# 292
  • Пловдив
Е да ама харесванията(стига с тия лайкове) не се трупат някъде в профила на потребителя, а си остават там на мнението му. Абсолютно безсмислено е това предвид по колко хиляди мнения се изписват на ден и колко бързо едно мнение остава назад в темата.
Тогава предлагам да ни сложат един брояч на лайковете. Crossing Arms Както има брояч на мненията.

# 293
  • Ямбол
Тогава предлагам да ни сложат един брояч на лайковете. Crossing Arms Както има брояч на мненията.
Да, тогава ще е по-интересно. Ще има офанзива на ЛС и по отчетните теми - моля, харесайте ми мненията.  Joy

# 294
  • Пловдив
Да, тогава ще е по-интересно. Ще има офанзива на ЛС и по отчетните теми - моля, харесайте ми мненията.  Joy
След първоначалния ентусиазъм ще затихне.

# 295
Само аз ли не виждам харесванията, а сърцата само като бройка... Искам поименно да виджам, кой какво е харесал пък! Crossing Arms

# 296
  • в морето до колене
Няма поименни сърчица. И не се предвиждат.
Сигурно дивите лопери са се опасявали, че такава "функционалност" ще е като искра, поднесена към прахан, в тези географски ширини на виртуалното пространство...

# 297

Е, как! По лайкванията ще го познаете, както се казва. Което пък автоматично води до отпадане на всякакъв вид годишни номинации, които и без това се разсъхнаха в последните години.

А, защо? Може ръководството да ни изненада. Представи си, че организира само̀ Годишните номинации (както според мен би трябвало да бъде, а не разни аматьори да се надпреварват кой първи ще пусне фалстарта) и извади на показ лайкванията.
Но пък отрицателните номинации ще умрат така, щом няма дислайкване.  newsm78

# 298
  • out of space
Ха! Чак сега видях бутона "харесвам"  ooooh!

Иначе не, тук ще си седя, след няма и два месеца навъртам юбилей- 10 години активно бегемамене! Да го пропусна, как ли пък не!  Crossing Arms

# 299
Изискайте да има една малка лайкоберачка до брояча с лайкове и после да номинирате за лайкоберач/ка на годината... ох.

Общи условия

Активация на акаунт