А захранването върви бавно, но славно. Засега не искам да и въвеждам много неща, нека стомахчето и свикне. Кога се дава жълтък и по колко? 

И вместо да се извини, тя продължава да дудне, не е за вярване...

А пък аз като се развихрих- цедене, къпане, прахосмукане, гладене и една пералня и сега допивам на спокойствие кафето че сле дмлако идва поредно цедене а и кафтофче трябва д азабъркам че днес ни е 3-ти ден на захранване. Първия къде хапна..къде му влезе във връта ама айде броя го
Да видим днес как ще бъде сега ще го дебна катос е събуди напаро да го оправя и без много мотане да го пробвам пак с картофче.
Как може да е толкова нагла бе...ужас!Дано Макси се оправи бързо и да не се повтаря 

, дано малкия оздравее бързичко!
. Но започна да хапва повечко, всеки ден все повече и се услажда, дано продължи така, а аз искрено се забавлявам с цялото това цапане.
броят се на пръсти...харесва й да е по корем явно. Веднъж приложи тактиката гръб - корем -гръб за да се притърколи до една играчка в другия край на леглото (нейна самоинициатива
а аз мия на чешмата чинии
)

явно имаше нужда да навакса със съня. От вчера сме пак на тиква, днес изядахме другата половина. За утре съм приготвила пащърнака и ако пак се повтори ужаса от онзи ден - вече него ще виня 

Та хапна повечко и май почна да му харесва. И в момента му варя едно картофче да има за обяд 
Напарво не можах да повярвам....а лошото е че когато съм му давала АМ излиза че съотношението вода/АМ не ми е вярна и реално се получава предозиране със сухото мляко!!!
Напарво не е истина. Напарвих експеримент и с една друга кана и по нейните мерки излезе пак същото.....напарво се хвърлих в джаза!Ей това не съм го очаквала. Това означава че сега трябва да смятаме разликата...да напасваме АМ....много сложно да му се невиди. Супер възмутена съм как може да има таков аразминаване от 10мл !!!! та това си е 1/3 лъжичка АМ
Така че мами които имате такива шишета...имайте едно на ум за тая разлика. Оплаках се
Да се похваля днес навършваме 4 мес. За няколко дена Лили е мноого променена и ни изненадва с доста нови движения и бебешки звуци
не и хареса, но и ние и го въведохме след крушата.
Някакви иде за зеленчуци които можем да и даваме сега е опитала картоф, морков(който скоро няма да й дам, цяла нощ плака и я болеше коремчето), тиква и броколи. От плодовете е яла само круша. Авокадо кога може да въведем?
то освен да се яде и спи за друго не става...ехх спомени от времето когато имах мноооого свободно време 
За зеленчуците до колкото знам основните са - картоф, морков, пъщарнак, тиква и тиквичка. След въвеждането им може и други но пак много зависи кой точно и кога съответно. Относно жълтъка мисля че за него е раничко. Нещо ми се върти че беше около 7-8 месец ама не помня точно. За авокадото изчакай със сигурност и най-добре питай педиатъра кога точно може. Иначе от плодовете може и ябълка и слива ( поне за тях се сещам сега
)
имаме още много неща за обсъждане 
те са вкусни, няма спор...но се намират само в магазина и не знам с какво качество са...(за бебе)
и без това още стомахът й се настройва към немлечни храни, да добием малко "опит" и тогава. И при нас морковът прави набези...
) но то е разхлабващо пюренце, от морковите съм ужасена мнооого газове и много е боля коремчето само три дена давах. Пащърнакът го наричат още бял морков и имам подозрение, че ще е същото, та затова не съм и дала. Днес взех тиквичка за понеделник ще пробваме. Дайте идеи за пюрета зеленчукови, тук нямаме голям избор в магазините.